עבור לתוכן

מי כאן החוליה החלשה...(תכנסו ותגידו)

Featured Replies

פורסם

כדאי מאוד שהם יסתיר אותו טוב, בגלל שאם יגלו, ואאי כמה מכס הוא ישלם...

• תגובות 30
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן אני יודע....

אבל אפשר להביא מזוודה נפרדת לפריט (מגבר) שאתה רוצה להביא ולא תמיד בודקים בתוכו

במקומות ההם אני לא חושב שמגבר מנורות עולה יותר מ500-400 דולר

בארץ הוא עולה 3500 דולר ומעלה.

איזה ציוד יש לך? (חלקים במערכת קולנוע או סאונד)

פורסם

אני עובד על ציוד.. בנתים אני עני.

חכה עוד כמה זמן...

פורסם
  • מחבר

מזותומרת עובד על ציוד?

לי יש dvd lg מהדיוטי פרי (די וי די מאוד טוב ומספק לכל הצרכים)

ורסיבר onkyo tx sv 373 פרולוג'יק, שמחובר לדי וי די עם מולטי צ'אנל 5.1 (בדי וי די יש מפענח חיצוני)

וכנראה לקראת סוף השנה אם אני טס לניו יורק אני מביא איתי מיקסר pcv 175 של vestax

מכיר?

פורסם

כן, את הכל, חוץ מהPCV 175 של VESTAX.

לילה טוב לכולם.

פורסם
  • מחבר

לילה טוב

פורסם

וואו

אבל

תגיד

כמה מכשירי וידאו/DVD/טלויזיה/מחשב יש לך?

בשביל מה כל כך הרבה אינפוטים?

פורסם

אונקיו הם הכי טובים בקולנוע ביתי בתור רסיבר integrated (יש בתוכו גם מגבר וגם פרוססור)

(אני גם בפורום של תפוז)

במוסיקה יש הרבה מאוד מגברים יותר טובים (כי במוסיקה יש כבר קדם מגברים ומגברי כוח של מיליוני חברות היי אנד)

מי זה און? איפה הוא גר?

לא הספקתי לנסוע לתערוכה, אני יודע וזה חקוק בזכרוני שהסנטר הוא חרא של דבר (אבל כרגע הוא ישאר)

וכנראה שהבנאדם הבא ממשפחתי שטס לאירופה (רומניה, הונגריה) יביא לי מגבר מנורות (yeah baby!!)

שלום...

אני הבנאדם הלא שפוי ,און, שהולך להרוג את צחי(COM) כי הוא לא מקשיב לו ואומר את השם שלי כל הזמן..

והוא אומר אתה צריך לגוש אותי כי דחפתי לחדר שלי רמקולים.....גדולים...500

פורסם

רק רסיברים?

onkyo_mdp30.jpg

פורסם

גם אני אוהב ת'ריסיבר אונקיו שלי..

989.. :)

http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=TX-DS989&class=receivers&p=i

ונכון b&w באמת אחלה של שילוב איתם.. ;D

txds989.gif

txds989r.gif

חשבתי רק המחשב שלך יקר.......

איזה רסיבר מדהים!!!!!!

זה הדגם של ה30,000 שקל שנמכר בארץ?

פורסם
  • מחבר

בנאדם יש לך את הרסיבר הכי טוב לקולנוע ביתי ( DA BOMB!!! )

לא ידעתי שהם מייצרים גם מינידיסקים (לא היה שום מידע באתר שלהם..)

און, מזותומרת 500?

ולזה ששאל על כל האינפוטים, זה גם אאוטפוטים

יציאות ל7.1 רמקולים וגם יציאות פרה למגברי כוח חיצוניים וגם כניסות למפענחים עתידיים.

וגם הרבה כניסות ויציאות קומפוננט (וידאו).

פורסם

בחזרה לשאלה:

החוליה החלשה במחשב שלך היא הכרטיס מסך אבל מכיוון שאתה לא משחק זה לא רלוונטי.

לכן, החוליה החלשה במחשב שלך היא הזיכרון. 256MB זה מעולה, אבל לא תרגיש בהבדל גם אם יהיה לך 128MB, ואפילו אם יהיה לך 384MB. כי WINDOWS תמיד יישתמש בזיכרון הוירטואלי (קובץ שהוא יוצר שהוא מן זיכרון RAM, רק שהוא נוצר בדיסק הקשיח ויוצא שכדי לגשת אליו לוקח הרבה יותר זמן מלגשת לזיכרון הראם הרגיל במחשב. הזיכרון הזה נועד כדי לחפות על הזיכרון ש"חסר" למחשב. נגיד יש לך 128MB והוא צריך 170MB אז הוא יוצר קובץ זיכרון RAM שיתאים לגודל שהוא צריך. הבעיה היא שהוא תמיד משתמש בקובץ הזה גם בלי צורך ויוצא שהמחשב שלנו תמיד איטי הרבה יותר ממש שהוא צריך להיות).

על מנת לעשות שWINDOWS לא יישתמש בזיכרון הוירטואלי צריך הרבה זיכרון: 512MB. לדעתי, תקנה עוד 256MB למחשב שלך, ואז יהיה לך 512MB. ואז (אמממממממ...... שכחתי לציין שזה יעבוד רק בחלונות 2000 או XP. מומלץ XP כמובן) פשוט תבטל את הזיכרון הוירטואלי (במאפייני מערכת של המחשב שלי עושים את זה. אני בטוח שאם תצטרך עזרה בזה תפתח ת'רד בפורום של מערכות ההפעלה ואנשים יגידו לך בשמחה כיצד מבטלים את הזיכרון הוירטואלי) תבטל דרך חלונות את הזיכרון הוירטואלי ואז המערכת שלך אמורה לעבוד יותר מהר!

ואל תשכח לבטל את הזיכרון הוירטואלי, כי בלי להוריד את הזיכרון הוירטואלי גם 512MB לא יעזרו... ובחיים אל תעשה את זה על חלונות 95/98 בגלל שהם לא מסתדרים עם כמות כזאת של זיכרון (512MB או יותר).

לסיכום:

אתה צריך לקנות שני דברים:

זיכרון PC133 256MB, בערך 300 ש"ח, אפילו פחות.

WINDOWS XP או גרסת HOME EDITION או גירסת PRO היותר מאובזרת. תבחר מה שאתה יכול להרשות לעצמך. אתה יכול גם לקנות רק גרסת שדרוג ולשדרג מהמערכת הפעלה הקיימת שלך. (בהתקנה הוא גם מציג לך אפשרות לא לשדרג, אלה להתקין התקנה נקייה. ההבדל בין השדרוג לבין הרגיל, זה שהשדרוג יכול להיות מותקן רק אם מערכת הפעלה אחרת כבר מותקנת במחשב שלך. וזה הופך אותו לזול משמעותית)

גרסת שדרוג של XP HOME EDITION עולה בערך 600 ש"ח וגרסת שדרוג של PRO עולה בערך 1000-1200 ש"ח.

פורסם

בנאדם יש לך את הרסיבר הכי טוב לקולנוע ביתי ( DA BOMB!!! )

לא ידעתי שהם מייצרים גם מינידיסקים (לא היה שום מידע באתר שלהם..)

און, מזותומרת 500?ולזה ששאל על כל האינפוטים, זה גם אאוטפוטים

יציאות ל7.1 רמקולים וגם יציאות פרה למגברי כוח חיצוניים וגם כניסות למפענחים עתידיים.

וגם הרבה כניסות ויציאות קומפוננט (וידאו).

500W..

3 way

sub-8

mud- 4~5

twit - don't now...

פורסם
  • מחבר

און, דבר נחמד.

ibrow how יש לי כרגע win 2000 pro (היה לי xp pro והוא עשה לא מעט בעיות)

אתה חושב שאני יכול לבטל את הזיכרון וירטואלי בלי להוסיף עוד 256? או שזה הכרחי להוסיף?

כי אני רוצה לנסות היום לעשות את זה עם ה256 שכרגע יש לי

אז אפשר גם בלי להוסיף עוד 256?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים