עבור לתוכן

מודיעין פרויקטנטים

Featured Replies

פורסם

סיימתי לאחרונה י"ג תכנה ולא נרשמתי לי"ד(וגם לא התקבלתי לבסמ"ח).. עכשיו המודיעין אמרו לי שהתקבלתי למסלול פרויקטנטים חודשיים לאחר שהלימודים בי"ד התחילו.. וגם אין לי בעיר מכללה שאני יכול ללמוד בה אז זה אומר שאני אצטרך לנסוע לתל אביב כל יום.

הגיוס שלי הוא עוד פחות משבועיים אז אני חייב להחליט מהר.

כדאי בכל זאת ללכת על המסלול הזה?

תודה לעוזרים.

פורסם

המסלול דורש י"ד?

עד כמה שאני זוכר מדובר במסלול איכותי. תעשה חיפוש בפורום הנושא הזה נלעס ונטחן פה מכל הכיוונים.

פורסם

פרויקטנט מה? פיתוח או לא? עם פיתוח לך על זה זה שווה מאד אחרת לא שווה.

פורסם
  • מחבר

המסלול דורש י"ד... ולפי מה שאני יודע זה פיתוח. לא עדיף פשוט להתגייס כבר מאשר לעבוד קשה עוד שנה? הבנתי שיש תפקידים לא רעים לטכנאים..

פורסם

יש גם תפקידים מאוד גרועים להנדסאים וטכנאים כאחד. אם אתה לא יודע בוודאות (מאושר בכתב אפילו)לאיפה תתגייס כטכנאי לדעתי לא כדאי לקחת את הסיכון שאולי תגיע למקום שלא תרצה.

פורסם

תראה אני לא יודע לגבי מודיעין, אבל בחיל האוויר המסלול הזה די נחשב ונחשק ובסוף אתה מגיע למקום יחסית טוב לשאר החייל.

אם אין לך בעיה ללמוד עוד בערך 7 חודשיים לך על זה, בסוף תיהיה לך גם דילופמה של הנדסאי (לא שזה משהו, אבל עדיף מטכנאי).

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה..

זה אפשרי להשלים חודשיים+ של חומר לימוד(מבלי לחרוש 24/7)?

וגם, מה המקצועות הנלמדים בי"ד תכנה?

פורסם

אני הייתי במסלול פרויקטנטים בח"א אחרי י"ד...המקום היה פיתוח אבל הרוב היו בצב"ד וכאלו. במודיעין גם יש הרבה פיתוח לכן אם תגיע למחלקה עם פיתו שווה לך. מה שכן אני מדבר בתור אלקטרונאי..לא יודע איך זה בתוכנה. כך או כך י"ד יותר קלה מ- י"ג ולא צריך לחרוש..רק להיות מסוגל ללמוד בידיעה שזה לא נותן לך כלום בחיים :-X

פורסם
  • מחבר

מישהו היה בי"ד תכנה ויודע את המקצועות?

פורסם

אני הייתי במסלול פרויקטנטים בח"א אחרי י"ד...המקום היה פיתוח אבל הרוב היו בצב"ד וכאלו. במודיעין גם יש הרבה פיתוח לכן אם תגיע למחלקה עם פיתו שווה לך. מה שכן אני מדבר בתור אלקטרונאי..לא יודע איך זה בתוכנה. כך או כך י"ד יותר קלה מ- י"ג ולא צריך לחרוש..רק להיות מסוגל ללמוד בידיעה שזה לא נותן לך כלום בחיים :-X

גם מסכים איתך, ורק שתדע צב"ד לא כזאת מחלקה נוראית....

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

י"ד זה קליל. רק אלגברה לינארית קשה.

פורסם
  • מחבר

י"ד זה קליל. רק אלגברה לינארית קשה.

אתה יכול לרשום את המקצועות בבקשה? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים