עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops 2 - Trailer

Featured Replies

פורסם

לא נראה לי שזה אפשרי, הרוטציה של המפות במשחקים של Treyarch דיי חרא בקטע הזה.

בהזמנה מוקדמת המשחק מגיע עם מפה נוספת (גירסה מחודשת של NT מ BLOPS), זה אומר שכל השרתים יכללו את המפה הזו ברוטציה וכל דקה נעוף מהשרת. חוץ מזה אני מאוד אוהב את NT :smile1:

• תגובות 118
  • צפיות 19.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה מעולה.

פורסם

HUGEMOUTH חכה!! אולי תהיה קבוצתית(אני מקווה..) ;D

פורסם

כרגע הכי זול זה ZAVVI, עולה 36 פאונד (כ 226 שקל). מגיע עם NT אבל המשלוח שלהם דיי חרא.

ב STEAM זה 60$ (כ 240 שקל), העליה של הדולר דיי דופקת אותנו :P

הקבוצתית האחרונה הייתה דיי גרועה, זה יצא בדיוק אותו מחיר כמו לקנות מ STEAM. חבל ש ACTIVISION כל כך קמצנים ולא עושים הזמנה מוקדמת עם הנחה ב GMG.

פורסם

ניתוח פשוט וממצה של הטריילר מ GT

פורסם

ניתוח פשוט וממצה של הטריילר מ GT

ראיתי את זה , ניתוח מעולה.

הבעיה שעדיין יש שהרבה מאוד סימני שאלה.

ללא ספק הדבר הכי מגניב : 3 קבוצות במשחק אחד.

נמשיך לעקוב.

פורסם

נראה מבטיח, ממתין לעוד גיימפליי

ואגב, שיחקתי עכשיו בלאק אופס עם shaun hutchinson הידוע בכינויו Hutch

My life is now complete :biggrinangelA:

פורסם

אחרי ששיחקתי השבוע הרבה ב BLOPS העניין שלי במשחק הזה ירד...

עצוב לראות איך משחק שהיה יכול להיות כל כך טוב נהרס בגלל NET CODE עלוב שלא עושה את העבודה כמו שצריך. פשוט קשה לי להוציא יותר מ 200 שקל על משחק שיש סיכוי גדול שלא יעבוד :nixweiss:

הזיהוי פגיעה על הפנים, אם הפינג בין 80 ל 100 יש איבוד נתונים ולא כל הפגיעות נרשמות ואם הפינג מעל 100 אז המשחק לא מתפקד בכלל (צריך איזה 10 פגיעות בשביל להרוג). הרובה צלפים אפילו יותר נוראי, אני עומד ומכוון למישהו על הראש, יורה ושום דבר לא קורה, אני יורה כמה סנטימטרים ממישהו וזה עושה לי HEADSHOT. הרבה פעמים אני פוגע במישהו וגם אם זה ממרחק קרוב של איזה מטר הוא רק נפצע למרות שכיוונתי לו על הגוף ולא על רגל או משהו כזה. יריתי במישהו ממרחק 0 בלי כוונת וזה לא פגע :screwy: הקנה היה צמוד לגוף שלו! איך זה יכול לפספס :P

קשה לי להאמין שיסדרו את הדברים האלה וזה פשוט כל כך מעצבן לבפסיד בגלל הדברים האלה שרק בגלל זה לא בא לי לקנות עוד COD...

פורסם

MEDIA BLITZ!

http://kotaku.com/5934476/black-ops-ii-multiplayer-blowout-scorestreaks-replace-killstreaks-livestreaming-goes-big+time-leagues-and-more

[url]http://www.gametrailers.com/videos/2d88kz/call-of-duty--black-ops-ii-gc-2012--multiplayer-features-overview[/url]
[url]http://www.gametrailers.com/videos/etyazc/call-of-duty--black-ops-ii-gc-2012--aftermath-hardpoint-gameplay[/url]
[url]http://www.gametrailers.com/videos/23ftre/call-of-duty--black-ops-ii-gc-2012--yemen-deathmatch-gameplay[/url]
[url]http://www.gametrailers.com/videos/ob1m73/call-of-duty--black-ops-ii-gc-2012--cargo-hardpoint-gameplay[/url]
[url]http://www.gametrailers.com/videos/tyic5f/call-of-duty--black-ops-ii-gc-2012--turbine-multi-team-deathmatch-gameplay[/url]

המפות נראות נחמד מאוד והם שינו את השמות של רוב מצבי המשחק.

פורסם

אחרי ששיחקתי השבוע הרבה ב BLOPS העניין שלי במשחק הזה ירד...

עצוב לראות איך משחק שהיה יכול להיות כל כך טוב נהרס בגלל NET CODE עלוב שלא עושה את העבודה כמו שצריך. פשוט קשה לי להוציא יותר מ 200 שקל על משחק שיש סיכוי גדול שלא יעבוד :nixweiss:

הזיהוי פגיעה על הפנים, אם הפינג בין 80 ל 100 יש איבוד נתונים ולא כל הפגיעות נרשמות ואם הפינג מעל 100 אז המשחק לא מתפקד בכלל (צריך איזה 10 פגיעות בשביל להרוג). הרובה צלפים אפילו יותר נוראי, אני עומד ומכוון למישהו על הראש, יורה ושום דבר לא קורה, אני יורה כמה סנטימטרים ממישהו וזה עושה לי HEADSHOT. הרבה פעמים אני פוגע במישהו וגם אם זה ממרחק קרוב של איזה מטר הוא רק נפצע למרות שכיוונתי לו על הגוף ולא על רגל או משהו כזה. יריתי במישהו ממרחק 0 בלי כוונת וזה לא פגע :screwy: הקנה היה צמוד לגוף שלו! איך זה יכול לפספס :P

קשה לי להאמין שיסדרו את הדברים האלה וזה פשוט כל כך מעצבן לבפסיד בגלל הדברים האלה שרק בגלל זה לא בא לי לקנות עוד COD...

Hit Detection אכן היה בעיה רצינית ב- BO אבל עד כמה שאני יודע הוא יחסית סודר ב- MW3.

בקשר לפינגים , אין מה לעשות , זה COD לא BF...

פורסם

מסיבה לא ברורה IW ו treyarch תמיד עבדו בנפרד, יש להם NET CODE שונה, מערכת זיהוי פגיעה שונה וכל אחד מהם פיתח את ה IWE לכיוון אחר :screwy:

לרוב treyarch עשו עבודה פחות טובה וזה גרר בעיות ביצועים ומערכת זיהוי פגיעה שלא מתפקדת כל כך טוב.

יכול להיות שזה השתנה עכשיו כש IW חצי מפורקים, יכול להיות ש ACTIVISION סוף סוף ריכזו טיפה את הפיתוח.

כל הבעיות שקשורות לזיהוי פגיעה, פינגים, תקשורת בין המשתמש לשרת ניתנות לסידור. ל ID TECH 3 הייתה מערכת הרבה יותר יציבה שעם הזמן IW הרסו כחלק מההתאמה לקונסולות, גם UE מתפקד בצורה מצויינת והדוגמה הכי טובה לזה היא TRIBES (הוא בחינם ובכל זאת עובד הרבה יותר טוב מ BF או COD, הזיהוי פגיעה מושלם והפינג לא משפיע בכלל).

יכול להיות שהם סדרו את זה אבל יש לי הרגשה ששוב יצא משחק שעובד טוב רק ב XBOX360 ורק אם אתה גר באירופה/צפון אמריקה.

פורסם

עוד סיבה טובה לזה ש- COD לא מה שהיה הפעם , זאת ההתעקשות של Activision להתייחס רק לשחקני ה- XBOX.

ב- MW3 , ראו את זה בבירור , פשוט התעלמו לחלוטין משחקני ה- PC למשל.

זה בא לידי ביטוי ב- ELITE ובעוד מיליון דברים אחרים. פשוט ביזיון.

הח'ברה של DICE ב- BF3 , נתנו את הדגש על שחקני ה- PC , השחקנים האמיתיים של ה- FPS-ים.

השאר היסטוריה.

פורסם

MS משלמים ל ACTIVISION מיליונים (אם לא עשרות מיליונים). חוץ מזה בגירסת ה PC יש במקרה הטוב 100K שחקנים במקביל, ב 360 זה כמה מיליוני שחקנים במקביל. יש סיבה למה הם מתייחסים יותר ל 360. נכון שלדעתנו זה לא סיבה נכונה אבל מה לעשות שהם עסק ומה שמעניין אותם זה כסף :nixweiss:

treyarch לרוב היו נחמדים יותר לקהילת ה PC, ניסו לעזור, ניסו לתת יותר. דאגו שתמיד יהיו שרתים ולא P2P,הוציאו דיי הרבה עדכונים. נכון שהרבה פעמים הם לא עשו דברים כמו שצריך אבל לפחות הם ניסו :P

אתה ועוד כמה משתמשים פה מגזימים טיפה עם האהבה ל BF3, הוא רחוק מלהיות תקין, הוא רחוק מלהיות משחק PC. הם כל כך התמקדו בגירסת המחשב שהם אפילו לא הספיקו לעשות לה תפריטים :screwy: שלא לדבר על MOD TOOLS או איזה תוכן נוסף שלא עולה 15$ (למרות ששנתיים-שלוש לפני זה הם אמרו שהם לא יגבו תשלום על תוכן נוסף).

לא אומר שהוא משחק רע, כן אומר שהם שקרו לא פחות מהמתחרים ושבכל מה שקשור לחיפוי לאגים וזיהוי פגיעה יש להם עוד מה ללמוד. לא חסר משחקים שיצאו בתחילת שנות האלפיים שעשו עבודה יותר טובה, חבל שהסטנדרטים ירדו ככה.

פורסם

MS משלמים ל ACTIVISION מיליונים (אם לא עשרות מיליונים). חוץ מזה בגירסת ה PC יש במקרה הטוב 100K שחקנים במקביל, ב 360 זה כמה מיליוני שחקנים במקביל. יש סיבה למה הם מתייחסים יותר ל 360. נכון שלדעתנו זה לא סיבה נכונה אבל מה לעשות שהם עסק ומה שמעניין אותם זה כסף :nixweiss:

treyarch לרוב היו נחמדים יותר לקהילת ה PC, ניסו לעזור, ניסו לתת יותר. דאגו שתמיד יהיו שרתים ולא P2P,הוציאו דיי הרבה עדכונים. נכון שהרבה פעמים הם לא עשו דברים כמו שצריך אבל לפחות הם ניסו :P

אתה ועוד כמה משתמשים פה מגזימים טיפה עם האהבה ל BF3, הוא רחוק מלהיות תקין, הוא רחוק מלהיות משחק PC. הם כל כך התמקדו בגירסת המחשב שהם אפילו לא הספיקו לעשות לה תפריטים :screwy: שלא לדבר על MOD TOOLS או איזה תוכן נוסף שלא עולה 15$ (למרות ששנתיים-שלוש לפני זה הם אמרו שהם לא יגבו תשלום על תוכן נוסף).

לא אומר שהוא משחק רע, כן אומר שהם שקרו לא פחות מהמתחרים ושבכל מה שקשור לחיפוי לאגים וזיהוי פגיעה יש להם עוד מה ללמוד. לא חסר משחקים שיצאו בתחילת שנות האלפיים שעשו עבודה יותר טובה, חבל שהסטנדרטים ירדו ככה.

חבל שמה שמניע אותם זה רק כסף , זה לא כאילו הם לא סוגרים את החודש בכל מקרה :lol:

בקשר ל- BF , אין לי מושג על מה אתה מדבר , הוא משחק מעולה , סביר להניח ה- FPS הטוב ביותר שיצא עד היום.

אני מעולם לא התעסקתי עם מודים אז אני לא יודע על מה אתה מדבר , התוכן כמובן עולה כסף (COD המציאו את זה) וזה שווה כל שקל.

יש כל כך הרבה תוכן במשחק הזה וכל כך הרבה דברים לעשות שזה פשוט מדהים.

COD היה המלך תקופה ארוכה אבל הלחץ להוציא משחק כל שנה + הבאלגן שהיה ב- IW גרמו לו להישאר מאחור.

בזמן ש- BF עשה קפיצה משמעותית בכל הרמות , COD פשוט נשאר מאוחר , BO2 נראה כמו הרחבה של BO מאשר משחק רציני. חבל.

פורסם

בזמן האחרון המצב של ACTIVISION לא כזה מדהים, VIVENDI ניסו למכור אותם ואף אחד לא רצה לקנות ;D חלק גדול מזה זה ניהול טיפה יומרני אבל עדין יש להם כוח עבודה מאוד מרשים.

ההודעה שלך היא בדיוק על מה אני מדבר :lol:

לחצי ממה שכתבתי לא התייחסת כי זה לא התאים לך :lol:

ברור שהתוכן עולה כסף, רק חבל שלא התייחסת לחלק ש EA ו DICE אמרו לפני בBF3 שהם לא מאמינים ב MAP PACK בתשלום ושדברים כאלה צריכים להגיע כעדכונים בחינם כמו ב BC2. מעניין איך הייתם מגיבים אם ACTIVISION היו עושים דבר כזה...

שוב, לא אמרתי שזה משחק רע, אמרתי שיש משחקים שעובדים ברמה הטכנית יותר טוב. זה נכון...

אתה לא מתעסק במודים? לא שיחקת TF או CS? לא שמעת על DAYZ או DOD? חבל...אולי יצא לך לראות תוכן נוסף ל SKYRIM או PORTAL, אנשים לפעמים עושים דברים מדהימים...

לא נעים לי להגיד לך אבל COD עדיין המלך, מקום ראשון ב XBOX LIVE, גם במחשב נמצא בעשיריה הראשונה למרות הגירסאות הלא כל כך מרשימות.

BF3 לא היה שום קפיצה, פשוט עבר הרבה זמן מאז שאנשים שחקו במשחק כזה והפרסום של EA היה מאוד טוב. בפועל ההבדל בין BF3 ו BF2 לא שונה כל כך מההבדל בין BO ו BO2.

ל BO2 יש מבנה חדש לגמרי ל SP, ל BF3 היה בפעם הראשונה בסדרה מצב SP (שאת האמת פשוט שילב על העלילה של BO ו MW למרות שאי אפשר לצפות לסיפור מקורי במשחקים האלה).

ל BO2 יש מצב CO OP משודרג עם הרבה תוכן חדש ומצבי משחק חדשים, ל BF3 היה בפעם הראשונה בסדרה מצב CO OP. נכון ש BF3 נשמע מרשים יותר אבל בפועל הם פשוט היו בפיגור של כמה שנים וישרו קו.

ב MP לא היו הרבה שינויים ב BF3, רק יותר הגבלות ויותר מפות קטנות. ב BO2 עד עכשיו ראינו דיי הרבה שינויים ושיפורים, לא הרחבה של BO, הם בנו מחדש חלק לא קטן מהמערכות של המשחק כי התכנון הקודם לא היה טוב מספיק והגביל יותר מידי.

ולסיום, ל BO2 יש MAIN MENU ורשימת שרתים שעובדת ביום הראשון :o והוא משתמש ב STEAM ולא ב ORIGIN שלמרות שמשתפר מחודש לחודש עדיין פחות נוח ועדיין ניגש לך לקבצים אחרים במחשב בלי לשאול אותך...

ולפני שיבואו לפה אנשים ויתחילו להגיד שכל מה שאני אפשר להגיד הפוך עלי, תעלו כמה הודעות למעלה ותראו שאני גם לא חובב גדול במיוחד של COD ואני ממש לא חושב שהוא יותר טוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים