פורסם 2012 במאי 613 שנים שלוםיש לי מחשב של טושיבה ,למי שמכיר המחשבים של טושיבה מגיעים עם מחיצת גיבוי בכונן Dהיית לי בעיה עם המחשב והתקנתי ווינדוס חדש, אחרי שתקנתי את הווינדוס אני ניסיתי להפעיל את השחזור של המחיצה בכונן d (היא לא נמחקה) אני רואה שזה לא ניתן בלי התוכנה toshiba ricovey wizard חיפשתי בכל מקום ואין את התוכנה דיברתי עם טושיבה ישראל וגם להם אין את התוכנהמישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת להפעיל את הגיבויאשמח לכל עזרה תודה ויום מצויין
פורסם 2012 במאי 613 שנים הורעות בקישורhttps://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/bulletinDetail.jsp?soid=2737864&pf=true
פורסם 2012 במאי 613 שנים מחבר עברתי על הכל בכל, המקרים האלה אני צריך את התוכנה לי ואין דרך להשיג אותהחשבתי אולי יש דרך אחר לעשות את זהכי גם לטושיבה ישראל אין את התוכנה
פורסם 2012 במאי 613 שנים איזה תוכנה ?קראתה הוראות מקישור שלי ? זה בא בנייד מבית חרושת. אם אין לך את זה אז דרסתה אותה בהתקנה שעשיתה לבד
פורסם 2012 במאי 613 שנים מחבר ניסתי את זה הוא לא מזהה את המחיצה,האפשרות שיחזור היחידה היא שיחזור של הwindosאני לא נגעתי בגיבוי הוא עדיין קיים בכונן d
פורסם 2012 במאי 613 שנים עכשיו הבנתי....אין שום קשר לטושיבה ולתוכנות שלה !לא יודע מה עשיתה למחיצה D שלך בכללתשים בפורום תמונה של ניהול דיסקים (קליק ימין על מחשב שלי - ניהול ושמה זה יהיה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.