עבור לתוכן

מאורר ל HD5770

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נכון אחרת לא היה תפורום הזה..

באתי בישביל משהו קטן ותראו עוד מעט סוגרים את העמוד השני.. מה כבר ביקשתי

פורסם

תישמע זה לא כל כך פשוט כי בדרך כלל מהניסוי שלי אין כמעט מקומות שמוכרים מאווררים לכרטיס מסך בלבד (בלי הנסטיק והגוף קירור)

אז מה שאתה יכול לעשות זה

א. למדוד את המאוורר ולחפש אותו באייבי(יש שם מגוון רחב של מאווררים ובטח תימצא אחד מתאים)

ב. לפרק את המאוורר והכרטיס וללכת בין חניות מחשבים ופשוט לשאול אותם ולהראות להם את הכרטיס ואת המאוורר (יש סיכוי אולי שיהיה להם אחד כזה שמתאים לך במחסן או משהו)

ג. לרכוש מאוורר עם גוף קירור יעודי(יש לארטיק קולינג מבחר של גופי קירור מעולים לפי צורך ושקטים מאוד!)

ד. לשדרג כבר על הדרך ולהחליף את הכרטיס (וככה אתה מקבל גם כרטיס חדש וגם יש בקרטיס קירור תקין וחדש עם משחה טרמית חדשה והכל)

עכשיו זה כבר בחירה שלך

שיהיה בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

בלי איי ביי לא תמצא פתרון ב100 ש"ח

(בארץ קשה למצוא מישהוא שימכור בלי גוף קירור כולו כפי שנאמר כאן)

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

הדבר הפשוט ביותר יהיה לקנות מאוורר רגיל ולשפצר אותו לכרטיס (אזיקון למשל)

פורסם

השאלה אם זה יהיה שקט..(בכל זאת זה יכול קצת "לטרטר" כי זה לא יושב הכי טוב)

פורסם
  • מחבר

וואי זה ממש מסובך..

אני לא נראה לי הולך לשדרג את כרטיס כי א. המחשב יחסית עוד חדש (נקנה באמצע 2010 משהו כזה) וכרטיס מסך הוא החלק הכי יקר של המחשב (עלה נראה לי כמו 800+ שקל)

אין אפשרות יותר פשוטה? אם אני אלך למשל לטנכאי שיתקן לי את הבעיה והכל יהיה בסדר? זה ילך?

פורסם

גנבים, זה לא כרטיס של 800.

פורסם

אם תחבר אותו צמוד עם אזיקון או חוט ברזל ותשחיל איזה גומי בין המאוורר לבין גוף הקירור, זה יהיה שקט.

כמובן שתצטרך לבחור מאוורר שקט (מאוורר 120MM יהיה גדול ולכן ידחוף יותר אוויר בפחות RPM)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים