עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops 2 - Trailer

Featured Replies

פורסם

שידור LIVE מ GAMESCOM, הדגמה ראשונה של המשחק

http://www.twitch.tv/treyarch

ב MTTD יש עד 18 שחקנים (אם שמעתי נכון), לא הצלחתי לזהות כמה קבוצות יש אבל נראה כאילו זה עד 4 או עד 5, מאוד נחמד :smile1:

גם ה "cod casting" נראה מאוד טוב. מערכת מאוד מרשימה, מסודר טוב וכוללת הרבה יותר אפשרויות, נראה אפילו יותר טוב מהמערכת של VALVE.

במערכת הזו יש גם אפשרות לשמוע מה השחקנים אומרים אחד לשני, אפשר ממש להיכנס ולשמוע קבוצה מתכננת דברים. מעניין מה יקרה אם מישהו יכנס וישקשיב וישתמש בזה בשביל לעזור לקבוצה אחרת...

GHOST יעבוד רק על אנשים שזזים, זה אומר שאם מישהו עומד במקום ה PERK לא יעבוד וה SPY PLANE יסמן אותו על המפה. שינוי נחמד.

המערכת החדשה לבחירת ציוד גם מאוד מעניינת. אפשר ליצור CLASS עם 5 PERKS אבל זה יבוא על חשבון הנשק המשני/תוספות לנשק. בעצם המערכת פתוחה וכל אחד יכול להמציא איזה CLASS שהוא רוצה. עוד על ה 10 points system:

http://techdeville.com/2012/08/14/black-ops-2-list-of-confirmed-create-a-class-options-weapons-scorestreaks-attachments-etc/

זה אומר שלא צריך יותר PERK בשביל להצמיד לנשק יותר מתוספת אחת, אפשר להצמיד עד 3 אבל זה כנראה יבוא על חשבון משהו אחר.

• תגובות 118
  • צפיות 19.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פורסם

בזמן האחרון המצב של ACTIVISION לא כזה מדהים, VIVENDI ניסו למכור אותם ואף אחד לא רצה לקנות ;D חלק גדול מזה זה ניהול טיפה יומרני אבל עדין יש להם כוח עבודה מאוד מרשים.

ההודעה שלך היא בדיוק על מה אני מדבר :lol:

לחצי ממה שכתבתי לא התייחסת כי זה לא התאים לך :lol:

ברור שהתוכן עולה כסף, רק חבל שלא התייחסת לחלק ש EA ו DICE אמרו לפני בBF3 שהם לא מאמינים ב MAP PACK בתשלום ושדברים כאלה צריכים להגיע כעדכונים בחינם כמו ב BC2. מעניין איך הייתם מגיבים אם ACTIVISION היו עושים דבר כזה...

שוב, לא אמרתי שזה משחק רע, אמרתי שיש משחקים שעובדים ברמה הטכנית יותר טוב. זה נכון...

אתה לא מתעסק במודים? לא שיחקת TF או CS? לא שמעת על DAYZ או DOD? חבל...אולי יצא לך לראות תוכן נוסף ל SKYRIM או PORTAL, אנשים לפעמים עושים דברים מדהימים...

לא נעים לי להגיד לך אבל COD עדיין המלך, מקום ראשון ב XBOX LIVE, גם במחשב נמצא בעשיריה הראשונה למרות הגירסאות הלא כל כך מרשימות.

BF3 לא היה שום קפיצה, פשוט עבר הרבה זמן מאז שאנשים שחקו במשחק כזה והפרסום של EA היה מאוד טוב. בפועל ההבדל בין BF3 ו BF2 לא שונה כל כך מההבדל בין BO ו BO2.

ל BO2 יש מבנה חדש לגמרי ל SP, ל BF3 היה בפעם הראשונה בסדרה מצב SP (שאת האמת פשוט שילב על העלילה של BO ו MW למרות שאי אפשר לצפות לסיפור מקורי במשחקים האלה).

ל BO2 יש מצב CO OP משודרג עם הרבה תוכן חדש ומצבי משחק חדשים, ל BF3 היה בפעם הראשונה בסדרה מצב CO OP. נכון ש BF3 נשמע מרשים יותר אבל בפועל הם פשוט היו בפיגור של כמה שנים וישרו קו.

ב MP לא היו הרבה שינויים ב BF3, רק יותר הגבלות ויותר מפות קטנות. ב BO2 עד עכשיו ראינו דיי הרבה שינויים ושיפורים, לא הרחבה של BO, הם בנו מחדש חלק לא קטן מהמערכות של המשחק כי התכנון הקודם לא היה טוב מספיק והגביל יותר מידי.

ולסיום, ל BO2 יש MAIN MENU ורשימת שרתים שעובדת ביום הראשון :o והוא משתמש ב STEAM ולא ב ORIGIN שלמרות שמשתפר מחודש לחודש עדיין פחות נוח ועדיין ניגש לך לקבצים אחרים במחשב בלי לשאול אותך...

ולפני שיבואו לפה אנשים ויתחילו להגיד שכל מה שאני אפשר להגיד הפוך עלי, תעלו כמה הודעות למעלה ותראו שאני גם לא חובב גדול במיוחד של COD ואני ממש לא חושב שהוא יותר טוב...

כנראה שאני נוב כי לא שיחקתי במשחקים האלה (אולי זה עניין של גיל ;) )

להגיד שלא הייתה קפיצה מ- BF2 ל- BF3 זה פשוט לא נכון , הם לא ישרו קו עם COD אלא עברו אותו בגדול. לדעתי.

אם אתה הולך לפי מכירות אז כן COD הוא המלך ואני מהמר שהוא גם יהיה ככה ב- BO2, זה לא אומר שהוא המשחק הכי טוב.

מבנה חדש לגמרי ב- SP של BO2? זה ששואלים אותך כמה שאלות , זה לא הופך להיות מנוע חדש , זה אותו מנוע מאז WAW.

בנתיים הלכת סביב סביב ונגעת בהכל חוץ מהמשחק עצמו : תפריטים , STEAM / Origin וכו'.

שורה תחתונה , לדעתי BF3 יותר טוב , אבל למה צריך לריב שאפשר לשחק בשניהם?

פורסם

ואני שוב יכול לחזור על המשפט הזה:

לחצי ממה שכתבתי לא התייחסת כי זה לא התאים לך :lol:

הפעם גם הלכת רחוק יותר והתיחסת למילים שכתבתי והוצאת אותן מהקשרן :lol: הישור קו התיחס ל CO OP ואולי לשחקן יחיד...

תקרא את מה שאני כתבתי בהודעה שלי, תקרא מה שאתה הגבת, תבין שאין קשר בין 2 ההודעות ותחזור...

BF3 היה צעד קדימה בגרפיקה, בסאונד ואולי טיפה במשחקיות (תנועה, קצב וכו'), בכל השאר הוא עמד במקום או הלך אחורה (חוסר היכולת לבחור SQUAD, החוסר ב COMMANDER ועוד כמה דברים שמסיבה לא ברורה DICE חשבו שלא צריך).

מה הקשר בין המנוע המיושן למבנה של ה SP? חוץ מזה הגירסאות הקודמות של המנוע שלהם בכלל לא מאפשרות לבנות משחק כזה גם אתה רוצה :screwy:

תפסיקו לחזור למנוע הגרפי, גם המנוע שיש ב PORTAL 2 ו DOTA 2 הוא אותו מנוע ששימש את VALVE ל CS:S ו HL2. הוא אפילו יותר זקן מהמנוע של COD! המנועים האלה עברו כל כך הרבה שינויים בשנים האחרונות שאני בספק אם בכלל נשאר משהו מהקוד המקורי שלהם :P

אם הם רוצים הם יכולים להוציא שנה הבאה משחק שיראה לא פחות טוב מהמשחקים של DICE, למה הם לא עושים את זה? כי לשחק משחק כמו COD עם 30FPS זה הדבר הכי נוראי בעולם. זה שהקונסולות כל כך מחורבנות זה לא בעיה של ACTIVISION ולהוציא משחקים שונים למחשב ולקונסולות זה פשוט בחירה כלכלית גרועה (במיוחד אם גירסת המחשב תיהיה הרבה יותר יקרה ותתקשה יותר בהחזרת ההוצאות).

לא נראה לי שזה עניין של גיל...אולי אם אני אכתוב שמות מלאים ולא קיצורים זה יעזור. COUNTER STRIKE, TEAM FORTRESS, day of defeat אפשר גם להוסיף את ENEMY TERRITORY שפספסתי בהודעה הקודמת. כולם התחילו כמודים, ENEMY TERRITORY היום בבעלות של ID והשאר בבעלות של VALVE (שלאחורה גם השתלטו על DOTA, יש מפתחות שאפילו יגידו השתלטות עוינת).

פורסם

יש נטיה לאנשים לזכור רק את הדברים הטובים בBF2 ולהתעלם ממה שהיה פחות טוב.

נכון, אין commander mode בBF3 וזה מבאס אבל לפחות המשחק די מאוזן ולא מוטה רק לרכבים/מטוסים/מסוקים. ב 2 אם לא היית יודע לנהוג (כמוני למשל) היית מבלה את הזמן בלחכות לrespawn על runway או מקומפר באיזה חור.

עוד הברקות לא כיפיות היו - תחמושת מוגבלת לרכבים (היית צריך להנחית מטוסים כדי לקבל עוד), מפות ע-נ-ק-י-ו-ת עד גבול השיעמום (שוב, אלא אם אתה בכלי רכב), היה די חובה לשחק עם VOIP אחרת לא היית יכול לתאם כלום, revive spamming, bunny hopping hell ועוד ועוד. בכלל, אתה משווה למשחק שנוצר ב2005, זה עולם אחר לגמרי.

לא אומר שBF2 משחק גרוע או משהו. להיפך, הוא היה אחד הפורצי דרך בזמנו ונהניתי ממנו אבל להגיד שBF3 לא שיפר כלום ואפילו הלך אחורה זה שטויות.

BF3 מספק אקשן למגוון רחב של שחקנים והתמיכה של DICE בDLCים החדשים מוכיחה את זה שוב ושוב. יש לך מפות ענקיות עם vehicle action ומצד שני יש לך מפות מכוונות infantry עם cluster-f**ks כמו שאנשי הCOD אוהבים. אני נהנה משתי העולמות ואני היום נהנה הרבה יותר משנהיינתי בBF2. הנשקים והקלאסים מאוזנים, המשחק הקבוצתי מספק וכמובן, הגרפיקה והסאונד תורמים המון לאווירה.

אקטיוויזין באיטרציות האחרונות של COD די השתינו על המעריצים שלהם (אני אשים את BO2 כרגע בצד כי נראה שTreyarch כן מנסים ללכת למשהו חדש). אין כמעט הבדל במשחקיות, בגרפיקה ובסאונד בין MW2 - BO - MW3 וזה מעליב לא משנה איך אתה מסתכל על זה.

בקשר למודים וכו, אני מסכים איתך שזה דבר טוב אבל ממש לא זכור לי שבBF2 היו מודים. אולי רק בשלב יותר מאוחר. תזכור שBF3 רק שנה בחוץ, תן לו זמן :)

פורסם

ומשהו ממה שהזכרת מתאר קפיצה בהשוואה למשחק הקודם? הפרש של 6 או 7 שנים וכל מה שהם עשו זה לסדר בעיות ממשחק מ 2005? ואפילו לא הספיקו להכניס את כל האפשרויות שהיה במשחק מ 2005?

עכשיו תשוו את COD או COD 2 ל MW2 (בערך אותו מספר שנים). אתם באמת יכולים להגיד ש COD עמד במקום בכל הזמן הזה?

המשחקים היחידים בסדרה שלא הציגו שינויים היו BLOPS (הם חזרו אחורה אחרי תגובה לא כל כך טובה לשינויים ב MW2) ו MW3 (היה מיועד לכישלון מראש בגלל מה שקרה עם IW).

עכשיו תראו את BLOPS 2, שונה לגמרי מכל מה שראינו עד עכשיו ב COD. קפיצה לא קטנה בכלל, המשחק אפילו לא לינארי כמו הקודמים וכל המערכות שאנשים לא אהבו במשחקים הקודמים סודרו (במיוחד בכל מה שקשור ליצירת קלאסים ול ESPORTS).

אני חושב שלפי ה EULA של EA אסור ליצור מודים ל BF3. אני חושב שאם תכנס לשרת שעשו בו שינוי כלשהו אז יחסמו לך את הגישה למשתמש ORIGIN שלך. אל תבנה גם על מודים ל COD, במקרה הטוב הם יתנו משהו עלוב כמו מה שהיה ב BLOPS. מודים מאריכים את חיי המשחק ו EA ו ACTIVISION לא רוצים שדבר כזה יקרה...

פורסם

אנחנו מדברים על האיטרציות החדשות של COD (החל מMW) ושם אין הרבה שינויים בין משחק למשחק. זה שDICE הוציאו פחות משחקים בזמן הזה לא לרעתם, להיפך. אין גם בכלל מקום להשוואה בין הסדרות האלה כי זה סגנון משחק שונה לגמרי.

אמרתי, BO2 מנסה לשנות. אם זה הצליח להם, time will tell. בינתיים הם עשו עבודה חרא בכמה משחקים האחרונים.

עכשיו למה לעזאזל TF2 לא עובד? :pissed:

פורסם

בקושי הצלחתי להוריד את העדכון של TF2, תגיד תודה :P כנראה שיותר מידי אנשים רוצים לנסות את MVM.

הראתי השוואה על בסיס פרק זמן, באותו פרק זמן 2 הסדרות עשו שינויים דומים, פשוט ב COD זה פחות בולט כי המשחק יוצא כל שנה. גם בין MW ו MW2 לא חסרים שינויים, חלק מהם טובים וחלק לא.

BO2 לא מנסה לשנות, את השינוי ראינו. הם מיהרו להראות את זה חודשים לפני יציאת המשחק בשביל כל מי שאמר שהם לא משנים שום דבר. רמת הביצוע נראה בקרוב, לא הייתי דואג עם ה SP והזומבים, Treyarch תמיד עשו עבודה טובה איתם, השאלה אם הם הצליחו לסדר את ה MP. עד עכשיו כל מה שראינו זה כמה קבוצות שישבו באותו חדר בגרמניה ושיחקו ב 360, עבד מושלם אבל זה לא בדיוק מדד.

פורסם

יש נטיה לאנשים לזכור רק את הדברים הטובים בBF2 ולהתעלם ממה שהיה פחות טוב.

נכון, אין commander mode בBF3 וזה מבאס אבל לפחות המשחק די מאוזן ולא מוטה רק לרכבים/מטוסים/מסוקים. ב 2 אם לא היית יודע לנהוג (כמוני למשל) היית מבלה את הזמן בלחכות לrespawn על runway או מקומפר באיזה חור.

עוד הברקות לא כיפיות היו - תחמושת מוגבלת לרכבים (היית צריך להנחית מטוסים כדי לקבל עוד), מפות ע-נ-ק-י-ו-ת עד גבול השיעמום (שוב, אלא אם אתה בכלי רכב), היה די חובה לשחק עם VOIP אחרת לא היית יכול לתאם כלום, revive spamming, bunny hopping hell ועוד ועוד. בכלל, אתה משווה למשחק שנוצר ב2005, זה עולם אחר לגמרי.

לא אומר שBF2 משחק גרוע או משהו. להיפך, הוא היה אחד הפורצי דרך בזמנו ונהניתי ממנו אבל להגיד שBF3 לא שיפר כלום ואפילו הלך אחורה זה שטויות.

BF3 מספק אקשן למגוון רחב של שחקנים והתמיכה של DICE בDLCים החדשים מוכיחה את זה שוב ושוב. יש לך מפות ענקיות עם vehicle action ומצד שני יש לך מפות מכוונות infantry עם cluster-f**ks כמו שאנשי הCOD אוהבים. אני נהנה משתי העולמות ואני היום נהנה הרבה יותר משנהיינתי בBF2. הנשקים והקלאסים מאוזנים, המשחק הקבוצתי מספק וכמובן, הגרפיקה והסאונד תורמים המון לאווירה.

אקטיוויזין באיטרציות האחרונות של COD די השתינו על המעריצים שלהם (אני אשים את BO2 כרגע בצד כי נראה שTreyarch כן מנסים ללכת למשהו חדש). אין כמעט הבדל במשחקיות, בגרפיקה ובסאונד בין MW2 - BO - MW3 וזה מעליב לא משנה איך אתה מסתכל על זה.

בקשר למודים וכו, אני מסכים איתך שזה דבר טוב אבל ממש לא זכור לי שבBF2 היו מודים. אולי רק בשלב יותר מאוחר. תזכור שBF3 רק שנה בחוץ, תן לו זמן :)

לא יכלתי לנסח את זה יותר טוב.

וזה אומר לך COD Fan boy במשך הרבה שנים.

MW3 הוא משחק טוב , אבל ברגע שDICE הוציאו את CQ , הם סגרו את הפינה.

פורסם

מסכים^

אבל נכון לעכשיו. פייר? BO2 נראה מבטיח. דבר אחד אומר לטובת טרייארק כקבוצה שאהובה עלי על פני IW היא הרצון לחדש ולשנות על אף המגבלות. רצון מבורך.

סיימון, הגיע הזמן לחלץ עצמות ולמתוח שרירים, אנחנו רוצים כאן קניה קבוצתית מוזלת במיוחד של BO2. מה אומר?

פורסם

מסכים^

אבל נכון לעכשיו. פייר? BO2 נראה מבטיח. דבר אחד אומר לטובת טרייארק כקבוצה שאהובה עלי על פני IW היא הרצון לחדש ולשנות על אף המגבלות. רצון מבורך.

סיימון, הגיע הזמן לחלץ עצמות ולמתוח שרירים, אנחנו רוצים כאן קניה קבוצתית מוזלת במיוחד של BO2. מה אומר?

מה כל כך נראה מבטיח ב- BO2? המשחק נראה בדיוק כמו מלפני שנתיים.

אולי יש שינוים בכמה מודים חדשים ואולי קבלת החלטות ב- SP אבל הגיע הזמן לחדש את המנוע , לצאת לדרך חדשה , כמו שב- BF3 עשו למשל.

אם לא , תזכרו מה אני אומר לכם , BO2 יהיה ה- COD הלפני אחרון.

פורסם

מגוון שונה של נשקים, איזורי לחימה וגאדג'טים. זה מה ששונה. לא מוצא הרבה דמיון לBO הראשון.

פורסם

עזוב זה לא שמנה כמה הם ישנו את המשחק, כל עוד הגרפיקה בערך אותו דבר אתה תראה אנשים שאומרים שזה אותו משחק גם אם אין קשר בין המשחקים :screwy:

פורסם

השינוים שאתם מדברים עליהם , הם על פני השטח לצערי.

גרפיקה זה אומנם דבר אחד , אבל ממש לא קריטי (למרות שהגיע הזמן לשדרג את המנוע).

בואו נעשה רשימה של הדברים שבאמת חדשים ב- BO2 ונראה.

1. תפריטים יותר מגניבים לבחירת נשקים והגדרת Class-ים

2. מוד של 3 קבוצות מתחרות ב- TDM אחד

3. נשקים עתידיים

4. אופציה לבחירת כיוון ב- SP

אלא העיקריים כרגע עד כמה שידוע לי.

תאמינו לי שהיה אפשר להוציא את זה ב- DLC פשוט ל- BO.

פורסם

1. זה לא תפריטים יותר מגניבים, הם בנו את המערכת מחדש כי הקודמת הגבילה יותר מידי. המערכת בכלל לא דומה למה שהיה קודם.

2. זה לא 3 קבוצות, ראינו גם 4 ויכול להיות שאפשר גם 5, צריך לבדוק את זה. זה מצב משחק נחמד שאכן היה אפשר להוציא כעדכון אבל אותו דבר אפשר להגיד גם על כמו מצב משחק בכל משחק אחר. הפעם האחרונה שראיתי משחק שהוסיפו של מצבי משחק בעדכון הייתה לפני יותר מעשר שנים (SOF2 GOLD הוסיף כמה מצבי משחק, מפות ונשקים חדשים).

3. נשקים עתידיים? זה חלק מהעלילה של המשחק, מה רצית שהם יוציאו את המשחק כ DLC עם MP ו SP של 6 שעות? זה בכלל לא הגיוני. זה לא שםה פשוט הלבישו נשקים חדשים על המשחק הישן :screwy:

4. זה יותר מלבחור אם ללכת ימינה או שמאלה, יש לך שלבים שהם פתוחים יותר ולא לינארים בכלל (וגם אפשר להיכשל בהם). הבחירות שלך והביצועים שלך יכולים גם להשפיע על המשך העלילה ובסופו של דבר לשנות את סוף המשחק.

בקיצור אתה כותב דברים דיי עצובים ולא נכונים...

בקשר ל 1, נדיר מאוד לראות מפתחות שמוציאו דבר כזה כעדכון, VALVE עשו את זה והם היחידים שעולים לי בראש כרגע. גם מדובר בשינוי דיי גדול, הם פשוט בנו את המערכת מחדש כי הקודמת לא הייתה טובה מספיק (ובכל זאת הרבה יותר טובה ממה שיש ברוב המשחקים האחרים).

בקשר ל 2, נכון שהיה אפשר להוציא כעדכון אבל אפשר להגיד בדיוק אותו דבר על המצבים השונים ב BF3, היה אפשר להוציא אותם כעדכון ל BC2, להוסיף ב BC2 תמיכה ל 64 שחקנים ולא להוציא משחק חדש.

בקשר ל 3, לא נעים לי להגיד את זה אבל להזכיר את זה ככה זה טיפה מפגר. זה לא רק נשקים עתידיים, יש גם משחק SP של כ 6 שעות שהולך איתו. אתה רוצה שהם יוציאו עוד 6 שעות כ DLC? אתה חיי בסרט.

בקשר ל 4, העובדה שאתה חושב שאפשר להוציא דבר כזה כעדכון מראה על חוסר הבנה, הם היו צריכים לעשות שינויי דיי גדול למנוע בשביל להוסיף עלילה מתפצלת ואת שלבי ה strike force. חוץ מזה שוב אתה מדבר על להוציא משחק SP של 6 שעות כ DLC...רק שהפעם אתה גם דורש מהם להעביר את BLOPS למנוע החדש שזה תהליך ארוך ויקר :facepalm:

בקיצור תפסיק...מה שאתה כותב לא נכון, תשלים עם זה :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים