עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops 2 - Trailer

Featured Replies

פורסם

BO2 הולך להיות אחד המשחקים הטובים בסדרה.

בנתיים אני עוקב אחרי משחקים תחרותיים שהיו ב Gamescom וזה נראה פשוט אדיר.

המפות מעוצבות באופן מושלם זה אחד הדברים הכי חשובים בכל משחק COD לדעתי,גד'טים מעניינים וקילסטריקים כיפיים.

לא חיכיתי למשחק COD ככה מאז MW2,סוף סוף משהו מרענן.

רק שאלה קטנה: מישהו יודע אם זה יהיה אשכרה Kill streak או במתכונת של Point streak כמו MW3 העלוב?

• תגובות 118
  • צפיות 19.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה Point streak, לא מקבלים ניקוד על הריסה של ציוד (כמו הדבר המעופף הזה עם ה 4 פרופלורים). אין להם הפרדה לחבילות כמו שהיה ב MW3, אתה פשוט בוחר את השלוש שאתה רוצה כמו במשחקים הישנים אבל זה מבוסס ניקוד ולא הריגות. לדעתי זה טוב יותר ככה, אין סיבה שאסיסטים לא יקדמו אותך.

פורסם

לומר את האמת, לא יודע למה אתם כל כך עפים על המשחק הזה.

ראיתי את הstream מגיימסקום, נראה מעניין אבל ממש לא מדהים. גם לא ראיתי שום gameplay שרץ על PC ובהתחשב בתמיכה המעפנה של IW/T בשנים האחרונות, הייתי מצנן קצת את ההייפ. אותו דבר היה גם לפני MW3 ותראו מה יצא מזה.

פורסם

לא עפים אבל סוף סוף רואים שינוי גדול בסדרה וזה מעניין.

בחיים לא תראה GAMEPLAY מהמחשב בשלב כל כך מוקדם, MS משלמים הרבה מאוד כסף בשביל להבטי את זה שכל מה שנראה יהיה מגירסת ה 360. מה שהיה ב GAMESCOM בכלל היה ארוע של MS ולא של ACTIVISION.

התמיכה של Treyarch הייתה טובה, הם הוציאו הרבה עדכונים, הקשיבו וניסו לשפר. נכון שהתוצאה לא הייתה מדהימה במיוחד אבל רואים שיפור ממשחק למשחק. מ IW אי אפשר לצפות להרבה, הם ניסו משהו עם MW2 וזה לא הלך, אחרי זה הסטודיו פורק והורכב מחדש.

לא היה כל כך הייפ לפני MW3, כולם היו מוכנים לזה שלא יהיה מדובר במשחק מדהים במיוחד. חשבנו שישמור על הרמה ובסוף הוא היה נפילה נוראית. אי אפשר כל כך להשוות אותו לשאר הסדרה, הרבה אנשים עזבו והרבה אנשים חדשים ולא מנוסים כל כך באו במקומם. הם בקושי הספיקו לסיים את הפיתוח וזה היה מאוד בולט בגירסת המחשב.

השנה נראה כאילו Treyarch עמדו בזמנים, הם אפילו דחפו דברים שלא צריך כמו DX11, כניראה הכנה לדור הבא ולא משהו שבאמת ישתמשו בו במשחק.

כרגע העיצוב של המפות נראה מצויין, השינויים שהם עשו נראים מאוד טובים ושינויים לטובה, נראה כאילו המשחק עובד (לפחות ב 360) ו Treyarch גם הזכירו את עניין ה PC כמה פעמים והבטיחו שהפעם המשחק יעבוד טוב יותר. עד עכשיו כל משחקים שלהם היה שיפור בהשוואה לקודם וניראה כאילו הם לומדים ומקשיבים לשחקנים.

פורסם

"לא היה כל כך הייפ לפני MW3"

חחח, הרגת אותי. תחפש "the most anticipated game in history" בגוגל ותראה מה אתה מקבל

:)

פורסם

אאה חשבתי אתה מדבר על הייפ של משתמשים בפורום :P היחס פה ל MW3 היה דיי קריר בהתחלה, השתפר טיפה לקראת היציאה אבל בכל זאת אי אפשר להגיד שאנשים באמת התרגשו כשהם ראו שהוא עומד לצאת...

פורסם

PCDEV אמר בטוויטר שהם ידברו על גירסת המחשב אחרי GAMESCOM, כרגע לא יודע הרבה.

מה שאנחנו כן יודעים זה שכל מה שראינו עד עכשיו יהיה זמין במחשב (המפת בונוס בהזמנה מוקדמת, הליגות וכל הדברים האלה), תמיכה ב DEDI SERVERS (עוד לא ידוע אם זה כמו ב BLOPS או שהפעם יתנו לכמה חברות רישיון למכור שרתים) ושהמשחק תומך ב DX11.

אתם מוזמנים לשאול אותו שאלות, הוא עונה להרבה אנשים:

https://twitter.com/pcdev

פורסם

1. זה לא תפריטים יותר מגניבים, הם בנו את המערכת מחדש כי הקודמת הגבילה יותר מידי. המערכת בכלל לא דומה למה שהיה קודם.

2. זה לא 3 קבוצות, ראינו גם 4 ויכול להיות שאפשר גם 5, צריך לבדוק את זה. זה מצב משחק נחמד שאכן היה אפשר להוציא כעדכון אבל אותו דבר אפשר להגיד גם על כמו מצב משחק בכל משחק אחר. הפעם האחרונה שראיתי משחק שהוסיפו של מצבי משחק בעדכון הייתה לפני יותר מעשר שנים (SOF2 GOLD הוסיף כמה מצבי משחק, מפות ונשקים חדשים).

3. נשקים עתידיים? זה חלק מהעלילה של המשחק, מה רצית שהם יוציאו את המשחק כ DLC עם MP ו SP של 6 שעות? זה בכלל לא הגיוני. זה לא שםה פשוט הלבישו נשקים חדשים על המשחק הישן :screwy:

4. זה יותר מלבחור אם ללכת ימינה או שמאלה, יש לך שלבים שהם פתוחים יותר ולא לינארים בכלל (וגם אפשר להיכשל בהם). הבחירות שלך והביצועים שלך יכולים גם להשפיע על המשך העלילה ובסופו של דבר לשנות את סוף המשחק.

בקיצור אתה כותב דברים דיי עצובים ולא נכונים...

בקשר ל 1, נדיר מאוד לראות מפתחות שמוציאו דבר כזה כעדכון, VALVE עשו את זה והם היחידים שעולים לי בראש כרגע. גם מדובר בשינוי דיי גדול, הם פשוט בנו את המערכת מחדש כי הקודמת לא הייתה טובה מספיק (ובכל זאת הרבה יותר טובה ממה שיש ברוב המשחקים האחרים).

בקשר ל 2, נכון שהיה אפשר להוציא כעדכון אבל אפשר להגיד בדיוק אותו דבר על המצבים השונים ב BF3, היה אפשר להוציא אותם כעדכון ל BC2, להוסיף ב BC2 תמיכה ל 64 שחקנים ולא להוציא משחק חדש.

בקשר ל 3, לא נעים לי להגיד את זה אבל להזכיר את זה ככה זה טיפה מפגר. זה לא רק נשקים עתידיים, יש גם משחק SP של כ 6 שעות שהולך איתו. אתה רוצה שהם יוציאו עוד 6 שעות כ DLC? אתה חיי בסרט.

בקשר ל 4, העובדה שאתה חושב שאפשר להוציא דבר כזה כעדכון מראה על חוסר הבנה, הם היו צריכים לעשות שינויי דיי גדול למנוע בשביל להוסיף עלילה מתפצלת ואת שלבי ה strike force. חוץ מזה שוב אתה מדבר על להוציא משחק SP של 6 שעות כ DLC...רק שהפעם אתה גם דורש מהם להעביר את BLOPS למנוע החדש שזה תהליך ארוך ויקר :facepalm:

בקיצור תפסיק...מה שאתה כותב לא נכון, תשלים עם זה :P

תשמע , כל אחד והציפיות שלו.

אני ציפיתי שאחרי 5 משחקים בעידן המודרני (מאז COD2) יהיה שיפור משמעותי בכל מה שקשור למנוע המשחק והמנוע הגרפי.

השיפורים שאתם מדבר עליהם , הם יחסית זניחים , שורה תחתונה , שאתה נכנס למשחק , התחושה היא אותו דבר מאז MW המקורי (והגדול).

תחשוב על זה , 5 שנים ולא שינו שום דבר במנוע , זה לא הגיוני.

בגלל הלחץ להויציא משחק כל שנה ולעשות עוד כמה מיליונים , השיפורים הם מינורים יחסית.

לא יקרה כלום עם Activision יעשו הפסקה שנה , שנתיים ויוציאו משהו חדש.

תזכור מה אמרתי , ה- COD הזה הוא הלפני האחרון שבסדרה.

אחרי זה Activision יבינו שהם נשארים מאחור ויוציאו סדרה חדשה.

פורסם

יש להם מנוע גרפי חדש, אתה תראה אותו על הבמה של MS מייד אחרי שה XBOX הבא יוכרז. הדגש שלהם הוא על 60FPS, כל עוד הם לא יכולים לשמור עם 60FPS אתה לא תיראה שינוי רציני בגרפיקה. כן יש שיפורים קטנים בגרפיקה ממשחק למשחק (חוץ מ MW3) אבל היחידים שהצליחו להוציא תמונה טובה יותר עם 60FPS הם ID SOFT וגם שם לא חסר בעיות (טקסטורות צצות כל שניה משום מקום). לשחק על 30FPS זה רע מאוד במשחקים מהירים, גם ב BF3 זה לא היה רעיון טוב במיוחד אבל הם רצו משחק שיראה מרשים ופתחות עניין אותם הביצועים (גם ב CRYSIS 2 עשו את הבחירה הזו, אפילו לא שמרו על 30FPS).

המשחקים מרגישים אותו דבר כי אין כל כך מה לשפר, הקצב שלהם נכון, העיצוב שלבם נכון. אתה גם לא תראה שינוי בעתיד בזה, מה שישנו זה דברים מסביב. להגיד שלא היה שינוי במנוע המשחק אחרי שהראו לך את השינויים זה פשוט ללכת ראש בקיר, השינויים הפעם דיי גדולים. זה שהם לא ב MP זה משהו אחר.

COD רחוק מאוד מלמות, זה שלא יוצאות קונסולות חדשות טיפה מפריע להם אבל הם רחוקים מלהגיע למצב של משחקי המוזיקה. מה שאתה אומר לא נכון, חבל לכתוב את זה כל פעם כי אתה פשוט לא רוצה להבין את זה כי זה לא נוח לך. כל כך הרבה זמן אמרת דברים נגד המשחק שאתה לא יכול להפסיק :lol:

פורסם

יש להם מנוע גרפי חדש, אתה תראה אותו על הבמה של MS מייד אחרי שה XBOX הבא יוכרז. הדגש שלהם הוא על 60FPS, כל עוד הם לא יכולים לשמור עם 60FPS אתה לא תיראה שינוי רציני בגרפיקה. כן יש שיפורים קטנים בגרפיקה ממשחק למשחק (חוץ מ MW3) אבל היחידים שהצליחו להוציא תמונה טובה יותר עם 60FPS הם ID SOFT וגם שם לא חסר בעיות (טקסטורות צצות כל שניה משום מקום). לשחק על 30FPS זה רע מאוד במשחקים מהירים, גם ב BF3 זה לא היה רעיון טוב במיוחד אבל הם רצו משחק שיראה מרשים ופתחות עניין אותם הביצועים (גם ב CRYSIS 2 עשו את הבחירה הזו, אפילו לא שמרו על 30FPS).

המשחקים מרגישים אותו דבר כי אין כל כך מה לשפר, הקצב שלהם נכון, העיצוב שלבם נכון. אתה גם לא תראה שינוי בעתיד בזה, מה שישנו זה דברים מסביב. להגיד שלא היה שינוי במנוע המשחק אחרי שהראו לך את השינויים זה פשוט ללכת ראש בקיר, השינויים הפעם דיי גדולים. זה שהם לא ב MP זה משהו אחר.

COD רחוק מאוד מלמות, זה שלא יוצאות קונסולות חדשות טיפה מפריע להם אבל הם רחוקים מלהגיע למצב של משחקי המוזיקה. מה שאתה אומר לא נכון, חבל לכתוב את זה כל פעם כי אתה פשוט לא רוצה להבין את זה כי זה לא נוח לך. כל כך הרבה זמן אמרת דברים נגד המשחק שאתה לא יכול להפסיק :lol:

שלא תבין אותי לא נכון , אני ממש אוהב את COD , פשוט אחרי מאות שעות של משחק , ציפיתי קצת לדברים חדשים, חידוש רציני.

בנתיים מצאתי בית ב- BF3 (אם היית אומר לי את זה לפני שנה , גם אני לא הייתי מאמין).

בכל מקרה , נחכה ונראה , הלוואי ואני טועה.

בניגוד לפעמים אחרות , אני לא נכנס ל- Pre-Order הפעם.

פורסם

הרגע ראיתי שמשחק בדומיניישן מתחלק לשני סיבובים...!!

פשוט אדיר!

הרבה פעמים קורה שקבוצה אחת מחזיקה את B לאורך כל המשחק ומנצחת,עכשיו יש גם הזדמנות לקבוצה השנייה

דקה 27:21 מתחיל המשחק,משחק תחרותי ומאוד צמוד דרך אגב.

לדעתי יהיה אחד המשחקים הכי טובים בסדרה.

פורסם

תמיד ב eSport עושים 2 משחקים וכל פעם משנים מיקום, לא נראה לי שזה יהיה ככה במשחק רגיל (למרות שזה כן ככה ב CS:GO אם לא משנים את ההגדרות של השרת).

פורסם

תמיד ב eSport עושים 2 משחקים וכל פעם משנים מיקום, לא נראה לי שזה יהיה ככה במשחק רגיל (למרות שזה כן ככה ב CS:GO אם לא משנים את ההגדרות של השרת).

זה לא שני משחקים....

זה משחק אחד שמתחלק לשני סיבובים.

תראה את הגיימפליי ותבין.

פורסם

אז יכול להיות שהם באמת עושים כמו ב CS, ב CS אם אני זוכר נכון זה 16 סיבובים ואחרי ה 8 ה CT ו ה T מתחלפים.

לדעתי זה יהיה ככה רק ב eSPORT או אם הגדירו בשרת שזה יהיה ככה, משחקים רגילים יהיו כמו קודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים