עבור לתוכן

מחפש מקלדת למחשב עם כניסת USB

Featured Replies

פורסם

שבת שלום=}

אני מחפש מקלדת למחשב שלי וצריך עזרה><

התקציב שלי הוא גג 200 ש"ח (לא חורג יותר מזה..)

אני צריך שיהיה בה:

מקלדת חוטית (חשבו לי מאוד כי אני לא סובל את האלחוטיות), מקשים בעברית, חיבורי USB מאחורי המקלדת (זה ממש הכי הרבה חשוב לי!!! עדיף שיהיו 2), מקשי מדיה (עדיף שיהיה גם כפתורי ווליום), שתהיה מחברה אמינה וטובה וכמובן עדיף שהיא תראה טוב

אני בטוח שדי קשה למצוא משהוא כזה בתקציב שלי אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי

תודה מראש

יניב

פורסם

תתקשר לIBM ישראל ב03-9142800 ותבקש הצעת מחיר למקלדת Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard - מק"ט 41A4977. פעם אחרונה שקניתי (לפני כ4 שנים) זה עלה סביבות ה160 ש"ח.

http://support.lenovo.com/en_US/detail.page?LegacyDocID=MIGR-54780

אגב, מה אתה מתכוון לחבר לUSB של המקלדת?

פורסם
  • מחבר

תתקשר לIBM ישראל ב03-9142800 ותבקש הצעת מחיר למקלדת Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard - מק"ט 41A4977. פעם אחרונה שקניתי (לפני כ4 שנים) זה עלה סביבות ה160 ש"ח.

http://support.lenovo.com/en_US/detail.page?LegacyDocID=MIGR-54780

אגב, מה אתה מתכוון לחבר לUSB של המקלדת?

תודה רבה אחי!! יש מצב אתה ממליץ לי על משהו אחר?? כי אין לי כרטיס אשראי ובהזמנות חייבים את זה

חיבורי הUSB שלי הם רק מאחורי המחשב וכל פעם בשביל לחבר כל דבר קטן אני צריך להשתחל מתחת לשולחן בשביל לחבר כל דבר קטן (למשל: דיסק און קי, להטעין את הפלא' וכו'..) ומילא המקלדת שלי נדפקה אז ככה אני מוריד ציפורים במכה אחת ><

עוד מישהו??

פורסם

אתה יכול פשוט לקנות USB HUB שזה מפצל USB, מתקן קטן שתניח מתחת למסך וככה תוכל לחבר אליו מה שצריך.

זה צריך לעלות משהו כמו 10-20 ש"ח גג, לפעמים בתערוכות אפילו מחלקים אותם בחינם.

ב-ebay זה זול במיוחד אך מכיוון שאמרת שאין לך כרטיס אשראי אז זה ירד מהפרק.

מפצל USB עם שנאי יעלה מעט יותר אך יבטיח שכל היציאות יוכלו להיות תפוסות, אמרת שאתה מטעין טלפון, מחבר DOK וכו'...

USB-Hub.gif

לי אישית יש HUB במסך (Dell) וגם במקלדת (ZBoard), אך במקלדת איכשהו פחות נוח וגם אין לחיבורים במקלדת מספיק "כח" בשביל לחברים התקנים לא בסיסיים.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול פשוט לקנות USB HUB שזה מפצל USB, מתקן קטן שתניח מתחת למסך וככה תוכל לחבר אליו מה שצריך.

זה צריך לעלות משהו כמו 10-20 ש"ח גג, לפעמים בתערוכות אפילו מחלקים אותם בחינם.

ב-ebay זה זול במיוחד אך מכיוון שאמרת שאין לך כרטיס אשראי אז זה ירד מהפרק.

מפצל USB עם שנאי יעלה מעט יותר אך יבטיח שכל היציאות יוכלו להיות תפוסות, אמרת שאתה מטעין טלפון, מחבר DOK וכו'...

USB-Hub.gif

לי אישית יש HUB במסך (Dell) וגם במקלדת (ZBoard), אך במקלדת איכשהו פחות נוח וגם אין לחיבורים במקלדת מספיק "כח" בשביל לחברים התקנים לא בסיסיים.

כן אני מכיר את זה ויש לי אחד כזה אבל זה לא כ"כ נוח יש לי כ"כ הרבה חוטים במחשב שזה סתם מסבך יותר

ומילא אני צריך מקלדת ככה שאני לא צריך את זה

תודה בכל זאת=}

פורסם

אני שוב אומר, יכול להיות שהמקלדת לא תשרת אותך בצורה טובה מהסיבה שהיא לא תספק מספיק "כח" לכל המכשירים שתחבר אליה.

כבלים אתה יכול לסדר עם אזיקונים או בעזרת רצועות סקוצ' (אני לא יודע איפה ניתן לקנות כזה)

ובבקשה לא לצטט הודעות שאתה מגיב אליהן מיד, זה סתם מפריע בעמוד.

פורסם
  • מחבר

בסדר גמור אני לא אצטט יותר=}

ואני מוכן לקחת את הסיכון שהיא לאת תספק מספיק כח

עוד מישהו???

פורסם

זכור גם שלמרבית המקלדות מהסוג הזה החיבור הוא מסוג USB1 ולא 2 או 3 ולכן הוא איטי במיוחד.

מתאים רק לעכברים פשוטים או פנסי LED קטנים.

פורסם

כל מה שנאמר נכון. מקלדות עם רכזת USB2 מלאה שתומכת בHi-Speed (עד 480mbps) ובזרם מספק לטעינה של מכשירים הן נדירות. מה שאומר שתוכל לחבר DOK אך הוא לא יעבוד במהירות מלאה, ואולי לא תוכל להטעין את הטלפון שלך. ואז נשאלת השאלה - למה בכלל לטרוח.

יש לי בעצמי שתי יחידות מהמקלדת שהמלצתי עליה למעלה, ואני מאוד נהנה מהמקלדת עצמה, וממקשי הקיצור / מולטימדיה שלה, אך לא משתמש בכלל ברכזת הUSB בגלל אותן מגבלות שציינתי.

לחבר רכזת USB חיצונית זו אופציה שיכולה להיות עדיפה, אך צריך להביא בחשבון שגם בשוק הזה קיימות רכזות שלא מספקות USB2 אמיתי.

גם אם מדובר במחשב עתיק שאין על המארז שלו יציאות USB, בטוח יש פינים פנויים על הלוח, ואז אפשר לחבר פאנל USB קדמי ולהנות מUSB2 אמיתי.

פורסם
  • מחבר

יש לי USB מקדימה הבעייה שזה מקולקל.. ><

(הבנתי שאין הרבה כאלה) אבל יש מקלדת עם הדרישות ובתקציב שלי עם usb2 ???

פורסם

יש אך לא בתקציב שלך.אני חושב ש RAZER LYCOSA תתאים.

פורסם
  • מחבר

כמה אתה חושב שצריך בשביל מקלדת נורמלית עם הדרישות שלי???

פורסם

RAZER LYCOSA

- רק בשביל הארכה של חיבור יחיד להשקיע במקלדת מטורפת?

נראה לי הזוי לגמרי.

יש מספיק פתרונות אסתטיים לסידור כבלים.

תשתמש בכבל מאריך או מפצל כזה או אחר...

:facepalm:

sku_32281_1.jpg

פורסם
  • מחבר

אחי כל הקטע שבלי שום קשר אני צריך מקלדת (אני רוצה לקנות אחת איכותית ונורמאלית בין השאר שהיא תיהיה מקלדת מולטימדיה..)

ככה שאם אני מוסיף עוד 50 שקל עוד 100 שקל אני מעדיף שזה יהיה all in one מאשר לקנות מקלדת + לקנות מחזיקים + לקנות מפצל

ולהתחיל לחפש את זה ולך תדע אם הכל יהיה באותו מקום או שאני אצטרך ללכת ל 30 מקומות ולבזבז סתם זמן וכסף ><

:nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים