עבור לתוכן

בהתלבטות קשה - GTX570SLI או GTX680

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

דיברתי על BF3 .. ברור שאת רוב המשחקים הוא יריץ על יותר מ60FPS ,לפעמים הרבה יותר .

אני דיברתי על BF3

OLD NAVY זה לא חנות בארץ או משהו.

פורסם

הכרטיס מגיע ל70FPS ב1080p ,לא ההיתי אומר שהוא מגיע לזה בכזאת קלות .. אם זה היה כרטיס זול יותר אז לא היה על מה להתלונן ,אבל יש משחקים כמו BF3 שאפילו החד ליבתי החזק בעולם עובר "רק בקצת" את ה60FPS .. מה יהיה עם המשחקים הבאים ?

מטרו 2033 הוא עדיין המשחק הכי כבד היום...

פורסם

לא אמרתי שהוא הכבד ביותר ,למרות שהוא בהחלט משחק לא פשוט להרצה לכרטיסי המסך ,אפילו לכרטיסי הHigh End ..

אבל המקרה של Metro2033 כל כך חיצוני שזה פשוט עצוב לראות את זה :

metro_2033_1920_1200.gif

אפילו בCrysis המקורי המצב לא נורא כל כך ..

crysis_1920_1200.gif

ובCrysis 2 המצב אפילו יותר טוב ..

crysis2_1920_1200.gif

פורסם

לרז' FHD, אני מעריך ש-gtx570 sli מהירים מ-gtx680 בכ-13% ממוצע.

לדעתי לא הכי שווה בהתחשב בחסרונות:

צריכת חשמל \ פליטת חום \ רעש גבוהים יותר.

נפח VRAM קטן יותר (שדווקא במשחקים הכבדים איפה שיותר צריך את האקסטרה ביצועים - הגבלת זכרון עלולה להעיק, קח BF3 לדוגמא)

טכנולוגיה ישנה יותר (לא בהכרח עקרוני כרגע)

עקביות ביצועים\תאימות, מיקרוסטטר וכו'...

gtx680 אחד גם יפתח אפשרות שדרוג עתידית, למרות שאתה בקלות עלול למצוא עצמך באותה הסיטואציה בדיוק. לפחות kepler עשה עוד צעד בכיוון המאבק במיקרוסטטר.

מאחר והשדרוג יעלה 1000ש"ח~ בכל אחת מ-2 האפשרויות העומדות לרשותך, ובעיקר כשאתה מוגבל ל-60hz, אני בעד gtx680 בודד.

פורסם
  • מחבר

syndrome תודה על התשובה המעמיקה והדי משכנעת שGTX680 יהיה עדיף.

תודה לכולם על העזרה, וכנראה שזה מה שאני יעשה וירכוש GTX680 ויוותר על הSLI.

וגם עוד משהו שהוריד אותי מהSLI של 570 זה הבעיות שקראתי על הSLI הזה בBF3 ומיקרו סטאטרינג.

תודה לכם ושיהיה לכם שבת שלום :xyxthumbs:

פורסם

פותח הדיון אתה התכוונתה להגדרות HIGH - ULTRA נכון?

כי יש לי 4890 ואותו מסך כמו שלך - כרטיס חלש משמעותית מה570 והוא מריץ בכיף את המשחק על הגדרות HIGH כמובן שמתפשר על פילטרים פה ושם אבל המשחק נראה מצויין.

או שהסיפור שונה כשמדובר בDX11? הדרישות יותר טובעניות?

פורסם

כן.

פורסם

בהצעתי התייחסתי למקרה שאתה אכן בוחר לשדרג. האם כדאי בכלל לשדרג זו שאלה בפני עצמה... ורק אגו-מניאק יכול לענות עליה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים