עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops 2 - Trailer

Featured Replies

פורסם

אז יכול להיות שהם באמת עושים כמו ב CS, ב CS אם אני זוכר נכון זה 16 סיבובים ואחרי ה 8 ה CT ו ה T מתחלפים.

לדעתי זה יהיה ככה רק ב eSPORT או אם הגדירו בשרת שזה יהיה ככה, משחקים רגילים יהיו כמו קודם.

אני מקווה שלא...

אהבתי את הרעיון של שני סיבובים,נותן לקבוצה שלך עוד סיכוי אם אתם מפסידים.

וכמו שראית בגיימפליי( אם ראית) זה מוסיף המון מתח ועניין.

• תגובות 118
  • צפיות 19.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום לכולם!

נובמבר מתקרב ואולי הפורום פה יחזור לחיים?

פורסם

אני בספק רב

פורסם

GMAN_IL למה להיות שלילי? :xyxthumbs:

אפשר לפתוח את שרשור הCOD VS BATTLFIELD שוב אם אתה רוצה, ושם תוכל לכתוב כמה שבא לך שהסדרה מתה.(=כי היא משתמשת באותו מנוע גרפי... ;) ) אם אנשים רוצים להנות ממשחק-תן להם.במיוחד שסה"כ נראה לי אנשים מאוד נהנו פה מMW2 ו(אמנם קצת פחות אבל גם) מBLOPS.

פורסם

GMAN_IL למה להיות שלילי? :xyxthumbs:

אפשר לפתוח את שרשור הCOD VS BATTLFIELD שוב אם אתה רוצה, ושם תוכל לכתוב כמה שבא לך שהסדרה מתה.(=כי היא משתמשת באותו מנוע גרפי... ;) ) אם אנשים רוצים להנות ממשחק-תן להם.במיוחד שסה"כ נראה לי אנשים מאוד נהנו פה מMW2 ו(אמנם קצת פחות אבל גם) מBLOPS.

אמרתי שאני בספק רב לזה שהפורום יחזור לחיים.

אין לי בעיה עם המשחק עצמו , לי יש ציפיות מסוימות , לאנשים אחרים יש ציפיות משלהם , אני מכבד את זה.

אני פשוט לא רואה את הפורום חוזר לעצמו , זה לא קרה ב- MW3 , לא נראה לי שזה יקרה עכשיו (לצערי).

פורסם

BO2 הוא אכן הצעד הראשון במעבד לדור הבא:

http://community.callofduty.com/community/call_of_duty/english/black_ops_2/blog/2012/09/02/pc-specifications-technology-enhancements-intel

- אין תמיכה ב DX9, רק DX11.

- קפיצה בדרישות מערכת, במעבד (E8200 כמינימום בהשוואה ל E6600 בקודמים, מצד שני ב AMD אין שינוי), בזיכרון (4G במקום 2G) ובכרטיס מסך (8800GT במקום 8600GT). בקיצור כל מי שלא שדרג את המחשב שלו וחשב שהכל ישאר כרגיל (כמוני) נדפק טיפה :-\

You mentioned enhanced graphics for the PC version. Can you tell us more about that?

Black Ops II PC features enhanced lighting, shadows, antialiasing, bloom, depth of field, ambient occlusion, and other enhanced effects that are still in the works. And the game can run at higher resolutions and higher framerates on the PC.

פורסם

WTF?

המערכת הפעלה שלי היא 64BIT יש לי 4GB RAM ,זאת אומרת שאני רק במינימום?

מהזה הבולשיט הזה? יותר גבוה מ-BF3?

טוב,אם ככה אני מקווה שהמפרט שלי יחזיק אותו על מדיום+ X_ס

פורסם

באמת דרישות גבוהות , יחסית חריג , גם אני חייב להודות שלא ראיתי משהו ב- gameplay שמצדיק את זה.

זה יותר מידי לדרישות מינימום.

פורסם

ראית GAMEPLAY מה XBOX360 הגוסס...הקונסולה הזו לא מדד לשום דבר, תראה איך BF3 נראה ב 360, הם היו צריכים לקצץ כל כך הרבה דברים שזה נראה כאילו המשחק עובד ב 480P (גם אחרי שמתקינים HD PACK זה נראה דיי צולע, מתקרב למה שיש ב PS3).

למרות שאי אפשר לדעת איתם, במשחקים של TREYARCH לרוב המעבד עובד קשה יותר (היה מאוד בולט גם ב WAW וגם ב BO).

4G כנראה יהיה גם במינימום וגם במומלץ, קשה לי להאמין שהם ילכו כל כך רחוק ויגידו שצריך 8G...

הדרישות אכן יותר גבוהות משל BF3 שדורש מעבד מעט חלש יותר (הבדל בתדר בלבד), כל השאר בערך אותו דבר.

מה שהכי מוזר זה הכרטיסי מסך, הם מציינים תמיכה ב DX11 בלבד אבל לפי החומרה (8800GT ו HD3870) מספיק DX10.1/DX10 (לא שמישהו יבחר בהם מרצון).

פורסם
  • מחבר
:lol: יותר גבוהות מBF3 ... ועוד בלי שום תמורה המצדיקה זאת. זה משהו הזוי שכנראה יתברר בהמשך.
פורסם

:lol: יותר גבוהות מBF3 ... ועוד בלי שום תמורה המצדיקה זאת. זה משהו הזוי שכנראה יתברר בהמשך.

איזה מידע חסר לך שעוד צריך להתבהר?

אנחנו חודשים לפני ההשקה... לא נראה לי שנשארו שפנים בכובע.

פורסם
  • מחבר

מרוב שזה הזוי . אתה קונה את המשחק? :P

פורסם

אני מכין מערכת עם שני Lightning GTX680 רק בשביל המשחק הזה ;D

אולי כדאי שאצרף אותו לצד קרייסיס 2 וBF3 בסט מבחני כרטיסי המסך?

:lol:

פורסם

מרוב שזה הזוי . אתה קונה את המשחק? :P

עצם העובדה שעוד לא הזמנתי אותו ב- Pre-Order כמו שאר ה- COD-ים , מדברת בפני עצמה.

אני אומר את זה בעצב רב , אני מאוד מקווה ש- IW יצילו את הסדרה במשחק הבא.

יאאלה Armored Kill. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים