פורסם 2012 במאי 313 שנים אתמול חיברתי את המערכת הכל עבד מצויין(מערכת חדשה).היום הדלקתי את הטלוויזיה +מערכת קולנוע העברתי ל aux ורק 2 רמקולים קדמיים+סאב עובדים האחוריים והרמקול המרכזי לא עובדים.בדקתי את החיבורים הכל מחובר מה עוד יכול להיות?תודה לעוזרים
פורסם 2012 במאי 313 שנים מחבר עוד משהו יש כפתור sound effectכשאני לוחץ עליו כל פעם רמקולים שונים עובדים, אבל אף פעם לא כולם ביחד, בבקשה עזרה אני כבר במצב של ייאוש...
פורסם 2012 במאי 313 שנים מחבר lg ht906th הדגם:חיברתי כמו שרשום בספרון, כבל אדום ולבן צד אחד ל in של הדיוידי , והצד השני לout של הטלוויזיההכוונה שעבד מצויין, שכשאתמול חיברתי אותה בפעם הראשונה, לפי דעתי(אני כבר לא כל כך בטוח כי הייתי מאוד עייף) כל הרמקולים עבדו, היום באתי מהעבודה הדלקתי, ו עובד רק חלק, אף אחד אחר לא נגע במערכת.
פורסם 2012 במאי 313 שנים מחבר אני מנסה לשמוע את הרמקולים דרך הטלוויזיהכשאני שם דיסק בדיוידי, ומדליק סרט, כל הרמקולים עובדים
פורסם 2012 במאי 313 שנים נשמע שחיברת סטריאו מהטלויזיה למערכת.אתה אמור לשמוע בשני הרמקולים הקדמיים לפחות.תלוי איזה מצבים יש לך במערכת.אם יש לך PRO LOGIC אז איתו תשמע בעיקר מהקדמי, כמו שאמור להיות בצפיה רגילה בטלויזיה, כשהאחוריים נכנסים לפעולה כשהמערכת מוצאת לנכון.אם יש לך אפשרות לחבר כבל אופטי מהממיר למערכת זה יהיה עדיף.
פורסם 2012 במאי 313 שנים מחבר מה שאתה אומר בעצם שאיפשר לשמוע את כל הרמקולים ביחד דרך הטלוויזיה? יש יציאות אופטיותכבל אופטי יכול לעזור לשמוע בכל הרמקולים דרך הטלוויזיה?או שהוא רק משפר את האיכות?
פורסם 2012 במאי 313 שנים ביחד?זו לא המטרה של 5.1.אתה לא אמור לשמוע מכולם כל הזמן. רק מתי שצריך.חיבור אופטי יאפשר לך לשמוע סראונד כאשר אתה צופה בתוכן עם פס קול בסראונד.בניגוד לחיבור שיש לך עכשיו שמעביר רק סטריאו.
פורסם 2012 במאי 313 שנים ה-DVD מחובר לכל המקומות שצריך בתוך המערכת. הוא חלק ממנה.לעמותו, את הטלויזיה חיברת בחיבור סטריאו אנלוגי - רק שני ערוצים.אז למה שכל הרמקולים יעבדו?
פורסם 2012 במאי 313 שנים מחבר אני לא מבין כמוך בגלל זה אני מתייעץ איתך, השאלה היא אם יש אפשרות לשמוע את כל הרמקולים יחד גם בטלויזיה?
פורסם 2012 במאי 313 שנים אבל למה לך לשמוע בכולם? בשביל להרגיש שאתה מקבל תמורה מלאה לכספך?יש לך אפשרות לחבר דיגיטלית את הטלויזיה למגבר? עם כבל אופטי או HDMI?או את הממיר של הוט/יס כמובן.
פורסם 2012 במאי 313 שנים מחבר סליחה על הבורות מה זה אומר חיבור דיגיטלי? זה חיבור של hdmi?אם כן אז כן יש בכולם גם בטלוויזיה גם בממיר הוט וגם בדיוידי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.