עבור לתוכן

עזרה לא מצליח לשתף תיקיות ברשת הביתית לאחר שינוי ראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום!

התחברתי לתשתית של בזק ל100 מגה.. אחרי שעזבתי את הוט בטריקת דלת.

מאותו רגע ששניתי את הראוטר מההוט בוקס ל netgear vvg2000 התיקיות שהיו משותפות בראוטר הקודם ועבדו חלק, פתאום לא עובדים ולא ניתן לשתף אותם. מאחר שזה קרה רק לאחר החלפת הראוטר אני בטוח שזה לא קשור להגדרות בווינדוס. מה יכולה להיות הבעיה?

בנוסף רציתי לשאול שאלה קטנה, כל ראוטר שהיה לי היה עד עכשיו היה שולח ip למחשבים ברשת בצורת *.*192.168 הראוטר הזה שולח כתובות IP בצורה של *.10.0.0 מה ההבדל ביניהם מבחינתי?

המחשב אותו אני רוצה לשתף עובד על מערכת לינוקס והוא הXTREAMER.

תודה.

פורסם

נתחיל בכך בשמבחינתך אין הבדל בין 10.0.0.* ל19.268.1 כל עוד הsubmnet mask לא השתנה.

קודם כל, תנסה לבצע פינג אל הסטרימר ותראה אם הכל תקין.

אני ינסה לך לתאר רגע מה מנקודת מבטי:

כשאשר חיברת את הכבל מהPC עםWin7t אל הראוטר, Win שאל אותך לאיזה רשת אתה רוצה להתחבר, Work, Home או Public.

אם בחרת בPublic, השיתופים לא יעבדו. גם בWork ייתכן שלא.

בשביל לשנות את ההגדרה כנס למרכז הרשת והשיתוף, ושנה הגדרות שיתוף מתקדמות - Network and sharing center > Advanced Sharing Settings.

פורסם
  • מחבר

אני מחובר על HOME.

הXtreamer מקבל כתובת IP. והפינג תקין.

פורסם

מה קורה עם הfirewall בWin?

איזה הודעה אתה בעצם מקבל מהסטרימר כשאתה מנסה להתחבר?

פורסם
  • מחבר

כשאני מנסה לשתף תיקייה אני נכנס למאפיינים ואז לשיתוף וכשאני לוחץ על שיתוף הwin כאילו נקתע למשך 20 שניות ואז כשנפתח החלון של השיתוף ואני מגדיר את השיתוף אז הוא רושם Your folder can`t be shared.

הXtreamer לא מזהה את התיקיות. רק IP. אני לא מקבל ממנו שום הודעה.

האמת לא נגעתי בפיירול בWiN. אך שוב הכל עבד טוב עד שהחלפתי ראוטר.

אחרי בדיקה קצרה מחשב נוסף שמשתמש בWIN המחובר לרשת הביתית ניתן לראות בו את התקיות שמשותפות והוא עובד טוב.

כמו שזה נראה רק הסטרימר לא עובד.

הבעיה תוקנה..

אני לא אוהב להשתמש בזה אבל כשאתה יושב על בעיה מעל ל8 שעות ולא מצליח לפתור בסוף אתה הולך על restore.

תודה על העזרה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים