עבור לתוכן

שדרוג מחשב

Featured Replies

פורסם

בשביל לעשות מערך אתה מחליף את כל הפלטמורמה, מאוד "הגיוני וכלכלי"

מה הרזולוציה המקס' של המסך?

פורסם
  • מחבר

לא.. בוא אני יסביר לך בישביל לעשות מערך אני צריך לוח אם חדש נכון? כי שלי לא תואם אז אם אני קונה לוח חדש אז סביר להניח שאני צריך מעבד חדש.. והרזולוציה היא: 1920 על 1080

פורסם

לא הבנת את כוונתי ועל כן הסברך היה מיותר, כיוונתי לכך שהחלטת שהדרך הטובה ביותר לראות שיפור היא מערך וזו דרך חשיבה שגויה לאור כך שצריך להחליף את כל הפלטפורמה.

באופן כללי אתה עושה טעות אחרי טעות

טעות 1 - 650 מעולם לא היה מעבד משתלם

טעות 2 - היית צריך לבדוק מראש שה 6850 ייתן לך את הביצועים הדרושים לפני שקנית אותו (את הראשון) ולא שתזדקק לשדרוג אחרי פרק זמן קצר

וכרגע אתה בדרך לעשות טעות נוספת עם המערך, מערך עושים כאשר יש את כל הרכיבים ולא כאשר יש רק כ.מסך וחסר כל המסביב.

אתה לא מרוצה מהביצועים של הכרטיס הנוכחי? תמכור אותו וקנה כרטיס חזק יותר, כל אופציה אחרת תהיה בעלת יחס עלות תועלת נמוך הרבה יותר

רוצה ללכת עם הראש בקיר? רוצה לשדרג בכל מחיר? בהצלחה

פורסם

אז אומרים לך שזה מהלך תמוהה.המחשב לא סוחב במשחקים רק בגלל הרטיס מסך ולא בגלל המעבד.במקום לקנות עוד עגלה (כ.מ) ובשביל זה להחליף את הכל תשקיע את רוב הכסף בכ.מ. טוב .כמובן זה כסף שלך ואתה מחליט.

פורסם
  • מחבר

ומי בדיוק החליט שזה כרטיס מסך גרואטה? אתה? אז אתה ממש טועה אני שהתכוונתי שהוא פחות זה אומר שבמקום שמשחקים ירצו לי על HIGH הם רצים לי על MID וקצת פחות.. ולא עשיתי שום טעות בקשר למעבד 650 קניתי אותו לפני שנתיים והוא היה אחד המעבדים הטובים שהיו בשוק חבל שאתה זורק סתם דברים באוויר.

ולא זה לא שדרוג מבוזבז אני קונה את כל החלקים שאני צריך כדי שהוא יהיה מחשב דיי חזק.

ומאיפה אתה יודע שקניתי את הכרטיס לפני זמן קצר? אמרתי אתזה קניתי אותו לפחות לפני שנה וחצי משו כזה..

פורסם

אתה לא צריך להעלב, יש לך מפרט טוב. לי יש את אותו המפרט והוא מספק אותי מעל ומעבר (אבל אני לא גיימר, אני מוכן להתפשר על הגדרות).

אבל האמת היא שגם אני לא מבין למה להחליף את כל הפלטפורמה במקום לשדרג לכרטיס מסך חזק יותר.

תעשה ניסיון ותבדוק על כמה אחוז המעבד בזמן משחק.

פורסם

המחיר של ה 650 וה 750 היה דומה כאשר האחרון טוב בהרבה כך שלא היה צידוק אמיתי לרכישה של הראשון

כאשר קנית את ה 6850 היו כרטיסים חזקים יותר על המדף ולעומת זאת בזמן שקדם לשנה וחצי ואחריה לא יצאו יותר מידי

משחקים חדשים בעלי דרישות אקסטרה גבוהות כך שבסיס הנתונים ההתחלתי היה זהה ולכן הבחירה ב 6850 הייתה מוטעית

מנסים לעזור לך אך כל עצותינו נופלות על אוזניים ערלות, שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תבחר.

פורסם

שניצקי, ל-650 יש ליבה גרפית לעומת ה-750 שאין בו. זה גם היה יכול להיות שיקול בבחירה ביניהם.

זו רק השערה, על סמך העובדה שאת הכרטיס מסך הוא קנה מאוחר יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הזיזלזול בי.

פורסם

אין לך מה להעלב אם אנשים שונים רואים דברים אחרת.

אי הסכמה אינה זלזול, אנחנו כאן בכדי לעזור.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך=] תודה רבה על כל העצות! אתם אחלה פורום.

פורסם
  • מחבר

סליחה על הדאבל אבל רציתי לשאול איזה לוח אם יותר טוב Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI או Z77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI

תודה.

פורסם
  • מחבר

מישו יכול לענות על השאלה הקודמת שלי אם הלוחות אם?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים