עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops 2 - Trailer

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סיימון לאיזה כוונה ?

........

מה יש לEA להקדים,זה ממלא לא יכול להיות קרוב ליציאה של Black Ops 2 אלא למשחק הבא .

אותך גרפיקה לא מעניינת, אותי ורבים היא כן, ושוב לא משהו חלומי רק שיהיה עדכני.

• תגובות 118
  • צפיות 19.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להקדים=שנה הבאה, בכל זאת 2142 לא היה כזה טוב ואני מאמין ש EA יעדיפו להוציא עוד BC וצריך לזכור שיש גם את ME2 שכניראה בפיתוח. חוץ מזה אף אחד לא מונע מ EA ו DICE להוציא את 2143 כ DLC (כמו שהם עשו עם ויאטנאם ב BC2).

פורסם
  • מחבר

לקראת סוף 2013 זה הזמן ליציאה של כותר חדש.

2142 לדעתי היא הכי טוב (לא פלא ששוחק אצלי כמה שנים רצוף ) ומוזר שדווקא שחקנים די רבים של הסידרה באמת מהאיכותיים העדיפו אותו על פני BF2 ולא כל מיני פלצני FXP .

90 אחוז הם מוציאים... לא יתכן שסתם רמזו 2143 בחלקי המפות. אם הם רוצים שזה יהיה משחק מושקע במנוע ,בדמויות ופרטים הם צריכים להוציא אותו בזמנו ולא בתור הרחבה.

פורסם

סיימון לאיזה כוונה ?

........

שזה נראה כמו מוד למשחקים קודמים

פורסם

הלוואי. אני מקווה שהמשחק הבא הוא 2143 (אני לא אוהב עתידי שאתה משוחק בתור רובוט ) . ואין פה שום כוונה לערבב ואל תנסה לעשות זאת .את הסינגל של COD אני די אוהב (אבל 4 היה הכי טוב )

בCOD זה גם נחמד רק הצחיק אותי הרובוט כמו מלחמת הכוכבים. וגם גרפיקה שלפני 7 שנים עם משחק עתידי :silly: .

אני אגיד לך משהו אני ורבים לא מחפשים גרפיקה של BF3 או קרסיס אבל לפחות משהו עדכני. באמת שאין לי חשק לשחק עם גרפיקה במצב הזה.

כשחשוב לך להוציא משחק מחודש כולל בגרפיקה אתה תעשה זאת אבל שחשוב יותר הכסף -זה מה יתנו.

הסינגל של BF3 לא הכי טוב אבל הוא לא נראה כמחקה של COD . אתה יכול לצחוק כמה שתרצה סדרת BF היא בראש לראשונה נועדה למולטי. שום שחקן של הסידרה לא שם על הסינגל או קונה בגלל זה.זה סתם משהו צדדי ואולי ישתפר ככל שעובר הזמן.

זה עניין של טעם.....

אני לא רואה בBF3 שום דבר מיוחד, כולל את הגרפיקה ויש לי מחשב שסוחב אותו על הכי גבוה אז זה לא שפיספסתי משהו....

כן למשחק יש גרפיקה יותר טובה מ-COD אבל התחרותיות והMulty שם לפי דעתי לא שווה שעה של משחק אפילו אני נכנס ויוצא ישר מרוב שעמום...

לעומת זאת בסינגל פלייר שלו ממש נהנתי..

פורסם
  • מחבר

פה זה לא מלחמה COD/BF . אפשר לראות לבד מי לרוב מכניס את BF שמדברים על COD :P .

אתה מהבודדים שאהבו את הסניגל מעל למולטי . ויתכן שאינך מתחבר למולטי טיפה רציני יותר העבוד גם על עבודת צוות מאשר משחקים אחרים שזה יותר רק להרוג ובקלות.

בקשר לגרפיקה, זה שאתה לא אוהב לא אומר שהיא לא מאחת הגבוהות בשוק. הטעם הוא אכן במשחקיות כל אחד לאן שידו אוהבת אבל על ההשקעה במשחק זה לא ניתן להתווכח, BF הרבה יותר מושקע הן במנוע בפירוט והמולטי היותר רציני.

פורסם

תמיד מצחיקים אותי אנשים שאשכרה מתייחסים לSP של BF.

מבחינתי (ומבחינת הרוב המוחלט של מי שקונה את המשחק) זו סה"כ הצגה מקדימה של היכולות הגרפיות של המנוע / דרך לשרוף כמה שעות כאשר השרתים למטה. בשביל השוואה, שיחקתי בSP סה"כ משהו כמו 10 שעות ובMP כ125. BF זה משחק מולטיפלייר. רוצה משהו עם עלילה טובה/דמויות מעניינות/אקשן הוליוודי מתוסרט היטב, לך לCOD, הם עושים את זה לא רע בדרך כלל.

בקשר לטריילר,הגרפיקה עדיין די מעפנה אבל אני דווקא מעריך את זה שTREYARC מנסים לפחות לעשות משהו שונה. זה הרגיש לי כמו איזה מוטציה הזויה של Ghost Recon, Metal Gear וC&C Generals. אם זה יצליח להם, אין לי מושג..

פורסם

פה זה לא מלחמה COD/BF . אפשר לראות לבד מי לרוב מכניס את BF שמדברים על COD :P .

אתה מהבודדים שאהבו את הסניגל מעל למולטי . ויתכן שאינך מתחבר למולטי טיפה רציני יותר העבוד גם על עבודת צוות מאשר משחקים אחרים שזה יותר רק להרוג ובקלות.

בקשר לגרפיקה, זה שאתה לא אוהב לא אומר שהיא לא מאחת הגבוהות בשוק. הטעם הוא אכן במשחקיות כל אחד לאן שידו אוהבת אבל על ההשקעה במשחק זה לא ניתן להתווכח, BF הרבה יותר מושקע הן במנוע בפירוט והמולטי היותר רציני.

אממ לא הבנתי מה כוונתך במשפט הראשון שלך אבל לא משנה, בכל אופן לא הבנת אותי נכון... אני לא אמרתי שהגראפיקה לא טובה אני פשוט הבהרתי את הנקודה שלי ש-COD לעומת BF כמו שאתם השוותם... זה עניין של טעם כלומר שלפי דעתי הגרפיקה הטובה לא מפצה על הגיימפלי שלטעמי אני לא אוהב את כל המסוקים והטנקים והמפות הענקיות אני מתחבר יותר ל- GUN TO GUN ACTION...

ובקשר לteam play זה לא כ"כ נכון דרוש הרבה מזה אם תשחק promod ב ESL ... ונגד קבוצות נורמאליות

ובאמת שאני גם חושב שactivision ממחזרים משחקים [אני בעצמי קניתי רק את COD 1 ו MW3 ... כל השאר קיבלתי מתנות מהקבוצה שלי וזה או מהפראורדר של MW3] אז אולי בגלל זה קצת פחות אכפת לי כי לא הוצאתי על זה כסף...

ול-Spacecowboy אני פשוט התייחסתי לסינגל כי שם יש פחות את כל העניין של הכלי רכב וזה אז קצת היה יותר נחמד... ונכון אתה צודק החלק העיקרי הוא ה MP ובגלל זה אני לא משחק בו סיימתי אותו ומחקתי זהו.. =]

פורסם

הוא מהבודדים שאהבו את ה SP בכללי :P

הרמיזה שלך לא כל כך נכונה כי DICE ו BF3 הוזכרו הרבה לפני שאני הגבתי :P

ל BF יש מנוע גרפי טוב יותר ואת הבעיות שהיו איתו סדרו (כמו התאורה הלא מאוזנת). אם הם יתמקדו בפיתוח המשחק ובשיפור ה ONLINE CODE (ולא בגרפיקה) הם יכולים להוציא את 2143 בקיץ במחיר של 30-40 דולר, לגנוב את ההצגה חצי שנה לפני ש ACTIVISION מוכנים, להוציא משחק שיהיה הרבה יותר טוב מ BF3 ואז בסוף השנה להוציא משהו דומה ל MOH או להוציא משחק שהוא לא FPS.

מולטי רציני יותר? זה פשוט לא נכון, חבל לבזבז זמן על להסביר למה :P

ועכשיו נחזור לנושא:

למשחק תיהיה תמיכה ב DX11 :lol:

כרגע לא בטוח שהם יוסיפו dedicated servers וגם אם כן כניראה שזה יהיה כמו ב MW3.

המשחק יגיע עם ELITE 2.0 ונכון לרגע זה אין אישור ש ELITE יהיה זמין בגירסת ה PC.

ולמשהו מעט מעניין יותר, Strike Force נראה כמו שינוי דיי גדול (וגם כולל משהו ש DICE בחרו מסיבה לא ידועה לא לכלול ב BF האחרונים):

http://gamerant.com/black-ops-2-strike-force-missions-robk-146943/

Players can also play these missions like a strategy game, viewing the battlefield from above in ‘Overwatch’ mode and controlling units that way, similar to the commander role in Battlefield 2 & 2142.

החיסרון הגדול הוא שכניראה Strike Force יהיה רק SP, בזבוז של רעיון טוב :-\

פורסם
  • מחבר

^

דווקא רבים שאהבו הם בעיקר לא שחקני מולטי של BF :P .

TheSaint

על מי שמדובר הבין את המשפט הראשון (רמז זה שמעלי ) .

אוקי, אז אתה לא אוהב טנקים וכו'.. עניין של טעם כפי שאמרת. אבל איאפשר לומר שהמשחק אינו משוקע . ותיקנת את עצמך בהודעתך האחרונה כי אכן ציינת שהגרפיקה לא מיוחדת.

אני לא רואה בBF3 שום דבר מיוחד, כולל את הגרפיקה ויש לי מחשב שסוחב אותו על הכי גבוה אז זה לא שפיספסתי משהו....

פורסם

^

דווקא רבים שאהבו הם בעיקר לא שחקני מולטי של BF :P .

TheSaint

על מי שמדובר הבין את המשפט הראשון (רמז זה שמעלי ) .

אוקי, אז אתה לא אוהב טנקים וכו'.. עניין של טעם כפי שאמרת. אבל איאפשר לומר שהמשחק אינו משוקע . ותיקנת את עצמך בהודעתך האחרונה כי אכן ציינת שהגרפיקה לא מיוחדת.

אז סורי ניסחתי את עצמי לא טוב זה לא מה שהתכוונתי לומר ...

פורסם

אם מה ששיין אומר נכון אז המשחק הזה מאוד שונה מכל מה שראינו עד עכשיו

First Take - Call of Duty: Black Ops II

בין השיפורים הבולטים:

- נשים :D כניראה שהם למדו משהו ולא כל הדמויות במשחק יהיו גברים.

- דמויות יכולות למות :yelclap:

- עלילה שמתפצלת בכמה נקודות במשחק ובאמת משנה את סוף המשחק. הפיצולים לא יהיו עם קטעי טקסט ויעשו בצורה הנכונה (ON THE FLY בחירות רגעיות שאפילו לא בטוח שנדע שהן מגיעות). בנוסף לזה הסיום יכול להשתנות בצורה משמעותית.

כל מה שיש לי להגיד זה בהצלחה, נראה כאילו מעכשיו Treyarch באמת יהיו בחזית של COD ולא המפתחת שמוציאה משחק כל שנה שניה.

פורסם

כנראה שמיהרו יותר מידי כשאמרו ש COD בירידה :P זה לא היה הסדרה כולה, רק IW...

כל מה שנשאר זה לראות אם Treyarch באמת למדו משהו והפעם יעשו משחק שעובד לא רק ב XBOX360. הם אמרו שהם למדו הרבה מ BLACK OPS, נראה אם זה יספיק.

פורסם

כדאי לציין שמאז ומתמיד Treyarch נחשבה לחברת אנדרדוג בכל מה שקשור לקול אוף דיוטי

מה שהוביל לתמיכה טובה בקהילת הגיימרים ובעיקר בשחקני הפיסי.

הם מאוד ניסו להקשיב ולפתור בעיות ואף לעדכן את המשחק באופן תדיר.

נחכה לגיימפליי מהמשחק/מולטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים