עבור לתוכן

איכות ירדה בטלויזיה....

Featured Replies

פורסם

מה קורה?

שמעו, יש לי את כרטיס מסך משולב עם כרטיס טלויזיה של הרקולס [ראדאון 9800מוחלש עם אומגה הוא הפך לפרו] ויש לי טלויזיה בחדר...

אני שמתי מפצל פשוט בחיבור של הכבלים ופיצלתו את החיבור אחד לטלויזיה ואחד למחשב... עכשיו, כשאני מדליק את המחשב ואת הטלויזיה [בלי שהטלויזיה במחשב תיהיה פועלת] האיכות בכמה ערוצים בטלויזיה הרגילה יורדת... יש ערוצים שמרגישים ויש כאלה שלא... ניסיתי להזיז את המפל קצת וזה קצת עוזר אבל אחרי זה זה חוזר פחות או יותר... מה אפשר לעשות? לקנות מפצל איכותי אם הממהיר הזה[או איך שקוראים למפצל הזה שהוא עושה את הטלויזיה יותר איכותית ומהירה... בעקרון לכול מי שיש ממיר של מתב מחברים לו את זה זה כזה קופסא ממתכת שמפצלת את החיבורים... וזה עושה עוד משהו נראה לי ממהיר את העברת הנתונים או מסנן משהו לא בטוח]?

פורסם

הבעיה היא שהמפצל שלך לא מקבל מתח ממקור חיצוני (פסיבי) ולכן הוא מחליש את האות מה שפוגע באיכות התמונה

הפתרון הוא לקנות מגבר (שהוא גם מפצל) שמתחבר לשקע החשמל, או לקנות ממתב מפצל מיוחד שעושה שימוש בכניסת ה-bypass בממיר בשביל להגביר את האות ב-50 שקל (אם אני לא טועה).

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהמפצל שלך לא מקבל מתח ממקור חיצוני (פסיבי) ולכן הוא מחליש את האות מה שפוגע באיכות התמונה

הפתרון הוא לקנות מגבר (שהוא גם מפצל) שמתחבר לשקע החשמל, או לקנות ממתב מפצל מיוחד שעושה שימוש בכניסת ה-bypass בממיר בשביל להגביר את האות ב-50 שקל (אם אני לא טועה).

אוקי, תודה

פורסם

סך הכל אתה צריך מפצל אם מגבר טוב בפנים(לא מחייב חיבור חשמל כי מגבר עם מקור מתח חיצוני הוא יקר ולא נחוץ)

את זה אתה יכול לקנות בכל חנות אלקטרוניקה.

דבר נוסף תברר בחנות מה ההגבר ורוחב הפס שאתה צריך של המגבר ,כדי שאיכות התמונה תשאר טובה

פורסם

ביום שימציאו מגבר שלא צריך חשמל תוכל לעשות מה שבא לך

אין שום אפשרות להגביר אות חשמלי בלי מקור מתח - תחשוב קצת בהיגיון על מה שאתה אומר.

פורסם

סך הכל אתה צריך מפצל אם מגבר טוב בפנים(לא מחייב חיבור חשמל כי מגבר עם מקור מתח חיצוני הוא יקר ולא נחוץ)

את זה אתה יכול לקנות בכל חנות אלקטרוניקה.

תראה לי חנות אחת שמוכרת את הפלא הזה.

זה כמו שתגיד שאפשר ליצור מתח מכלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים