עבור לתוכן

כרטיס מסך RAEDOM HD 4350 חם מהרגיל , גורם לקריסות...

Featured Replies

פורסם

שלום אחרי בעיה שהייתה לי במחשב ופתרתי אותה (קבלים שרופים) נכנסתי למשחק FIFA ובאמצע לפני תחילת המשחק עצמו המחשב פשוט נכבה.

בדקתי טמפרטורות וראיתי שהכרטיס מסך בלי שום דבר פתוח עומד על 90C שזה מן הסתם המון וזו כנראה הבעיה.

השאלה שלי מה האופציות שלי ? לגבי לכלוך , אציין שהוא נקי מבחינה חיצונית...כמו כן סרטי HD אני יכול לראות במלואם אבל שוב הוא ממש מתחמם בלי שום שימוש...ועם שימוש המחשב נכבה.

הכרטיס:

http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4350/pages/ati-radeon-hd-4300-overview.aspx

פורסם

איך הסירקולציה ומערך המאווררים במארז?

אם יש לך מאוורר 80mm פנוי אתה יכול לחבר אותו עם שיפצור קל כך ש"יזרוק" אוויר קר על הכרטיס במקביל או במאונך לכרטיס.

יש מספר שיטות לעשות זאת.

תעלה תמונות מהמארז.

פורסם
  • מחבר

שמתי תמונות של הכרטיס מסך + המארז עם הכל...שמתי לב רק לשני מאווררים של הכרטיס מסך ושלך המעבד עצמו הגדול...שניהם יחסית נקיים...

פורסם
  • מחבר

דאבל בטעות..לא להתיחס..

פורסם

תבדוק קודם כל שהמאורר באמת מסתובב כשכרטיס המסך עובד ...

פורסם
  • מחבר

ברור שבדקתי אחי....הוא מסתובב אבל לא יודע לא נראה לי כל כך מהר ...כאילו לא איטי מדי אבל גם לא מהיר מדי...

פורסם

נסה לקבוע את המהירות של המאורר על 100% מהדרייבר ולראות אם יש שינוי . אולי באמת המאורר כבר בסוך חייו וזה מה שגורם לכזאת התחממות ..

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה את זה אחי?

עריכה : הצלחתי...אני אבדוק אם זה עוזר...

פורסם

נכנס לCatalyst ומגדיר את ולPerformance ,ושם לAMD OverDrive , תצתרך ללחוץ על Accept כדי לעבור למסך הבא ..

אמור להיות למטה מקום כדי לסמן שליטה ידנית במאורר ושם אתה פשוט מגדיר 100% .

פורסם
  • מחבר

עשיתי APPLY אחי...עכשיו זה נע על 75 בערך...זה עדין גבוה ללא שימוש נכון.?

שכחתי לציין שנסתי לפני זה את התוכנהVideo Card Stability Test והמחשב נכבה לי ככה ידעתי שזה בדוק הכרטיס מסך...

פורסם
  • מחבר

הרצתי את התוכנה במשך 3 דקות עכשיו שזה הזמן שלקח לה לקרוס לפני שינוי האחוזים והיא לא קרס והגיע עד ל93%...

מה אתה אומר אחי? נפתרה הבעיה לפי דעתך? זה נורמאלי שיהיה 100% שימוש מאוורר..?

פורסם

לא, המאוורר גמור. כנראה שמשחה טרמית חדשה תשפר את המצב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי...אז אני אחליף משחה טרמית , מה טווח המחירים בערך? ואחרי שהחלפתי להחזיר את מהירות המאוורר ל40%?

פורסם

תעביר אותו לאוטומטי. תקנה את הזולה ביותר של חברה מוכרת (בתחום הקירור).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים