עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops 2 - Trailer

Featured Replies

פורסם

במקום להרחיב את הקונספט של FPS-ים כמו ש- BF הם מנסים ללכת לכיוונים של RPG , משהו שלא בטוח ששחקני COD (ואני בניהם) יעריכו.

COD צריכה להישאר במקומות החזקים ולחדש במקומות שהיא חלשה בהם.

הייתי בטוח שנראה רכבים , מפות גדולות , משהו שיותר מזכיר את BF , במקום זה , קיבלנו משהו ממש לא ברור.

נמשיך לעקוב.

אה כן , הסינגל של BF גרוע כמובן.

ה- MULTI הוא הטוב ביותר אי פעם.

שבוע טוב.

• תגובות 118
  • צפיות 19.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם אמרו מה השינויים שהם עשו במנוע במשחק הזה, רק תאורה. הם אומרים שזה משנה הרבה, נחיה ונראה. בנוסף לזה הם אמרו שמנוע מחודש (או חדש) יגיע רק בדור הקונסולות הבא ושהם לא מוכנים להתפשר על פחות מ 60FPS בלי קפיצת טקסטורות ובעיות אחרות.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
פורסם
  • מחבר
!
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
  • 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
  • 3 שבועות מאוחר יותר...
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
פורסם

אהבתי את ה HUD, לא נראה כאילו שינו הרבה. הוסיפו הרבה דברים עם שליטה מרחוק ודברים שמפריעים לאויב שזה נחמד אם לא ישתמשו בזה יותר מידי ואם זה יהיה לדרגות הגבוהות.

חבל שהנשקים נשמעים בדיוק כמו ב BLACK OPS...

פורסם

מעקב..אני שמח שהמולטי כאן נראה צבעוני ובגרפיקה לא רעה.אחרי גוש הזבל האפור של MW3 זה דווקא יכול להיות נחמד. גם המולטי של BO הראשון החזיק אותי כמה עשרות שעות טובות(לא MW2...אבל עדיין הרבה יותר ממשחקים אחרים)

פורסם

כשהוא אומר בסוף MTTD (מולטי טים) זה אומר 4 קבוצות שמשחקות אחת נגד השניה? כי גם זה יכול להיות נחמד ואני לא זוכר שזה היה במשחקים הקודמים :smile1:

פורסם

אחרי האכזבה הגדולה מטריילרים של הקמפין , דווקא יש אור בקצה המנהרה עם הטריילר של המולטי.

אומנם זה עדיין לא BF3 (וחבל) אבל יש שם כמה אלמנטים מעניינים.

אני לא מבין למה הח'ברה שם לא מפיקים לקחים מ- MW3 ויוצאים עם משהו חדש לגמרי שיעשה מהפכה.

בקצב הזה בזמן ש- BF4 , הח'ברה של COD ישכחו וחבל.

פורסם

אין מה להשוות בין בטלפילד לסדרה הזאת, כבר חפרנו על הענין בעבר.

אפשר להיות חסיד של זה או של ההוא ואפשר לאהוב את שניהם.

על MW2 חרשנו חודשים ארוכים כי היינו קבוצה מגובשת

נסו לשחק היום במולטי שלו ותבינו כמה המערכת של IWNET רקובה

אותו כנ"ל ב MW3 , אותה מערכת בשינוי אדרת + המשחקיות ועיצוב המפות שם שנהרסו = FAIL

לגבי Treyarch, לאחרונה התקנתי שוב את הכותר הקודם של בלאק אופס ואפשר להגיד שהוא עבר את מבחן הזמן.

הודות לשרתים יעודיים, קהילה מספיק רצינית שנשארה כשכל הילדים עברו ל MW3, ההצטרפות לשרת היא די מיידית

ואפשר להרגיש שרמת השחקנים שם יחסית גבוהה, משחקים בשביל להנות. ואכן נהנתי.

אני יודע שבעבר קטלתי כמעט כל משחק של החברה הזו אז היום אני חוזר בי, כי אני מבין שהם באמת מתאמצים

נראה שיש השקעה בקהילת ה PC להבדיל ממה שנותר מחברת IW שפשוט יורקים על שחקני המחשב בפרצוף

הטריילר החדש למולטי מאוד מוצלח. אהבתי בעיקר את עיצוב המפות שהחזיר את הצבעים החזקים למשחק

אני חושב שרובכם פה מאוד אהבתם מפות מ MW2 כמו Favela/Terminal וכו וחטפתם עצבים כששוחרר MW3

וחיפשתם אולי יש שם איזו מפה נחמדה בלי יותר מדי חום או אפור והבנתם שאין. העיצוב מפות שם היה נוראי

יש פה גם שינויים מעניינים כמו ה HUD המצויין, מעוצב כמו שצריך ונמצא בדיוק במקום הנכון.

כמו כן נשקים כוונות וגאג'טים חדשים ושינוי בולט נוסף MTDM :שלושה קבוצות במפה אחת בהחלט שינוי מרענן.

עוד ענין שאהבתי זה אפשרות לסנייפר ללא סקופ מה שהופך את הנשק לבולט אקשן (למי שזוכר ממשחקי יריות WWII)

ניתוח הסירטון :

פורסם

הדבר שהכי איכזב אותי ב- MW3 זה חוסר התייחסות לשחקני ה- PC.

נראה כאילו המשחק נבנה עבור ה- XBOX וזהו.

עצם העובדה שאני שוקל בכלל אם להזמין את המשחק הזה או לא זה אומר הכל.

חוץ מזה , ה- MP נראה מעניין, נמשיך לעקוב.

בנתיים אני ב- ZIBA TOWER אם מישהו צריך אותי.

פורסם
  • מחבר

לדעתי אל תזמין רק אחרי שתשמע חוות דעת .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים