פורסם 2012 במאי 213 שנים מה אתה רציני, קנה לו כדורגל.בכל מקרה אם אתה נעול על קניית קונסולה אני הייתי הולך על XBOX.
פורסם 2012 במאי 313 שנים מחבר אני רק השליח, זה אמא שלו חושבת מה לבקש מהסבא וסבתא.בהנחה וזה באמת מוקדם מדי לקונסולה, יש צפי לאחת חדשה בשנה הקרובה? אולי להוריד אותה מזה..
פורסם 2012 במאי 313 שנים נינטרנדו אמורים להוציא את ה WII U השנה, לא כדאי לקנות WII בשלב הזה. XBOX360 או PS3 בגיל הזה זה בזבוז כסף, אפשר לחשוב על 3DS (למרות שלא מומלץ לשחק ב 3D בגיל הזה). בכל מקרה עדיף שתקנו משהו אחר, אולי כלב
פורסם 2012 במאי 313 שנים HuGeMouThאמר בדיוק מה שרציתי להגיד יורש לWII יוצא בסוף השנה וגם ה360\PS3 כבר בסוף הדרך אומנם עדיין יוצאים מישחקים טובים אבל +- שנתיים גם להם כניראה יצאו יורשים
פורסם 2012 במאי 413 שנים גם אם היה יוצא מחר פלייסטיישן 7 עדיין עדיף לך לקנות לו פלייסטיישן 2 בגרושים בגיל הזה.ילד בן 5 יהנה מפלייסטיישן 2 בדיוק כמו שהוא יהנה מכל קונסולה עדכנית ככל שתהיה.אלא אם כן הוא אוהב את הגימיקים של הווי או הקינקט אבל גם העניין הזה ימצה את עצמו מהר מאוד.
פורסם 2012 במאי 413 שנים גם אם היה יוצא מחר פלייסטיישן 7 עדיין עדיף לך לקנות לו פלייסטיישן 2 בגרושים בגיל הזה.ילד בן 5 יהנה מפלייסטיישן 2 בדיוק כמו שהוא יהנה מכל קונסולה עדכנית ככל שתהיה.אלא אם כן הוא אוהב את הגימיקים של הווי או הקינקט אבל גם העניין הזה ימצה את עצמו מהר מאוד.המחיר של PS2 חדש קרוב למחיר של WII ו360 ארקיד היום ככה שזה ממש לא מישתלם יש בערך 200 שקל אבדל במחיר בארץ זה הכל משומש ב300 שקל זה כבר משהו אחר ,אבל לא חדש
פורסם 2012 במאי 413 שנים כל קנסולה שהיא מהדור הזה תספק אותו עם משחקים קליליים כמו lbp1-2,ratchet and clank,rayman origins etc...אז בנוסף עם נטייה לפלייסטישן 3
פורסם 2012 במאי 513 שנים לWII יש יותר פלטפורמות והיא זולה יותר אבל בגדול ילד בין 5 היתי קונה לו משהו משומש ב300 שקל אפשר אפילו לקנות לו קלון של קונסולות ישנות שמקבל כרטיסי SD ככה הוא לא יצתרך לקנות משחקים
פורסם 2012 במאי 513 שנים כשאני הייתי בן 5 קנו לי סופר נינטנדו. איך התרגשתי לדעתי משחקי הפאזל של נינטנדו הרבה יותר מפתחים את החשיבה של ילדים בגיל הזה מאשר משחקי פעולה\ארקייד וכולי.
פורסם 2012 ביולי 613 שנים לפי דעתי תקנו לו ps2 כי בגיל הזה לא כל כך יהיה אכפת לו מאיכות וגם הגויסטיק של ה ps2 מתאים לכפות ידיים קטנות אני זוכר שקנולי אותו בגיל 7 בקיצור זה הכי מומלץ ב 350 ש"ח עם פריצה לסוני 2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.