פורסם 2012 במאי 113 שנים קניתי היום אחד כזה מסוג WR841Nלפי החוברת, אחרי החיבורים אני צריך להכניס כתוב IP מסוימת בשורת כתובות ואז צריך להיפתח לי איזהשהו חלון ממשק ניהול נתב.בפועל כשאני מכניס את הIP לא קורה כלום...כתוב גם בחוברת שאם זה לא נפתח צריך למחוק את החייגן של ספק האינטרנט ולוודא שהמחשב מוגדר לקבל כתובת IP באופן אוטומטי שאין לי מושג איך עושיםעזרה מישהו?
פורסם 2012 במאי 113 שנים מערכת ההפעלה אינה קשורה לנושא.כתובת ה IP המדוברת היא 192.168.1.1שם המשתמש והסיסמה הם admin.את החייגן המוגדר במחשב תמחק, ותגדיר אותו בנתב לפי ההוראות.
פורסם 2012 במאי 113 שנים מחבר אוקיי מחקתי, אין חייגנים מוגדרים במחשב אבל זה עדיין לא מעלה את החלון של הממשק.אולי הבעיה היא במה שהיה כתוב להגדיר שהמחשב יקבל כתובת IP באופן אוטומטי, איך עושים את זה?
פורסם 2012 במאי 113 שנים גש לחיבורי רשת - קליק ימני על כרטיס הרשת שלך ומאפיינים.קליק על Internet portocol version 4 ומאפיינים.סמן את האפשרות "קבל כתובת IP באופן אוטומטי".
פורסם 2012 במאי 113 שנים כיום ה tplink מגיע כברירית מחדל עם 192.168.0.1תנסה להיכנס לזהחוץ מיזה הייתי מציע לך לבקש עזרה מהספק
פורסם 2012 במאי 113 שנים מחבר עשיתי את זה על Local Area Conncetion שם מצאתי את בtcp/ip את ההגדרה שיקבל באופן אוטומטי אבל זה כבר היה מסומן.יכול להיות שאין לי כרטיס רשת או משהו? בגלל שאני עושה את זה דרך מחשב נייד?
פורסם 2012 במאי 113 שנים המחשב צריך להתחבר אל כניסת ה LAN של הנתב ואילו המודם אל כניסת ה WAN.אאל"ט, ה LAN צהובה וה WAN כחולה (ככה זה ב 1043).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.