עבור לתוכן

מעונין לקנות מסך למחשב 23 או 24 אינץ למשחקים וסרטים עד 1500 שקל.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני לקנות מסך 23 או 24 אינץ במחיר של עד 1500 שקל, למשחקים בינונים עד כבדים וסרטים באיכות גבוהה.

טיילתי קצת בפורום וראיתי המון המלצות על המסכים האלה: 23 אינץ = "DELL U2312HM"

24 אינץ = "DELL U2412M"

שאלותי הם:

1. מהירות התגובה של שני המסכים הינה 8ms . הבנתי שכתוצאה מכך המסכים לא מתאימים ממש למשחקים. האם זה נכון?

2. האם יש מסך אחר (דגם אחר\חברה אחרת) שמומלץ למשחקים?

3. המסך יישב על שולחן, קרוב לחלון. האם במסכים אלה יכולים להיות השתקפויות מהאור וכדומה?

4. בדגם U2412M , המסך מגיע ב Aspect Ratio של 16:10. האם נתון זה יגרום לסרטים שבדרך כלל מופצים ביחס של 16:9, להיראות לא טוב?

5. בדגם U2412M , הבנתי שיש בעיה מסוימת שנקראת "GLOW", משהו שקשור לבוהק חזק בפינות המסך. האם הבעיה תוקנה בגירסאות החדשות של המסך?

6. בהקשר לשאלה 5, יש דרך לדעת איזה גירסה אחרונה יצאה למסך כדי לקנות אותה דווקא? איך אפשר לברר כזה דבר?

--

תודה רבה רבה על כל העזרה, אני יעריך אותה מאוד.. :)

פורסם

אם הית מריץ חיפוש בפורום\בגוגל זה היה עונה לך על השאלות

1. לא נכון, נתון הMS של היצרניות לא קשור למציאות

2. לא

3. לא

4. אתה יכול לקבוע בנגן סרטים שלך שינגן 16:9 ויחתוך את השוליים, או לחלופין שימתח את התמונה קצת, או יעשה קצת ZOOM, איך שבא לך

פורסם
  • מחבר

אם הית מריץ חיפוש בפורום\בגוגל זה היה עונה לך על השאלות

1. לא נכון, נתון הMS של היצרניות לא קשור למציאות

2. לא

3. לא

4. אתה יכול לקבוע בנגן סרטים שלך שינגן 16:9 ויחתוך את השוליים, או לחלופין שימתח את התמונה קצת, או יעשה קצת ZOOM, איך שבא לך

קודם כל תודה על התגובה המהירה.

אז זהו, שכן חיפשתי בפורום \גוגל, ולא הגעתי למסקנות חותכות, לכן שאלתי..

מחכה לתגובות נוספות, אם אפשר קצת יותר מפורטות.

תודה.

פורסם

1. כבר כמה שנים שמהירות זמן תגובה של כל המסכים הביתיים מתאימה למשחקים. ישנם מסכים שלא מתאימים חמשחקים אך מסיבות אחרות.

לדוגמה IPS236V מסך דומה לדל, אך איטי ממנו במשחקים.

2. ה LG יקר יותר ואיטי יותר - אך עדיין טוב במשחקים, יש גם AOC I2535FH שיש לו HDMI ועיצוב ייחודי, גם הוא יותר איטי מהדל.

3. יש לו ציפוי מט. אם אתה יכול, נסה לסדר את הישיבה כל שתשב לא עם הגב ולא עם הפנים לחלון, זה יעזור לך בכיוונון הבהירות.

4. סרטים מגיעים ביחס יותר צר מ9:16 כך שבכל מקרה תראה פסים שחורים. אני לא אוהב לעוות את התמונה רק כדי להמנע מהם.

5. לא יודע, לא מכיר בעייה קריטית במסך.

6. הרוויזיה של המסך כתובה במדבקה שעל הקרטון. אתה יכול לחפש בפורומים של דל ולראות אם מישהו דווח שם על רויזיה חדשה, אבל לרוב ההבדילים הם מינוריים עד לא ניתנים להבחנה. לא הייתי מאד לחוץ בגלל זה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות. :hi:

עזרתם לי עד מאוד :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים