עבור לתוכן

סוגיית מודם VDSL בבזק בהשאלה

Featured Replies

פורסם

היי,

הבנתי שמקבלים רק ראוטר של נטגיר (שמקונפג כמודם) בהשאלה. האם זה נכון? אין בחירה בכלל?

אם יש בחירה - האם ישנו מודם שתומך בחיבור 1Gbps? מיועד לחיבור "עד 100Mbps" בבזק.

תודה.

פורסם

לא קיים בבזק.

שני המודמים-נתבים שלהם בעליי Switch 100Mb בלבד.

פורסם

ישנן שמועות על פיילוט של מודם-ראוטר DLINK 2.4/5Ghz, שמן הסתם יכלול סוויץ' של 1 ג'יגה. מעניין מתי ייכנס להפצה.

פורסם
  • מחבר

לא קיים בבזק.

שני המודמים-נתבים שלהם בעליי Switch 100Mb בלבד.

מבאס לחלוטין. חוץ מהבעיות הסטנדרטיות של TOP100 בבזק, יש גם את ההגבלה מהסוויץ' עצמו.

ישנן שמועות על פיילוט של מודם-ראוטר DLINK 2.4/5Ghz, שמן הסתם יכלול סוויץ' של 1 ג'יגה. מעניין מתי ייכנס להפצה.

זה די מתבקש אם הם רוצים לטפל בחלק מהבעיות. יש לך מושג על איזה דגם מדובר?

*הודעותייך אוחדו. להבא המנע מפרסום שתי תגובות ברצף

פורסם

גם כך כמעט ואין סיכוי שתגיע ל 100Mbit בבזק ברמה בה ה Switch יגביל.

פורסם

הכתבה מבזק:

http://www.bezeq.co.il/PressReleases/Pages/FiberNGN.aspx?Page=2&IPP=10

בלי שום קשר ל100M, ובלי קשר לזה ש חיבורי ה LAN הם רק 100M, לא תקבל 100M בבדיקה בהורדה,

כי ה UP הוא 1.5, זה לפחות מה שרבים פה רושמים, הוא עולי יקבל סנכרון ל 90M גג, אבל זה לא מבטיח לך הורדה של 90M בכלל, התשתית של בזק על הפנים, וזה ידוע.

*מה שמעניין אותנו זה זה :

בזק תוסיף מאות ארונות תקשורת ברחבי הארץ, דבר שיאפשר אף הוא לספק מהירויות גבוהות יותר, שכן ככל שארון התקשורת (MSAG) קרוב לבית הלקוח, כך עולה היכולת של בזק לספק לו מהירות גלישה גבוהה יותר. המשך ההשקעה ברשת ה-NGN מאפשר לבזק להרחיב את טווח מהירויות הגלישה, באמצעות הוספת סיבים אופטיים וטכנולוגיות חדשניות (BONDING VECTORING, PHANTOM), שיהוו את השלב הבא בהתפתחות הרשת. השקעות החברה הינן מהגבוהות במדינת ישראל ועומדות בשנים האחרונות על יותר ממיליארד שקל בשנה.

פורסם
  • מחבר

אני פשוט מתלבט בשביל קרובת משפחה. אני רוצה להעביר אותה מ- 10Mbps ל- 100Mbps או ל- 50Mbps. יש איזושהי יציבות לפחות באיזור ה- 70Mbps, או להשאיר אותה על 50Mbps כדי שזה יהיה על בטוח? זה ממש לא משנה לה, ואני מעדיף שזה יהיה יציב על פני קבלת מהירות משתנה.

פורסם

בשביל מה היא צריכה 100MB?

היא פתחה שרת בבית?

פורסם

לדעתי, כל עוד חוסר היציבות מתבטא במהירות ההורדה ולא בניתוקים או משהו בסגנון, תשאיר על 100Mb.

פורסם

היא פתחה שרת בבית?

מצחיק אתה .. למה אנשים חייבים להתערב סתם בעניינים שלא קשורים אליהם ,זה לא הכסף שלך הרי ,אז מה אכפת לך כמה רוחב פס יש לך ולמה היא צריכה את זה..

ואם לומר לך את האמת עם ה1.5Mbps אפלואד המסכנים שיש בחבילה הזאת הדבר האחרון שתרצה לעשות הוא לפתוח שרת עם כזה אפלואד נמוך .. ואגב זה 100Mbps ולא 100MB , רוחב פס נמדד בביטים לשנייה ולא בבייטים כמו נפח של קובץ .

פורסם
  • מחבר

היא פתחה שרת בבית?

תשובה מנומקת: כי 20Mbps-100Mbps לפי התקנון החדש של בזק זה באותו מחיר, ואני מעוניין שהיא תקבל את המקסימום עבור המחיר הנ"ל.

תשובה לא מנומקמת: מה זה משנה מה היא עושה עם זה? לכל מי שיש חיבור כזה יש שרת בבית? מה הקשר?

וכמו שאמרו כאן, אין דבר כזה "מהירות 100MB". כדאי להתחיל להשתמש ביחידות הנכונות.

Pongo, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים