פורסם 2012 במאי 413 שנים חברים שלום,המעבד שלי מתחמם גם לאחר ניקוי יסודי של המערכות. הוא מגיע ל99 מעלות ואולי אפילו יותר..כמו שרואים בתמונה בקובץ המצורף המאוורר מסתובב באותה רמה קבועה אבל המעבד קופץ לרמות גבוהות אם תוך כדי הפעלתמשחקים או הפעלת תוכנות. ברגיל המעבד נמצא על 60 מעלות.איך אני יכול להוריד את החום של המעבד בעצמי ללא קניית מערכת קרור ?
פורסם 2012 במאי 413 שנים תבדוק עם real temp\core tempבמדידת מתחים יש שגיאה, אולי גם הטמפ' לא בסדר.בנוסף, תבדוק שהמאוורר של המעבד מוגדר על מצב אוטומטי בביוס (איזה גוף קירור יש לך?)
פורסם 2012 במאי 413 שנים מה הספק כוח שלך? (חברה + דגם)איזה קירור יש לך? (חברה + דגם)אם הקירור הוא של אינטל תצטרך לקנות קירור חדש נורמלי.איזה לוח אם יש לך? (חברה + דגם)
פורסם 2012 במאי 413 שנים תבדוק עם real temp\core tempמודד בצורה מדויקת יותר מעבדי INTEL. (מה שאתה צריך)מודד בצורה מדויקת יותר מעבדי AMD.
פורסם 2012 במאי 413 שנים מחבר לגבי הreal temp צירפתי קובץ אחרי שהרצתי משחק..לגבי המפרט :לוח אם GA-P55A-UD3 GIGABYTEספק כח 12CM A.PFC LITEPOWER 700W THERMALTAKEוהקירור הוא של אינטל, זה שבא עם המעבד..הקטע הוא שעד לא מזמן הכל עבד חלק אז אני לא מבין מה השתנה..
פורסם 2012 במאי 413 שנים המחשב שלך במצב של סכנה ממש. אם כבר אתה קונה קירור, עדיף שתקנה קירור שיאפשר לך לעשות גם אוברקלוק.הנה משהו טוב: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=3778
פורסם 2012 במאי 413 שנים אם זה עבד טוב עד היום זה יעבוד טוב גם מחר, בקיצור, תתקין את הקירור מחדש(וכראוי!)
פורסם 2012 במאי 413 שנים להשקיע 200 שקל בקירור לדעתי אין צורך.תבדוק שהמאוורר מוגדר על אוטומט בביוס כמו שאמרתי, אם כן אז כמו שאמרו מעלי, תתקין אותו מחדש, תבדוק שכלום לא נשבר שם, ותנקה אבק על הדרך.אם לא אז תכין 70-120 שקל לקירור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.