עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops 2 - Trailer

Featured Replies

פורסם

כיוון קצת שונה. חבל רק על הגרפיקה זה לא נותן חשק.

• תגובות 118
  • צפיות 19.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אכן מאכזב.

ציפיתי שהח'ברה מ- treyarch יקראו תיגר על DICE אבל זה ממש לא קרה.

יש כמה כיוונים מעניינים בקטע של קבלת החלטות במשחק אבל לא נראה לי שזה יספיק.

הגיע הזמן לשדרג ת'מנוע ולא עושה רושם שהם הולכים לעשות את זה במשחק הקרוב.

כנראה שנצטרך לראות אם IW ירימו את הכפפה בשנה הבאה.

פורסם

ניראה ממש רע לפי דעתי =\ , בכלל לא אהבתי את הכיוון שהם הולכים אליו עם העתידניות

פורסם

לא לשכוח לתת Dislike

פורסם

איכס, ציפיתי ליותר

זה ניראה כמו משחק לפני 7 שנים

פורסם
  • מחבר

לשפר מנוע בצורה מדהימה ( לא חייב האמת גרפיקה מהפנית אבל הלו משהו שווה ל2012 ) זה כנראה להוציא משחק תוך שנתיים ולא כל שנה . אבל למה שיעשו כך אם ההכנסות (כסף ) ממילא גדולות . שיחקתי במשחק האחרון כמה דקות וזהו ,אין חשק לשחק על גרפיקה כזאת .

פורסם

חברה למי שיש זמן וסבלנות

אני רוצה לתת לכם לינק עם ההיסטוריה של מנכל ACTIVISION BLIZZARD

Bobby Kotick

כדי שתראו לאן הכסף שלנו הולך ומה התוכנית שלו בעולם הגיימינג

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=128252%C2%AD

פורסם

Bobby Kotick הוא איש עסקים מצויין, אל תזלזל בו. הוא גם חלק מה- Board of Directors של COCA COLA, כדאי שתפסיק לקנות גם משקאות שלהם :P יש עוד כמה חברות גדולות שעובדות איתו.

בקשר לכסף שלנו, חלק לא מבוטל מההכנסות מ COD מועברות ל call of duty endowment (שמאוד עוזרים לחיילים אמריקאים) ולגופי צדקה אחרים.

בקשר למשחק החדש, נראה לא רע, treyarch מנסים משהו מעט שונה. לא ברור לי איך הם יעשו את כל זה במשחק של 6 שעות אבל נחיה ונראה. אני אגיד משהו אחד לזכותם, ה SP שלהם לרוב טוב יותר משל IW והם באמת לומדים ממשחק למשחק ומשפרים דברים. אחרי שניסיתי את MW3 אין מה להגיד ש LOPS משחק הרבה יותר טוב, גם במחשב :P

מנוע חדש לא נראה בדור הזה, תפסיקו לחלום. עד היום ACTIVISION קנו מנועים ובשתמשו בהם (ID TECH לרוב), היום המנוע היחיד שזמין בצורה כזו הוא UE ואת האמת אני לא כל כך רוצה לראות את ACTIVISION משתמשים בו.

מנועים זה דבר יקר וזה דורש הרבה כוח עבודה, אם הם לא יכולים לעשות מנוע חדש שעובד ב 60FPS בקונסולות ונראה מצויין הם פשוט לא יעשו מהלך כזה. המנוע היחיד שנראה טוב יותר ועובד ב 60FPS זה ID TECH 5 והוא לא זמין (ZENIMAX שומרים אותו לעצמם), חוץ מזה RAGE היה כישלון נוראי במחשב, עדיף את המנוע שיש עכשיו :P

פורסם
  • מחבר

אנשים לרוב בוגרים מפסיקים לרכוש את המשחק הזה רק בגלל המנוע המיושן הזה. הלוואי שהיה את UE - הנה משחק שלא רואה את COD .

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529670.0

פורסם

ואיך בדיוק המשחק הזה קשור? הוא אפילו לא בגוף ראשון :P שלא לדבר על זה שהוא ממפתחת חדשה ובכלל היה אמור לצאת שנה שעברה...

בקשרל UE, יש לו את החסרונות שלו, הוא אולי נראה יפה אבל יש לו לא מעט חסרונות.

פורסם
  • מחבר

אתה משהו. זה הוצג רק בגלל מנוע הגרפיקה.היינו אמורים תודה אם הכותר הבא היה נראה כך. לקוקה קולה לפחות יש איכות של טעם אבל איפה האיכות של COD ,הם מכניסים כזה הרבה כסף .ומה הטעם לכתוב מנוע חדש עולה הון. כמו שמשחקים פחות ריווחים יכולים כך גם Bobby Kotick .. ברור שהוא שאיש עסקים מעולה הרי לוקח לחלקם כסף על משחק ממוחזר :lol: והפעם אהבתי את הרעיון של משחק בדמוי מלחמת הכוכבים :lol:

פורסם

כש DICE עשו את זה (בצורה לא כל כך טובה) לא צחקת עליהם, אני דיי בטוח שגם על 2143 (או מה שלא יהיה שמו) אתה לא תצחק.

אם דברת רק על גרפיקה אז כן, SPEC OPS נחמד. אם אני זוכר נכון הוא גם לא רץ ב 60FPS (בדומה לרוב משחקי ה UE3).

הם יכתבו מנוע חדש מתי ש VALVE יכתבו מנוע חדש :P וזכותם, גרפיקה זה לא מה שחשוב. כשהם יראו שהם יכולים לעשות קפיצה מאוד גדולה בגרפיקה ולשמור על 60FPS (ולהוציא משחק כל שנה שזה אומר להוסיף עוד עובדים) אז הם יעשו את זה.

בקשר לחדשנות, נראה כאילו המשחק הזה הוא צעד קדימה לסדרה, רעיונות חדשים וכיוון מעט שונה. עלילה שמתפצלת ומצב משחק חדש (SAND BOX). זה בטוח עדיף על ה SP של BF3 (מין שילוב עצוב של BLACK OPS ו MW). בכללי חוץ מגרפיקה אני לא חושב ש BF3 חידש משהו (אלה אם כן אתה קורה ל HIT DETECTION הנוראי שלהם חידוש).

אני יכול לרדת על ה QA של ACTIVISION במשך שבוע ואני לא אגרד את מה שיש לי להגיד על חברות כמו ZENIMAX (שאני בספק אם הם בכלל עושים QA) ו EA (ה SP של BF3 זה הדבר הכי שבור שראיתי בחיים שלי, לכל משימה צריך לעשות RESTART).

פורסם
  • מחבר

הלוואי. אני מקווה שהמשחק הבא הוא 2143 (אני לא אוהב עתידי שאתה משוחק בתור רובוט ) . ואין פה שום כוונה לערבב ואל תנסה לעשות זאת .את הסינגל של COD אני די אוהב (אבל 4 היה הכי טוב )

בCOD זה גם נחמד רק הצחיק אותי הרובוט כמו מלחמת הכוכבים. וגם גרפיקה שלפני 7 שנים עם משחק עתידי :silly: .

אני אגיד לך משהו אני ורבים לא מחפשים גרפיקה של BF3 או קרסיס אבל לפחות משהו עדכני. באמת שאין לי חשק לשחק עם גרפיקה במצב הזה.

כשחשוב לך להוציא משחק מחודש כולל בגרפיקה אתה תעשה זאת אבל שחשוב יותר הכסף -זה מה יתנו.

הסינגל של BF3 לא הכי טוב אבל הוא לא נראה כמחקה של COD . אתה יכול לצחוק כמה שתרצה סדרת BF היא בראש לראשונה נועדה למולטי. שום שחקן של הסידרה לא שם על הסינגל או קונה בגלל זה.זה סתם משהו צדדי ואולי ישתפר ככל שעובר הזמן.

פורסם

עושים (שוב..ושוב..) צחוק אלה.

:screwy:

פורסם

DICE רמזו על חזרה לעתיד, אם ACTIVISION מוציאים משחק עתידני זה רק מגדיל את הסיכוי ש EA יקדימו את היציאה של "2143".

העלילה של BF3 היא העתקה אחד לאחד של MW ו BLOPS (מהחקירה ועד הפצצות הגרעיניות והרוסים שלא קשורים לשום דבר).

גרפיקה לא מעניינת אותי בכלל, תן לי SOF2, QUAKE 3, UT או CS1.6 ואני יותר מאשמח לשבת לשחק כמה שעות. המשחקים האלה פשוט עשויים בצורה יותר טובה :nixweiss:

לא מבין מה יש לכם נגד הטיזר הזה, לי נראה רעיון נחמד. אם הם ישלבו את הפיצול של העלילה כמו שאני חושב שהם הולכים לעשות את זה זה יכול להיות שינוי מאוד טוב למשחקי ה FPS ואם לא אז זה יכול לגרום לחברה אחרת לנסות לשפר את הרעיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים