פורסם 2012 במאי 413 שנים מחבר אכן, כפי שהסבירו לו בממיר יש יציאה אופטית.ברגע שתחבר כבל אופטי בין הממיר למערכת (עולה 20 ש"ח), תלחץ בשלט על לחצן OPTICAL בשביל לשמוע במערכת את הממיר.לאחר החיבור תבדוק בממיר אם המצב SPDIF ודולבי מאושרים.תלחץ על לחצן SERVICES, הגדרות קול, דולבי על מצב ON.במצב הנוכחי אתה יכול ללחוץ על לחצן SOUND EFFECT ולעבור בין מצבים שונים של הדמיית השמע בשביל שתוכל לשמוע בכל הרמקולים.פירוט יותר טוב לא יכולתי לבקש, תודה רבה!
פורסם 2012 במאי 513 שנים מחבר איפה ניתן להשיג כבל אופטי אודיו ב20 שח? הכי זול שראיתי זה ב40שאלה נוספת שצצה לי, מסתבר שהדיוידי קורה רק 4 סוגי קבצים mpeg mpg avi divxהסרטים שאני מוצא באיכות hd הם בקובץ mkv השאלה אם אני ממיר לmpeg(ורשום שרזולוציה זמינה 720x576, קצת נמוכה לא?)האם זה מוריד מהאיכות של הסרט?
פורסם 2012 במאי 513 שנים מחבר כן, זה מוריד המון מאיכות הסרט.ה-DVD שלך, כמו הרבה אחרים, לא תומך ב-HD באמת.אז למה יש לו יציאות hdmi ובכל מקום אפשרי רשום hd.סתם פיקציה?
פורסם 2012 במאי 513 שנים כן, זה טריק שיווקי ידוע. בטח גם רשום Upscaling.למרות שהרבה נגני DVD תומכים ב-HD דרך USB בזמן האחרון, במערכות משולבות בדרך כלל חוסכים.לטלויזיה יש חיבור USB?
פורסם 2012 במאי 513 שנים מחבר יציאה אופטית אין, לגבי mkv לא הצלחתי למצוא אם מנגנת או לא, הדגם הוא panasonic 42u30 אני בקרוב קונה לפטופ אז כנראה רק דרכו אני יוכל לראות סרטים כמו שצריך עם סאונד ואיכות מקסימלית.כמובן שזה קצת מעצבן שאני צריך 3 מכשירים כדי לראות בסופו של דבר סרט.שאלה, בלפטופים יש דבר כזה יציאה אופטית? אחד החברה אמר לי שכבל hdmi זה בעצם איכות סאונד לא פחות טובה מכבל אפטי, אם זה נכון השאלה שנוצרת ל מה בכלל כבל אופטי?
פורסם 2012 במאי 513 שנים כבל HDMI תומך ביותר פורמטים של סאונד מאשר כבל אופטי.אם יהיה לך לפטופ עם HDMI שיחובר למערכת אז אתה אמור להיות מסודר לסרטים.
פורסם 2012 במאי 513 שנים כבל HDMI תומך ביותר פורמטים של סאונד מאשר כבל אופטי.אם יהיה לך לפטופ עם HDMI שיחובר למערכת אז אתה אמור להיות מסודר לסרטים.למערכת משולבת אין כניסת HDMI והיא לא תומכת בתקן 1.4.אין צורך לפרט יותר מדי על משהו שלא רלוונטי לשרשור. אם לפותח השרשור יש תקציב להחלפת כל המערכת, זה כבר סיפור אחר.המסך יודע לנגן קבצי MKV אך לא עם כל קידוד אודיו
פורסם 2012 במאי 513 שנים מחבר למערכת משולבת אין כניסת HDMI והיא לא תומכת בתקן 1.4.אין צורך לפרט יותר מדי על משהו שלא רלוונטי לשרשור. אם לפותח השרשור יש תקציב להחלפת כל המערכת, זה כבר סיפור אחר.המסך יודע לנגן קבצי MKV אך לא עם כל קידוד אודיודווקא כן יש למערכת כניסת hdmihttp://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCHT906TA&cfm=7E05AFD1
פורסם 2012 במאי 513 שנים לפי המפרט הוא צודק.http://www.lg.com/ae/home-entertainment/home-theater-systems/LG-HT906TA.jspהשאלה מה המערכת יודעת לקחת מהכניסה הזו.
פורסם 2012 במאי 513 שנים מחבר חברה אני כבר קצת מבולבל אשמח אם תעשו לי קצת סדר.יש לי טלוויזיה, מערכת קולנוע ולפטופ.מה אני מחבר דרך מי כדי לקבל איכות +סאונד(מכל הרמקולים) הכל דרך כבלי hdmiדיוידי לא קורה קבצי mkv טלוויזיה כן ומן הסתם גם הלפטופאני מחבר את הדיוידי ללפטופ ואת הלפטופ לטלוויזיה, שם סרט בלפטופ והכל אמור לעבוד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.