עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops 2 - Trailer

Featured Replies

פורסם

IW מתו, היית צריך להבין את זה אחרי 5 דקות עם MW3. לא נשארו שם עובדים מהסטודיו המקורי והעובדים שיש להם עשו עבודה נוראית ב MW3, במיוחד בגירסת המחשב.

אם מישהו יציל את הסדרה הזו זה TREYARCH שבכל המשחקים שלהם חידשו בכל מיני מקומות והם גם אלה שדוחפים את המשחק לדור הבא (וכן המשחק הזה הוא הכנה לדור הבא וכנראה האחרון שישתמש במנוע הזה).

לא מבין מה יש לכם נדש המשחק הזה, זה המשחק שהציג הכי הרבה שינויים מאז MW הראשון.

• תגובות 118
  • צפיות 19.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

IW מתו, היית צריך להבין את זה אחרי 5 דקות עם MW3. לא נשארו שם עובדים מהסטודיו המקורי והעובדים שיש להם עשו עבודה נוראית ב MW3, במיוחד בגירסת המחשב.

אם מישהו יציל את הסדרה הזו זה TREYARCH שבכל המשחקים שלהם חידשו בכל מיני מקומות והם גם אלה שדוחפים את המשחק לדור הבא (וכן המשחק הזה הוא הכנה לדור הבא וכנראה האחרון שישתמש במנוע הזה).

לא מבין מה יש לכם נדש המשחק הזה, זה המשחק שהציג הכי הרבה שינויים מאז MW הראשון.

לא מסכים , אני אהבתי יותר את MW3 ומאשר BO.

גם הקמפיין היה יותר טוב וגם המולטי הזכיר קצת את MW2 הגדול.

חבל באמת שגרסת ה- PC לא קיבלה התייחסות כמו גרסת ה- XBOX

פורסם

אני לא חושב שתמצא עוד משתמש אחד שיסכים איתך ש MW3 היה עדיף על BLOPS, לא ב SP ולא ב MP. זה נכון ש BLOPS יצא עם הרבה בעיות במחשב אבל בניגוד ל MW3 ב BLOPS סדרו את רוב הבעיות, במיוחד את הקשות יותר. אני ארמוז לך כמה MW3 היה גרוע, ב DARK SOULS במחשב כל הרזולוציות הן SCALE ועיוות של 1024X720 (או משהו דומה) ואנשים בכו על זה, ב MW3 זה לא היה שונה. תמצא מסך מרובע, תגדיר אותו ל 1280X1024 ותראה את התוצאה (פשוט נוראי כמו משחק מהמאה הקודמת), נכון שזה בולט יותר במסכים כאלה אבל זה נכון גם ל 1080P וכל רזולוציה טובה אחרת.

פורסם

אני לא חושב שתמצא עוד משתמש אחד שיסכים איתך ש MW3 היה עדיף על BLOPS, לא ב SP ולא ב MP. זה נכון ש BLOPS יצא עם הרבה בעיות במחשב אבל בניגוד ל MW3 ב BLOPS סדרו את רוב הבעיות, במיוחד את הקשות יותר. אני ארמוז לך כמה MW3 היה גרוע, ב DARK SOULS במחשב כל הרזולוציות הן SCALE ועיוות של 1024X720 (או משהו דומה) ואנשים בכו על זה, ב MW3 זה לא היה שונה. תמצא מסך מרובע, תגדיר אותו ל 1280X1024 ותראה את התוצאה (פשוט נוראי כמו משחק מהמאה הקודמת), נכון שזה בולט יותר במסכים כאלה אבל זה נכון גם ל 1080P וכל רזולוציה טובה אחרת.

אני לא מחפש שיסכימו איתי , רק אומר את מה שאני חושב :)

פורסם
  • מחבר

אל תגידו שהסירטון הזה לא מצחיק (איזה התלהבות )

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

פתחתי דיון הכנה לקניה הקבוצתית.

ברגע שיהיו פרטים מלאים אעדכן את כולכם.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
פורסם

ACDC :)

אהבתי יותר את השיר שלקחו לטריילר ההשקה הקודם (הסטונס!)

פורסם

הטמעת בטעות טריילר של רובוטריקים וקרייסס :silly:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
פורסם

לא מרשים כמו הזה שעשו ל- BO.

את רוב האנשים בטריילר הזה אני לא מכיר.

פורסם
  • מחבר

לא מכיר? מוזר. הא כתבת רוב.. 'נכון' :silly: .

פורסם

עשיתי הזמנה מוקדמת למשחק מסטים!

יאללה שיגיע כבר ה13/11...

ד"א,נראה לכם יהיה Pre load?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים