עבור לתוכן

ספק אחד מהיר יותר בהורדות, ספק אחר מהיר יותר בסטרימינג. מה עושים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סבבה. אז כנראה שהמקרה שלך מייצג את כל הצרכים האפשריים של כל סוגי הלקוחות - פרטיים וחברות. או שלא.

אולי לא הייתי ברור. אין לי השפעה על תנאי ההסכם בין החברה שלי לבין 012, ולא שלא ניסיתי. הדרך היחידה שלי לקבל חיבור יותר מהיר היא לשלם על תשתית וספק בעצמי, וכרגע אין לי כוונה כזו. אני מנסה לקבל את המקסימום ממה שיש לי, ואני לא מעוניין לשלם יותר מהעשרים שקלים לחודש שאני משלם ל- 018.

פורסם

אוקי טוב לדעת, בכל אופן תנסה את הפתרון שהצעתי זה נראה לי הכי הגיוני במצב שלך.

פורסם
  • מחבר

כפי שאמרתי, אני לא רואה הרבה הבדל בין כניסה לממשק של הראוטר, ניתוק החייגן המובנה והפעלה של חייגן על חלונות, לבין כניסה לממשק של הראוטר והדבקה של שם המשתמש והסיסמה של הספק השני. אני מחפש משהו נוח יותר, וכרגע הכיוון שלי הוא שימוש בתסריט מקרו שיהפוך את התהליך השני לאוטומטי. אני בשלב של לחפש כלי מתאים.

הסתדרתי. התקנתי את התוסף הזה לפיירפוקס והגדרתי שני סקריפטים של חיבור, אחד לכל ספק. זה הסקריפט:

VERSION BUILD=7401110 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=http://10.0.0.138/
FRAME F=2
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=ID:a3
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=ID:a4
FRAME F=3
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:PPPoECfgRpm.htm ATTR=NAME:acc CONTENT=my-ISP-username
SET !ENCRYPTION NO
TAG POS=1 TYPE=INPUT:PASSWORD FORM=ACTION:PPPoECfgRpm.htm ATTR=NAME:psw CONTENT=my-ISP-password
TAG POS=1 TYPE=INPUT:PASSWORD FORM=ACTION:PPPoECfgRpm.htm ATTR=NAME:confirm CONTENT=my-ISP-password
TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT FORM=ACTION:PPPoECfgRpm.htm ATTR=NAME:Save&&VALUE:Save

עובד מצויין.

פורסם

אותה גברת בשינוי הדרת :)

פורסם
  • מחבר

כן, פחות או יותר. היתרון במקרו הוא שמעבר בין ספק לספק לוקח שני קליקים, ושהוא קורה בראוטר כך שכל המחשבים בבית נשארים מחוברים.

פורסם

גם הפתרון שלי לא מנתק אף אחד מהאינטרנט, וזה אולי רק קליק אחד יותר סה"כ.

פורסם
  • מחבר

חייגן שמותקן על חלונות לא פעיל רק עבור המחשב שממנו הוא מופעל?

פורסם

כן אבל לא אמרתי שתשנה שם את השם משתמש וסיסמא כל פעם, אמרתי שהנתב יהיה מחובר תמיד, ורק במחשב בו תרצה להשתמש ב018 תתחבר בL2TP , אין שום בעייה להתחבר על החיבור של 012 ככה, או לההפך.

פורסם
  • מחבר

אם אני מבין נכון ההצעה היא בעצם ליצור VPN מול 018 שעובר דרך חיבור קבוע מול 012. השאלה היא האם מהירות החיבור המקסימלית ל-018 לא תקבע בעצם לפי מהירות החיבור ל-012?

פורסם

גם ב 018 ניתן להתחבר L2TP או PPPOE בלי צורך להתקשר , אני עובד שם אני יודע. לא משנה איזה תשתית אתה רק תוסיף @018 כשאתה בבזק ובכבלים בלי.

פורסם

המהירות המקסימלית לאותו מחשב שמחובר לשניהם בו זמנית יקבע על פי הנמוך ביותר, ולשאר המחשבים מה שתגדיר בנתב.

פורסם
  • מחבר

מבחינתי מצאתי פתרון טוב עם המקרואים. אני מקבל את המהירות המקסימלית של כל חיבור ובמינימום מאמץ. אני לא רואה כרגע צורך בפתרון אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים