פורסם 2012 במאי 213 שנים סיימתי לאחרונה י"ג תכנה ולא נרשמתי לי"ד(וגם לא התקבלתי לבסמ"ח).. עכשיו המודיעין אמרו לי שהתקבלתי למסלול פרויקטנטים חודשיים לאחר שהלימודים בי"ד התחילו.. וגם אין לי בעיר מכללה שאני יכול ללמוד בה אז זה אומר שאני אצטרך לנסוע לתל אביב כל יום.הגיוס שלי הוא עוד פחות משבועיים אז אני חייב להחליט מהר. כדאי בכל זאת ללכת על המסלול הזה?תודה לעוזרים.
פורסם 2012 במאי 313 שנים המסלול דורש י"ד? עד כמה שאני זוכר מדובר במסלול איכותי. תעשה חיפוש בפורום הנושא הזה נלעס ונטחן פה מכל הכיוונים.
פורסם 2012 במאי 313 שנים מחבר המסלול דורש י"ד... ולפי מה שאני יודע זה פיתוח. לא עדיף פשוט להתגייס כבר מאשר לעבוד קשה עוד שנה? הבנתי שיש תפקידים לא רעים לטכנאים..
פורסם 2012 במאי 313 שנים יש גם תפקידים מאוד גרועים להנדסאים וטכנאים כאחד. אם אתה לא יודע בוודאות (מאושר בכתב אפילו)לאיפה תתגייס כטכנאי לדעתי לא כדאי לקחת את הסיכון שאולי תגיע למקום שלא תרצה.
פורסם 2012 במאי 313 שנים תראה אני לא יודע לגבי מודיעין, אבל בחיל האוויר המסלול הזה די נחשב ונחשק ובסוף אתה מגיע למקום יחסית טוב לשאר החייל.אם אין לך בעיה ללמוד עוד בערך 7 חודשיים לך על זה, בסוף תיהיה לך גם דילופמה של הנדסאי (לא שזה משהו, אבל עדיף מטכנאי).
פורסם 2012 במאי 713 שנים מחבר מצטער על ההקפצה..זה אפשרי להשלים חודשיים+ של חומר לימוד(מבלי לחרוש 24/7)?וגם, מה המקצועות הנלמדים בי"ד תכנה?
פורסם 2012 במאי 713 שנים אני הייתי במסלול פרויקטנטים בח"א אחרי י"ד...המקום היה פיתוח אבל הרוב היו בצב"ד וכאלו. במודיעין גם יש הרבה פיתוח לכן אם תגיע למחלקה עם פיתו שווה לך. מה שכן אני מדבר בתור אלקטרונאי..לא יודע איך זה בתוכנה. כך או כך י"ד יותר קלה מ- י"ג ולא צריך לחרוש..רק להיות מסוגל ללמוד בידיעה שזה לא נותן לך כלום בחיים :-X
פורסם 2012 במאי 813 שנים אני הייתי במסלול פרויקטנטים בח"א אחרי י"ד...המקום היה פיתוח אבל הרוב היו בצב"ד וכאלו. במודיעין גם יש הרבה פיתוח לכן אם תגיע למחלקה עם פיתו שווה לך. מה שכן אני מדבר בתור אלקטרונאי..לא יודע איך זה בתוכנה. כך או כך י"ד יותר קלה מ- י"ג ולא צריך לחרוש..רק להיות מסוגל ללמוד בידיעה שזה לא נותן לך כלום בחיים :-X גם מסכים איתך, ורק שתדע צב"ד לא כזאת מחלקה נוראית....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.