פורסם 2012 במאי 513 שנים לא,אתה מחבר את הלפטופ לאחת מהכניסות (HDMI) במערכת,ואת הטלויזיה לאחת היציאות (HDMI) מהמערכת.
פורסם 2012 במאי 513 שנים מחבר אוקי אני מחבר כמו שאמרת שם סרט על הלפטופ וכביכול רואה את הסרט דרך דיוידי (למשל אצלי על hdmi 2) דרך אגב רק עכשיו שמתי לב שבמפרט של המערכת רשום שיש רק hdmi outלמרות שבפועל יש גם בנוסף x2 hdmi in
פורסם 2012 במאי 513 שנים איפה הסתכלת? בוואלה שופס? זה באמת האתר הכי מהימן למפרטים טכניים של מכשירים... אני לא מאמין שחמישה עמודים לקח להסביר איך לחבר מערכת סראונד. בהצלחה!
פורסם 2012 במאי 513 שנים מחבר חח כן אבל למדתי המון( אני מקווה שלא רק אני כי הטופיק דיי נצפה)יש המון אנשים שכל הטכנולוגיה הזו חדשה להם( אני אחד מהם), אלף ואחד כבלים יציאות/ כניסות , מכשיר כן תומך/ לא תומך איכות טובה יותר/פחות וכו׳ אפשר להמשיך בלי סוף, הנושא הזה עשה לי הרבה סדר וקיבלתי המון מידע מחברה שיודעים עניין
פורסם 2012 במאי 613 שנים לעולם לא לקרוא את הSPEC של המוצרים באתרי מכירה, אך ורק באתר היצרן והיבואן... !!!כמובן שלעזר באיש מקצוע העוסק בתחום זו ההצעה הכי טובה.המשך שבוע טוב
פורסם 2012 במאי 613 שנים כמובן שלעזר באיש מקצוע העוסק בתחום זו ההצעה הכי טובה. אין צורך בלהחמיא לעצמך :
פורסם 2012 במאי 613 שנים למערכת משולבת אין כניסת HDMI והיא לא תומכת בתקן 1.4. אין צורך לפרט יותר מדי על משהו שלא רלוונטי לשרשור. אם לפותח השרשור יש תקציב להחלפת כל המערכת, זה כבר סיפור אחר. המסך יודע לנגן קבצי MKV אך לא עם כל קידוד אודיו גם בעל מקצוע יכול להעזר באתר היצרן
פורסם 2012 במאי 813 שנים מחבר היום סוף סוף הצלחתי לחבר הכל וסוף סוף לראות סרט באיכות hd דרך כל הרמקולים, הרבה בזכותכם, רציתי להודות לכם שוב לכל מי שעזר לי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.