עבור לתוכן

איזה חברה הכי מומלצת לכרטיס Ati Hd6850

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה בימים הקרובים.

האם יש הבדלים בחברות?

Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 שעולה 650

Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E RETAIL שגם עולה 699(הם כל הזמן מעלים מחירים, זה היה 580 ועד שלשום זה היה 650)

HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 שעולה 680

או אם יש לכם הצעה לחנות שגם מוכרת במחיר של עד 700.

פורסם

כל עוד מדובר בכרטיס שהוא עיצוב רפרנס אתה יכול לקחת את הכי זול שיש ,מה שכן תשים לב זה משך האחריות יש חברות שהאחריות אצלם ארוכה יותר ויש כאלו שפחות אז אם ההפרש לא גדול כדי לקחת את הכרטיס עם תקופת האחריות הארוכה יותר .

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר עיצוב רפרנס?

ובדקתי עכשיו וכולם 3 שנים.

פורסם

עיצוב רפרנס - החברה במקרה הזה AMD או nVidia מעצבות את כרטיס המסך בצורה מסויימת ,הכוונה למיקום הרכיבים בלוח (בPCB) לסוג הרכיבים עצמם וגם לקירור שלהם ,כרטיסים שיוצרו לפי עיצוב הרפרנס אמורים להיות זהים לתיכנון המקורי שאותו הביאה החברה (שוב AMD או nVidia ) .

יש כרטיסים שהיצרן (החברות כמו Gigabyte ,ASUS ,HIS ,MSI שמייצרות את הכרטיס עצמו ) לפעמים "משחק" עם לוח הPCB של הכרטיס ,הוא יכול לשים רכיבים איכותיים יותר לשנות את מיקום החלקים ,לשנות את כמות יציאות הוידאו של הכרטיס או איזה יציאות וידאו יהיו על הכרטיס בהשוואה לעיצוב המקורי ,יש חברות שמשנות את חיבורי החשמל (חיבור הPCI-E Power שמספקים חשמל לכרטיס) כך שהכרטיס יוכל לקבל יותר חשמל מהספק ולהגיע לOverClock גבוהה יותר בהשוואה לכרטיס עם העיצוב המקורי .

ולבסוף הם גם יכולות לשנות את הקירור שמגיע עם הכרטיס לפי איך שהן רוצות ,קירור גדול יותר ,קטן יותר , אם שלושה מאוררים או עם שניים .. או אפילו לצרף קירור מים לכרטיס .

פורסם
  • מחבר

הקפצה ועוד שאלה...

לדעתי אין לי חיבור 6 פינים לכרטיס, אלא רק סאטא חשמל.

האם מקבלים תמיד עם הכרטיס מתאם?

פורסם

הכרטיס לא רפרנס ,למען האמת אפילו שחכתי שלHD6850 לא ממש יצאו גרסאות רפרנס ,רוב הגרסאות שראיתי אלו גרסאות קצת מקוסטמות ,למרות שיש כאלו שמבחינת העיצוב של הכרטיס דומים אבל רק עם קירור שונה ..

בקשר לחיבור לחשמל , יש כרטיסים שמגיעים עם מתאם משני Molex ל6Pin PCI-E Power ,אבל צריך לבדוק איזה דברים מצורפים עם הכרטיס באריזה ליתר ביטחון .

פורסם

אחת החברות שעובדות הכי חזק אם ATI זאת:[glow=red,2,300]Sapphire [/glow]

פורסם

"עובדות הכי חזק" .. אז כן Sapphire עובדת רק עם AMD לעומת שאר החברות שעובדות גם עם כרטיסים של מnVidia ,אבל זה לא אומר שכרטיסים של חברות אחרות כמו MSI ,Gigabyte וASUS פחות טובות .. גם להם יש כרטיסים עם קירורים מעולים,יכולות OC מעולות ובאופן כללי כרטיסים לא רעים ..

פורסם

לא פסלתי אחרות אל תכניס לי מילים שלא נאמרו כאן!

מהניסיון האישי שלי ספייר מס 1 ב כרטיסי ATI .

ניסיון =חזרות =תקלות

אז בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לסיכום, האם עדיף הmsi הזול? או his או sapphire?

פורסם

נעשה הצבאה :

אני בעד

sapphire

פורסם

אני ממליץ בחום על SAPPHIRE יש לי HD6870 שלהם והוא מצוין

דרך אגב RSM חנות מצוינת והשרות מצוין ואישי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים