עבור לתוכן

1st Skyrim DLC: Dawnguard

Featured Replies

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נראה נחמד. האמת התחלתי מחדש את המשחק עם הניסיון שיש לי מפעם קודמת והפעם על דמות של קוסם טהור בלבד. החלק המעניין ששמתי לב שיש אופציה בעזרת אלכימיה ונפחות לשדרג את כל היכולות בצורה כל כך קיצונית שאין צורך בפרקים/סקילים כמעט...

למשל טבעת של 15356% בונוס לסניק ;)

עדיין רחוק מאוד משם אבל עם כמה קסמים של דרגת Novice וSvan הקשת מהכפר הראשון הולך לי לא רע בכלל ....

פורסם

התחלתי גם דמות חדשה. הדמות הראשונה שלי דווקא הייתה קוסם טהור (התחלתי עם סוג של battle mage, ונשארתי בסוף רק קוסם)

שים לב אבל שמשחק הזה משום מה הקסמים פחות אפקטיביים ככל שאתה עולה ברמות, הנזק שהם עושים לא משץנה יותר מידי...

אני ממליץ על להתקין את המוד Balanced Magic כדי לתקן את הבעיה הזו...

בנוסף תחשוב על להתקין את Phenderix Magic או Midas Magic סתם לשם גיוון של הקסמים לבחירה

פורסם

עצרתי את המשחק כרגע בגלל התלבטות שלי,

עקרונית כבר פעם אחת סיימתי את הקווסט הראשי + כל המשימות לש הגילדות ואבדה לי השמירה וזה היה בילד מופרע עם פרקים שנבחרו בלי שום קשר למציאות.

אולם כעת שאני מסתכל לעומק מסתבר שכל הבילדים שרצים ברשת וכל ה"טיפים" לדמות נכונה במשחק מתמקדים בניצול Exploits במערכת של המשחק כדי לעלות רמות או לקבל חפצים חזקים בצורה יוצאת דופן,

כך למשל אחד הדברים המופרעים במשחק הוא להעלות את האלכימיה, סמיטינג ואנצ'טמנט ל100 עם פרקים רלוונטיים ואז לייצר שיקוי שמחזק את האלכימיה (Fortify Restoration) וכל פעם לשתות אותו ליצור אחד חדש ככה שתוך כמה שניות מתקבל שיקוי שמחזק את יכולת יצירת השיקויים שלך ב26,000% או משהו כזה (לא צוחק), ואז עושים שיקוי לסמיטינג ושיקוי לאנ'צנטינג ואז אתה יוצר ציוד ששובר את המשחק ואתה הורג כל דבר במכה אחת בלי שאפשר להזיז לך וזה נראה לי מפגר מאוד.

עקרונית ההתלבטות שלי כרגע נובעת מכך שבד"כ הכיף הגדול שלי במשחק ES הוא ליצור דמות כלשהי וברגע שמיציתי את קו העלילה הראשי \ גילדה שתואמת את סגנון המשחק לגוון ולאמן את הסקילים האחרים שלי ולנסות גילדות אחרות נגיד ששיחקתי גנב חצי משחק אני אאמן את יכולות הקסמים שלי לרמה שמישה ואצטרף לגילדת הקוסמים בשביל החווייה והגיוון במשחק אולם עדיין לא ירדתי לסוף דעתי מבחינת הדמות שארצה לעשות מכיוון שלא הבנתי לחלוטין את מערכת הPerks. מלבד שיטת האקספלויט המגוכחת שתיארתי המערבת סמיטינג, אנצ'נטינג ואלכימיה ובשבילם צריך פרקס בעצים הרלוונטיים מה משאר העצים חיוני שיהיה לדמות? במיוחד בהתחשב בכך שאני אוהב לשחק Jack-of-all-trades במשחקי אלדר סקרולס.

באובליביון זה היה קל רק להשתמש ביכולות אבל כאן זה קצת מתקיל אותי עם מערכת הפרקס.

בנוסף לאחר מחשבה מעמיקה חלק מהפעולות במשחק די מיותרות כשחושבים על זה, באמצעות סיבוב אחד במבוך אני יכול לעשות יותר כסף מאשר במסע ביזה של פריצות בעיר שלמה, מנגד כל נושא הכיוס נשמע נחמד וחביב כשלעצמו במיוחד משהו חדש שלמדתי היום שעם פרק מסוים אפשרי להכניס רעל לכיס של מישהו עד שהוא מתפגר אבל למה פשוט לא להרוג את אותה מטרה במתקפה אחת עם sneak ולבזוז מאשר לבזבז זמן בהכנת רעלים וכיוס ושטויות?! מגוחך.

נראה לי הכי פשוט לעשות בילד של פאלאדין שכזה עם חרב, קסמי הגנה וקסמי ריפוי למיניהם מה שיכול להיות בילד די מרתק ומעניין בסך הכל.

נאמר משהו כזה:

http://skyrimcalculator.com/#131306

הדגש בבנייה הזאת הוא מין Mage\Knight או כמו שאמרתי Paladin.

שימוש בשיריון כבד, ביד ימין חרב וביד שמאל תמיד יהיה קסם או שיהיה קסם ריפוי או שיהיה קסם הגנתי כלשהו לשימוש מהיר. בנוסף שימוש בקסמי Illusion כדי לשתק את האויבים או להתגנב מאחוריהם ולשסות בהם את המתקפה שלי.

מעבר לזאת בתור פאלאדין קלאסי יש דגש על יכולת הSpeech, מסחר וPersuade או מה שנקרא בשפה הקלאסית Charisma.

כמו כן כפי שתיארתי באקספלויט למעלה לקחתי את כל הפרקס לשימוש עם סמיטינג, אלכימיה ואנצ'נטינג כדי להשתמש ביכולת הזאת לשדרג ציוד קיים וליצור ציוד חדש אשר יתאים לדמות שלי, לדעתי אם אני אגביל את עצמי לרמה של 100% בונוס משיקוי זה ייחשב סביר ולא אקספלויט כמו 26,000% בונוס. מה דעתכם?

פורסם

אני לפחות מעדיף שלא להשתמש באקספלויטים למינהם, גם בלי זה אפשר להשיג נשקים חזקים מאוד (עד רמה מסויימת כמובן, להרוג כל יצור במכה לא באמת מעניין) אני את המשחק שלי משחק לפי הדמות, ולא לפי האספלויטים האלו, לא באמת אכפת לי להשיג שריון עם הגנה של 1546486...

מי שרוצה להשתמש באקספלויטים, זה עניין שלו ולא של אף אחד אחר. למרות שאם בת'סדה היו שמים הגבלה על איכות השיקויים שאפשר ליצור היה אפשר למנוע את זה (לדוגמה שיקוי לשיפור סמיטינג, במשחק הכי הרבה שאפשר למצוא זה 50% - זה לפחות לפי מה שראיתי בקונסול, אז אולי להגביל את השיקויים שאפשר לייצר ל 65% יהיה מספיק. אותו דבר לגבי אנצ'נטינג, להגביל ל30% או משהו כזה, קצת יותר גבוה ממה שאפשר למצוא במשחק רגיל)

למען האמת, יש לי מוד שמשפר את הנשקים של הדדרה ומוסיף להם המון damage, ולדוגמה כרגע Ebony blade אצלי עומד על 165 damage (בכלל יש לו גם absorb life של איזה 15 כרגע, שזה הופך אותו לעוד יותר OP), בעוד שחרבות רגילות (two handed משופרות עד legendary) עושות עד 100, ואני מעדיף להשתמש בחרבות הרגילות כך שהמשחק עדיין שומר על איזשהו איזון.

במשחק הזה קצת בעייתי לעשות Jack of all trades בגלל הכמות המוגבלת של הפרקים (וכמובן שאחרי רמה מסויימת כבר ניהיה מאוד קשה/לוקח זמן להשיג פרקים נוספים)

הדמות שאני משחק איתה כרגע בנויה כך: http://skyrimcalculator.com/#131312 לוחם בשריון כבד, עם חרב two handed.

הסמיטינג השקעתי בו נטו כדי ליצור ציוד משלי ולשפר אותו (הלכתי שמאלה בשביל ה advanced armors שדרוש כדי לשפר ולבנות steel plate armor, אין גם טעם בלשהקיע ב dragon smithing, הוא לא שווה את ההשקעה אלא עם משתמשים במוד שמשפר קצת את ההגנה שלו וגם אז, אני מעדיף שלא כי הוא שריון ממש מכוער)

אבל אם אתה עדיין מעוניין בסוג של jack of all trades, תבדוק את המוד Paid Perk Reset, הוא מאפשר לך לבחור מחדש את הפרקים, בתשלום כמובן. זה לא בדיוק jack of all trades כמו שהיה במשחקים הקודמים, אבל זה לפחות משהו שתוכל להתמקצע בתחום אחר.

עם פרק מסוים אפשרי להכניס רעל לכיס של מישהו עד שהוא מתפגר אבל למה פשוט לא להרוג את אותה מטרה במתקפה אחת עם sneak ולבזוז מאשר לבזבז זמן בהכנת רעלים וכיוס ושטויות?! מגוחך.

כי זה לא מעניין ככה?, או שהדמות שאתה בונה לא משתמשת בהתקפה בכלל, אלא נטו sneak (קצת טיפשי לעשות דבר כזה האמת, רוב הקווסטים זה לך תהרוג אותו, לך תהרוג את השני)

כמו כן כפי שתיארתי באקספלויט למעלה לקחתי את כל הפרקס לשימוש עם סמיטינג, אלכימיה ואנצ'נטינג כדי להשתמש ביכולת הזאת לשדרג ציוד קיים וליצור ציוד חדש אשר יתאים לדמות שלי, לדעתי אם אני אגביל את עצמי לרמה של 100% בונוס משיקוי זה ייחשב סביר ולא אקספלויט כמו 26,000% בונוס. מה דעתכם?

גם 100% הוא גם די אקספלויט, אבל הרבה יותר טוב מ26000%...

פורסם

נראה לי שאני אנסה את הבילד שאלתרתי ואני אעזוב את האנצ'נטינג\אלכמי לסוף המשחק מבחינת פרקס.

הקטע שבחרתי נשק חד ידני הוא שיתאפשר לי באותו זמן להשתמש בקסמים ואז אני יכול לרפא, לזרוק איזה באף או להשתמש בקסם שמנטרל את היריב לכמה רגעים.

פורסם

הפרקים של ה armor, בשניהם, לדעתי גם אין טעם ביותר מה פרק הבסיסי ברמה הכי גבוהה, אלא אם אתה מתכנן באמת להשתמש בסט מלא תואם (מה שאני לא)

מה שכן, נשק one handed באמת אחלה, תלוי בדמות שלך, אבל הקסמים ביד השניה באמת עוזרים. אצלי בדמות הלכתי נטו על התקפה, אני לא משתמש בקסמים בכלל, רק shouts.

ואם היו קסמים AOE ליד אחת בכלל היה מעולה, אבל לא ראיתי עדיין כאלו, היחידים AOE שראיתי הם הקסמים ברמת מאסטר, וגם הם, לשני ידיים...

פורסם

בהתחשב בכך שבשלב מסוים השיריון שתשתמש בו הוא סט שתיצור לעצמך אז ברור שהולכים על סט תואם ואז יש אקסטרה בונוס.

יש כמה יכולות של ריפוי, והתקפה שעובדות רק עם יד אחת בין היותר מוצלחות זה Grand Healing שזה מרפה ב300 נקודות אותך ואת כל מי שמסביב.

התחלתי עכשיו משחק חדש ויצאתי כי אני מסטול מעייפות אני עדיין במבוך שם בבריחה מהלגן אבל לרוץ עם חרב וקסם ריפוי בו זמנית זה בהחלט שילוב חזק. בהתחשב בכך שברגע שאני אגיב לריברווד ואוכל לקנות עוד כמה קסמים תיהיה לי יכולת לשדרג את ההגנה שלי עם קסם בכלל זה יהיה שילוב מנצח.

והסרטוני סלואו מושן עם חרב אחת פשוט מצחיקים בטירוף.

פורסם

אני לא אוהב קסדות אז לעולם לא יהיה לי סט מלא :P

פורסם

יש כמה מוצלחות,

לדוגמא הקסדה של האל הדאדארי עם הקרניים, או הקסדה של השיריון דרקון הכבד, יש כמובן את רובוקופ של השיריון של הדוומר וכו'.

חוץ מזה יש לי תיאוריה, שWell Fitted עובד במידה ויש לך Heavy Armor באופן כללי ולא רק סט שהוא זהה לחלוטין (IRON או STEEL וכיו"ב) זה מצריך בדיקה אבל בהחלט שווה.

ואני היחידי שאהב את העיצוב של השיריון דרקון הכבד?

פורסם

אההה לעזאזל עם בת'סדה האלה!! למה הם משחררים את הDLC בדיוק כשמתחילה תקופת מבחנים?!?! :pissed:

פורסם

אני רוצה את זה עכשיו!

פורסם

או קיי היה סרטון כלשהו שאני לא זוכר מה שמו שהראו ספוילרים לכל מיני דברים שהמפתחים של בת'סדה יוסיפו למשחק הין היתר היה את הלוחמה עם סוסים שכבר כעת בבטא פאץ' נוסף.

בכל מקרה בטריילר ראוים את הדמות הופכת למין ערפד עם כנפיים, אז בסרטון שראיתי קראו לזה Vempire Lord וזה מין מצב משחק שבו השחקן הוא ערפד ששולט בגופות וערפדים שהוא מחייה או מזמן ככה שזה נראה מגניב לחלוטין מעבר לרגיל. חן חן.

ממתין בקוצר רוח.

פורסם
  • מחבר

מדהים הסרטון,איך אני פותח חשבון בסטים?

וסטים לא מעדכן לי את המשחק לעדכון הבטא.או שזה עדיין לא יצא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים