פורסם 2012 במאי 313 שנים ערב טוב יש לי רסיבר pioneer vsx521 שמחובר לכרטיס מסך HD5870 דרך HDMI. בסרטים אני מקבל את כל הפורמטים כולל החדשים ב-5.1 אבל במשחקים אני מקבל רק סטראו(PCM ברסיבר) גם אחרי שאני מגדיר במשחק עצמו 5.1 ערוצים. המשחקים שניסיתי הם: need for speed the run, battlefield 2,call of duty modern warfare 3 .כולם תומכים ב-5.1. אני לא מבין מה ההגיון שבסרטים אני מקבל 5.1 אבל במשחקים לא. חרשתי פורומים בחו"ל לא מצאתי תשובה. מה לעשות? תודה מראש
פורסם 2012 במאי 313 שנים הכרטיס קול שמשולב בכרטיס המסך לא מקודד 5.1 בזמן אמת.בסרטים פס הקול כבר קודד ונדחס מראש בצורה של 5.1. הוא עובר דרך כבל ה-HDMI ללא עיבוד של כרטיס המסך/קול ומפוענח ע"י הרסיבר.
פורסם 2012 במאי 313 שנים מחבר רגע מה זה אומר לי בעצם?הכרטיס מסך שלי לא מספיק טוב? אני צריך להחליף אותו? או להחליף כרטיס קול? או שאני יכול להגדיר את זה כך שהכרטיס מסך לא יקודד דבר אלא הרסיבר יבצע את העבודה?או שאין לי דרך לשמוע 5.1 ממשחקים?(נראה לי מוזר..)תודה מראש
פורסם 2012 במאי 313 שנים תלוי בכרטיס הקול שלך.לרוב אפשר לחבר אנלוגית (עם 3 כבלים של סטריאו) את כרטיס הקול למערכת וכך לשמוע 5.1 במשחקים.
פורסם 2012 במאי 313 שנים מחבר 1)למה 3 כבלים של סטראו ולא 5? הבעיה שאני חושב שאין לי אפשרות לחבר יותר מ-2 כניסות אנלוגיות לרסיבר במקביל, תראה איך הוא נראה: http://www.productwiki.com/upload/images/pioneer_vsx_521_k_1.jpg2)יש לי לוח אם msi p67s c43.. זה אפשרי?3)הבעיה שבצורה אנלוגית האיכות לא תהייה משהו..אין דרך שיהיה אפשר לחבר את הרסיבר בצורה דיגיטלית?תודה רבה
פורסם 2012 במאי 313 שנים טוב, אין לך פה אפשרות אנלוגית.למיטב ידיעתי הפתרון הוא כרטיס קול יעודי עם יציאה אופטית.
פורסם 2012 במאי 313 שנים מחבר אתה יכול להמליץ על כרטיס קול שתומך בקידוד בזמן אמת שיבצע את העבודה?אני מעדיף לחבר ב-HDMI אם זה אפשרי, ככה אני אוכל לשמוע גם את פורמטי האודיו HD.תודה
פורסם 2012 במאי 513 שנים אתה צריך כרטיס שתומך ב-Dolby® Digital Liveכמו זה:http://uk.asus.com/Multimedia/Audio_Cards/Xonar_D1/#specifications
פורסם 2012 במאי 513 שנים מחבר רגע לא ברור לי למה אני צריך לקנות כרטיס קול.יש לי רסיבר שיודע לפענח 5.1, למה אני לא יכול להעביר את הסאונד לרסיבר כמו שהוא והרסיבר יפענח את הסאונד? הרי זה מחובר ב-HDMI שזה דיגיטלי..
פורסם 2012 במאי 613 שנים כי כרטיס המסך לא יודע להרכיב פסקול שהרסיבר יוכל לפענח.עריכה:יכול להיות שהוא כן יודע.לפי משהו בגוגל זה כן אפשרי, אבל לא הבנתי בדיוק איך.http://www.avsforum.com/avs-vb/archive/index.php/t-1306585.html
פורסם 2012 במאי 613 שנים מחבר גם לי לא ברור מה הוא עשה כל כך חוץ מלהתקין דריבר של כרטיס מסך..מישהו אולי יודע איך אפשר להוציא 5.1 מכרטיס מסך HD5870 במשחקים? תודה
פורסם 2012 במאי 1213 שנים מחבר עדכון:פתרתי את הבעיהעכשיו אני מקבל 5.1 במשחקים(באותם משחקים שקודם לא עבדו), מזוהה כ-PCM ברסיבר ולא כ DOLBY DIGITAL. עכשיו תשאלו איך הבעיה נפתרה? היא נפתרה לבד! אני לא צוחק, לא שיניתי כלום. האמת שאולי שיניתי משהו קטן אבל זה נראה לי לא קשור בכלל. הורדתי NFS WORLD ושם בתוך המשחק הגדרתי שיש לי מערכת 5.1 ועשיתי החל. ואז קיבלתי 5.1 באותו המשחק ואז חזרתי לאותם משחקים שבהם לא עבד ה-5.1 והוא התחיל לעבוד גם שם. בקיצור לא ברור אבל העיקר שנפתר.עריכה: וואי כבר אין לי עצבים לכל ההתעסקות הזאת. היום אני פותח את המחשב עכשיו אין סאונד בכלל דרך HDMI. על הרסיבר מופיעה הנורית שאומרת שהוא מחובר ב-HDMI, המחשב מוגדר להוציא סאונד דרך יציאת ה-HDMI, אבל אין סאונד. מה לעשות? בבקשה כבר אין לי עצבים לזה עריכה:הבעיה נפתרה מעצמה. פשוט לא ברור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.