עבור לתוכן

100MB בבזק - רחוק מהמהירות - עזרה בבקשה!

Featured Replies

פורסם

הי,

אני חדש כאן וזקוק לעזרה..

שבוע שעבר הצטרפתי למבצע של בזק 100MB ב- 100 ש"ח ובנוסף צירפתי את בזק-בינלאומי (39 ש"ח) כספק.

נאמר לי שאני צריך ללכת לבזקסטור לאזוף את הנתב, והיחיד שהיה להם שם היה ה- NETGEAR VVG2000, שעליו קראתי המון דברים לא חיוביים פה בפורומים ובמקומות אחרים.

הגעתי הביתה וחיברתי עם נציג של בזק את הנתב - בחיבור קווי ישיר קיבלתי מהירות של 87 מגה (לא 100 אבל כפי שנאמר בעבר זה לא 100 אלא "טופ 100" שאומר שזה 60-100 בהתאם לקירבה שלך לנקודה שלהם), ובחיבור אלחוטי קיבלתי מהירות מגוחכת של 40 מגה בערך.

הנציג מצידו אמר שהם לא מתחייבים ל"אלחוטי" על אף שהמחשב השולחני שלי קרוב כ- 2/3 מטר מהנתב האלחוטי אבל אני התעקשתי שגם אם לא מתחייבים לא סביר שיש נפילה של 60% ביניהם. בלית ברירה "רכבתי" על הנושא וביקשתי להחליף את הנתב ל- D-LINK 6740 VDSL וכך הלכתי לבזקסטור אחר בתל-אביב ששם היה להם אותו.

(זאת על אף שלילה לפני ביצעתי הורדה באלחוטי דרך news server שמוריד על רוחב פס מלא ההורדה הצליחה לדחוק עד 60 מגה)

הגעתי הביתה, חיברתי אותו והפעם להפתעתי המרה גיליתי שהחיבור הקווי נותן לי עכשיו רק 65 ובאלחוטי בין 20-30...

(וגם בהורדה דרך ה new server לא הצלחתי להתעלות מעל זה).

הנציג של בזק גם הפעם טען ש"אין מה לעשות עם האלחוטי ושבכל הקשור לפער שבין ה- 87 שקיבלתי אז ל- 65 שאני מקבל עכשיו זה עניין של עומס (יום שבת..) ושזה ישתנה עוד הרבה פעמים ותמיד ינוע בין 60 ל- 100...

ראיתי שהחבר'ה פה מבינים עניין (לא פעם הרבה מעבר לנציגים הקיקיוניים של החברות) ואני זקוק לעזרה... :(

האם הנציג צודק ו"זה מה יש" או שיש איזה הגדרות בנתב שאפשר לבצע? או בכלל להחזיר את ה- Netgeer? ואולי לקנות בכלל נתב אחר "חזק" בכספי הפרטי? (יש לי כרטיס רשת על תקן N באלחוטי).

תודה רבה על העזרה מראש!

פורסם

תתקשר שוב לבזק בינ"ל ותבקש דרך שימור לקוחות מחיר של 29.90 ל-100 מגה.

זה המחיר לכל המהירויות הגבוהות כיום ואין סיבה שתשלם יותר.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה אני אעשה את זה,

אבל אשמח לתשובות על עניין המהירויות, זה ממש מיאש...

מישהו?

פורסם

היי,אני משלם עבור 20 מגה

80 שקלים לבזק

ועוד 50 שקלים לבזק בינ"ל,

התקשרתי לנציגה והיא אמרה לי שאין דבר כזה.

מה לעשות ?

פורסם

זה מחיר של שימור לקוחות

פורסם

אם בבדיקה מהירות של בזק ובדיקת מהירות אצל בזב"ל אתה מקבל את מה שאתה משלם אז אין בעייה ואם לא אז אל תישתוק עד שיפתרו את הבעייה ברוה האתרים אין תמיכה ש 100MBS ולכן תקבל עד 20MBS תלויי בתמיכה של האתר ואין מה לעשות גם בהורדות זה אתו הסיפור מי שתומך במהירות מלאה אז תקבל את זה ואם לא אז לא זה מה יש

פורסם

היי,אני משלם עבור 20 מגה

80 שקלים לבזק

ועוד 50 שקלים לבזק בינ"ל,

התקשרתי לנציגה והיא אמרה לי שאין דבר כזה.

מה לעשות ?

הם כבר לא נותנים ב- 30 ש"ח. אפשר להשיג ב- 40 ש"ח, ותאמין לי שניסיתי. הצלחתי ביום שישי האחרון בשביל קרובת משפחה. זה היה עם נציג רגיל, דרך אגב. יכול להיות שאם תגיע לשימור לקוחות תוכל להוריד את זה יותר, אבל עם מלחמת ההתשה שהולכת אולי כדאי להשאר על 39.90 ש"ח. זה גם שיקול, לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים