עבור לתוכן

כרטיס מסך לניסיון , יש דבר כזה ?

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעוניין לרכוש

כרטיס מסך 7950 HD

מחירו מאוד גבוה ולפעמים נפלתי בכרטיסים שנתנו לי איכות תמונה לא טובה ובעיות טכניות רבות עם הציוד שלי .

לכן שאלתי האם אתם מכירים חנות שאני יכול לקנות כרטיס זה בכסף

ואם לא מתאים לאחר יום להחזירו ולקבל זיכוי ???

אני חייב לומר שבמוצרים אחרים יקרים הרבה יותר ניתן להחזיר מוצר !

אם הלקוח לא מרוצה ממנו

פורסם

אז אולי כדאי לבדוק אם הכרטיס מתאים למערכת לפני שאתה קונה אותו...

פורסם
  • מחבר

ואיך אני יבדוק אם אני לא ינסה אותו ?

פיסית

אתה מוכן לתת את הכרטיס מסך שלך לאנשים לבדיקה מול TV וסטריאו , כבלים

אם אין באגים , הצבעים טבעיים ועוד ....

גם אנשים שקונים טלוויזיה ומכונות כביסה ,סטריאו ועוד יכולים להחזיר מוצר עם לא עונה לדרישתם

פורסם

טבעיות הצבעים זה הגדרות המסך שלך, וממש לא קשור לכרטיס.

בדיקה מול הטלוויזיה,סטריאו,מכונת כביסה.... אין צורך לעשות פיזית, במידה ויש לכרטיס את היציאות המתאימות וגם הטלוויזיה תומכת זה יעבוד במידה ואין, לא יעבוד.

מה שחשוב לבדוק זה הספק,לוח אם, אורך המארז שלך. ואת הבדיקות האלו צריך לבצע לפני הקנייה.

ובקשר להחזרת מוצרים, בעקרון יש חוק שאומר שאתה רשאי להחזיר מוצר תוך 14 יום מהקנייה, אך ייתכן ותידרש לשלם חלק מהסכום בגלל הפגיעה באריזה. באופן כללי כדאי לדבר אם החנות לפני שאתה קונה.

פורסם
  • מחבר
טבעיות הצבעים זה הגדרות המסך שלך, וממש לא קשור לכרטיס.

מאוד קשור לכרטיס עברתי כמה כרטיסי מסך יש הבדל בצבעים :kopfpatsch:

בדיקה מול הטלוויזיה,סטריאו,מכונת כביסה.... אין צורך לעשות פיזית, במידה ויש לכרטיס את היציאות המתאימות וגם הטלוויזיה תומכת זה יעבוד במידה ואין, לא יעבוד.

ממש לא

קורה שכרטיסים לא פועלים טוב מול מסכים וכבלים , זאת לא שאלה שאלה של כניסות מתאימות

שיש לך רסיבר 5008 מול רסיבר 608 לשינהם אותם כניסות אבל התוצאות שונות :kopfpatsch:

השאלה שלי הייתה ברורה

ואם לא מתאים לאחר יום להחזירו ולקבל זיכוי huh.gif

לא ביקשתי שאתה תכתיב לי אם הכרטיס מתאים לי או לא ,

עקרון יש חוק שאומר שאתה רשאי להחזיר מוצר תוך 14 יום מהקנייה,

שוב אתה מספר סיפורים , מה זה בעיקרון ?

או שיש או שאין , אין בערך , או קצת

חנויות אומרות פתחת את הכרטיס לא מקבלות חזרה .

אז מה זה בעיקרון ?

באופן כללי כדאי לדבר אם החנות לפני שאתה קונה

שוב אתה מחזיר לשאלתי ההתחלתית

ואם לא מתאים לאחר יום להחזירו ולקבל זיכוי huh.gif

בבקשה לא לעונים משועממים שאין להם מושג

שוב רק שם חנות שכן מסכימה לתת זיכוי

בלי סיפורים ומעשיות

פורסם

לגבי החזרה תוך 14 יום, במוצרי חשמל פתיחת האריזה לא מעידה על שימוש ולכן ניתן להחזיר כל עוד האריזה והמוצר לא נפגמו. אבל חיבור לחשמל של המוצר=שימוש. כלומר חיברת את הכרטיס ללוח ובדקת איך התמונה זה שימוש. אם יכולים לעלות על זה או לא זאת כבר שאלה אחרת

פורסם

תראה, אני לא יודע איזה נסיון יש לך ,אבל לא משנה איזה כרטיס מסך ,התמונה שתקבל תיהיה אותה התמונה , בין אם זה GTX690 ב1000$ או HD6450 ב200 ש"ח .

ההבדל היחיד שיכול להיות בכרטיסים של שתי החברות מבחינת איכות התמונה הוא כל מה שקשור להאצת החומרה ,כל חברה מייצרת לעצמה את יחידת עיבוד הוידאו לכרטיסים שלה ,בסדרה 6XXX "יחידת העיבוד" היא UVD 3 העדכנית ,לעומת UVD2.2 הישנה יותר בסדרה 5XXX ,ככה שאיכות הוידאו בין הכרטיסים יכולה להשתנות רק בניגון בעזרת האצת החומרה ,ובשביל זה אתה יכול פשוט להשתמש בפיענוח על ידי התוכנה ואז האיכות תיהיה אותו הדבר .

בקשר לכבלים ,נשמע לי מאוד לא הגיוני שתראה הבדל בתמונה עם כבלים שונים ,ההבדל היחיד בין הכבלים שהכבלים הזולים לא שומרים על רוחב הפס לאורך מרחקים גבוהים ומה שיוצא שיכול להיות שיהיה לך הפרעות בתמונה ,או שלא תיהיה תמונה בכלל . ככה שאתה יכול לחבר כבל DisplayPort , DVI או HDMI ותקבל את אותה איכות התמונה .

פורסם

:hizuk:

פורסם

ולפעמים נפלתי בכרטיסים שנתנו לי איכות תמונה לא טובה ובעיות טכניות רבות עם הציוד שלי .

מה הציוד שלך?

פורסם
  • מחבר
תראה, אני לא יודע איזה נסיון יש לך ,אבל לא משנה איזה כרטיס מסך ,התמונה שתקבל תיהיה אותה התמונה , בין אם זה GTX690 ב1000$ או HD6450 ב200 ש"ח .

ממש לא ,פה מדובר במסכים גדולים עם שיטות צבע מתקדמות

שלא לדבר שיש בעיות בין רסיבר לכרטיסי מסך וניתוקים ספציפית לכרטיס שהיו בעבר

ועוד ועוד ועוד

אני לא מבין למה כל התחקיר

מה קשור השאלות לשאלתי ?

מה קשור החומרה שלי , המסך שלי ? אין לאף אחד כאן חומרה כמו שלי , אז למה השאלות ?

שאלתי הייתה פשוטה , לא להנדס אותה

שם של חנות שמסכימה לתת זיכוי

ואם לא מתאים לאחר יום להחזירו ולקבל זיכוי

פורסם

תראה, צורת ההתנהלות שלך והדרך בה אתה בוחר לענות לחברי פורום שבסה"כ מנסים לעזור לך היא לא חביבה בלשון המעטה.

קשה לי להאמין שתצליח לעורר משוב אכפתי ורציני בצורה כזו.

אתה תמיד מוזמן להתקשר לחנויות באזור מגוריך, להסביר להם את הבעיה שלך ולשאול אם זה בסדר להחזיר ולקבל זיכוי. די פשוט.

קצת חצוף לבקש מאחרים לעשות את העבודה עבורך ועוד לענות בצורה גסה ולא מנומסת כשמנסים לברר עוד מידע ולעזור לך.

פורסם

לשאלתך, שום חנות לא תיתן לך זיכוי (למה שתעשה זאת??). אם זה מה שרצית לדעת אז זה שייך לפורום צרכנות ולא לכרטיסי מסך.

לעצם העניין - התנשאות כמו "אין לאף אחד כאן חומרה כמו שלי" לא מקובלת ושום "תחקיר" לא נעשה כאן מעצם הסקרנות אלא לתת

מענה מקצועי ולהבין את הצרכים שלך גרידא.

אז אני אשאל: לאיזה מחשב הכרטיס יחובר? מה הדרישות מכרטיס המסך? לאיזה מסך\ים יחובר?

פורסם

חבר אתה חופר!!

או שאתה רוצה להבין או שלא...יש שני חברות כרטיסים NVIDIA ו- AMD. כל דגם מסדרה ספציפית של שני החברות מוציא אותו תמונה כמו דגמים אחרים (ז"א 7970 מוציא כמו 7850 נניח ו-680 מוציא כמו 690). DVI/HDMI הם פרוטוקולים דיגיטליים סגורים וכל גרסה שלהם ידועה ולא ניתנת למשחק על ידי הכרטיסים! ההבדל הוא בעיבוד הפנימי בכרטיסים ומה כל אחד עושה עם המידע הגרפי שמגיע אליו..בסוף על המסך מתבצעת ההמרה הדיגיטאלית בין מה ששולך לו הכרטיס דרך ה- DVI/HDMI וזה כבר תלוי כמה המסך טוב.

לי אישית קרא שקניתי כרטיס ל- HTPC והוא היה פגום (6450) וכל תמונה שהצגתי דרך ה- HDMI הייתה דפוקה..החליפו לי וזה נראה בדיוק כמו ה- 6850 שיש לי במחשב.

שואלים אותך מה המערכת כי אולי הספק שלך חונק את הכרטיס ויוצר קפיצות או איבוד מידע...אם כל זה לא מעניין אותך אז נתחיל מהסוף: שום חנות לא תיתן לך כרטיס מסך לניסיון! ואם תסביר להם את הסיבה שלך הם יגיבו ב- :lol::facepalm:

פורסם
  • מחבר
תראה, צורת ההתנהלות שלך והדרך בה אתה בוחר לענות לחברי פורום שבסה"כ מנסים לעזור לך היא לא חביבה בלשון המעטה.

קשה לי להאמין שתצליח לעורר משוב אכפתי ורציני בצורה כזו.

סלח לי את ה כותב לא לעניין ומאוד חצוף :kopfpatsch:

לא ביקשתי ממך שום תמיכה טכנית

לא בקשתי ממך עיצות לאיזה כרטיס לקנות \

מי אתה שתכריח אותי לקבל את עצתך לאיזה כרטיס מסך לקנות

מי ביקש ממש בכל עזרה לבחור כרטיס מסך

מי אתה בכלל ?

אתה בסה"כ שם מפוברק באינטרנט שמנסה בדרכים מגעילות ולא לגיטמיות לקבלח מידע על חומרה

שאין מושג מהי גם עם תדע , תוכנות מקצועיות שהובאו מארה"ב ,

מה לאחד כמוך ולהם ?

מה זה עיסקך בכלל החומרה שלי , אולי אתה רוצה לדעת איפה אני גר ?

מה הקשר לשאלות החצופות שלך על כלל שמותייך לשאלתי

ואם לא מתאים לאחר יום להחזירו ולקבל זיכוי

אם אתה לא יודע , לא עונים.

ולא מנסים משעמום להוציא מידע שלא תקבל ,שלא רלוונטי לך בכלל

משעמם לך בחיים , לך תעבוד

קצת חצוף לבקש מאחרים לעשות את העבודה עבורך ועוד לענות בצורה גסה ו

אתה חצוף שקרן , נוכל ,רמאי

מי ביקש מחוליגן כמוך שכותב ב-100 שמות שתתקשר לחנויות ?

מי ביקש ממך בכלל להיתקשר בשמי ?

אני בסה"כ ביקשתי שם חנות שאולי למישהו יש ניסיון ומוכנה לתת זיכוי על כרטיס מסך

זהו .

כל הסיפורים שלך האיומים שלך , צורת ההתנהלות כאילו אני חייב לך לספר את סיפור חיי

חולניים בדיוק כמוך , מעליבים .

אתה לא חייב לי כלום ואני בטח לא חייב לך כלום .

החוצפה התהומית שלך שאני מחוייב לספר לך את סיפור חיי ומה יש לי בבית

נוכלות לשמה , נוכלות בדיוק כמוך .

תמשיך לחפש חיים בשאלה אחרת

פורסם
  • מחבר

matan007אני באמת לא חבר שלך :kopfpatsch:

אין לי מושג מי אתה

לא שאלתי אותך או אף אחד להבנה טכנית

תקרא את השאלה ותחפור במקום אחר , אם אתה כזה מוצלח ומבין לך לחפש עבודה

ותפסיק לענות שטויות לשאלות שלא נשאלו בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים