עבור לתוכן

שווה לשדרג מ-PHENOM II 955 ל-IVY BRIDGE? (פירוט בפנים)

Featured Replies

פורסם

מבחינת הדברים ה"כבדים" שאני עושה - אז מדובר רק במשחקים. כמובן שאני עושה דברים עם המחשב כגון גלישה באינטרנט , כתיבת מסמכים ותכנות קל אבל אני חושב שאלו דברים שמיותר לציין.

המפרט הנוכחי:

AMD PHENOM II 955

RADEON 6950 2GB

8GB DDRII RAM

SSD 128 GB

האמת (והרבה בזכות ה-SSD) המחשב שלי טס הוא כמעט אף פעם לא נתקע לי על משהו. המשחקים אותם ניסיתי על המחשב הם:

LEAGUE OF LEGENDS

SKYRIM

STARCRAFT II

GUILDWARS II BETA

DIABLO II BETA

PORTAL II

DEAD SPACE

CIV 5

ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע

כולם טסים לי על הגדרות מקסימליות (או קרוב למקסמיליות) בלי שום בעיות מיוחדות (למעוט אולי II GUILDWARS שרץ לי על 25 FPS אבל אני חושד שזה היה LAG ברשת שהוריד לי איכשהו בצורה עקיפה את ה-FPS , כי גם כשניסתי להוריד את ההגדרות למינימום ה-FPS עדיין נשאר אותו דבר).

אני לא חסיד של משחקי פעולה ולכן במשחקים עם מנועים גרפים כבדים (כמו BF3 או CRYSIS , קיצר נראה לי הבנתם את הכוונה)לא שיחקתי וכנראה גם לא אשחק.

אז מה אתם אומרים - שווה לשרדג?

מצד אחד יש לי מספיק כסף נזיל לשדרג ולכן זה מאוד מפתה.

מצד שני , התחושה שלי היא שאני באופן אישי מבחינת הצרכים לא ממש צריך את זה.

אני תמיד יכול לחכות לנקודה שבה אשכרה משהו באמת לא עובד כמו שאני רוצה ואז לחשוב לשדרג.

מה אתם חושבים?

פורסם

רק שתדע שהמעבד פחות קריטי בביצועי משחקים, ההבדל זניח כמעט בין I5 ל-I7.

המשפיע העיקרי הוא הכרטיס מסך שברשותך.

יש לך כרטיס מסך חזק.

פורסם

אתה ממש לא צריך לשדרג, תשמור את הכסף. או שתתרום אותו לי.

פורסם

רק ל dwarf fortress צריך מעבד חדיש של אינטל. אין למשחק תמיכה בריבוי ליבות והשילוב בין חיפוש מסלולים לא יעיל וסימולציות העולם מסובכת דורש מעבד single core execution חזק.

המשחק בגדול אסטרטגיה בזמן אמת והיתר דומה ל minecraft אבל יותר מסובך.

שדורש היום מעבד חזק זה בעיקר ai עדיין אם המחשב עובד בסדר אין סיבה לשדרג בעיקר לא בזמן ההשקה כשהמחיר בשמיים.

פורסם

קצת אוברקלוק ואתה מסודר.

אין טעם לשדרג כי קפיצת הביצועים בין הPII לIVY לא כזאת גדולה. (היא גדולה אבל לא שווה את השדרוג)

כשיגיע haswell אני חושב שיגיע הזמן לשדרג..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים