פורסם 2004 בינואר 321 שנים כשאני בהגנה, איך אני מבצע עבירה במתכוון ?? (כל פעם שיש תוצאה צמודה בסיום אני מפסיד בגלל שאני לא יודע לעשות את זה)
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר BURTONפעם מישהו בפורום אמר לי את השורה הבאה (ובאותו זמן זה הגיע לי) , אז זה בשבילך :STFU
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אני אפילו לא מתכוון להגיב על ההערה הזאתהיא רק מראה כמה שאתה ילד קטןאני מקווה שהמנהלים יעשו בחכמה וינעלו
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר איזה צביעות ...בלי משחקים שהורידו אותם מהרשת היה אפשר לסגור את הפורום של המשחקים ...ועוד משהו, BURTON ,אתה אף פעם לא הורדת משחק מהרשת ??
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אני לא חושב שזה הנושא פהובגלל ההערה הנחמדה שלך קודם אתה בכלל לא שווה תגובה
פורסם 2004 בינואר 321 שנים BURTON, חלאס ספאם.לנושא, תנסה לגנוב הרבה, אם השחקן עם הכדור הוא שחקן חכם, הוא יצליח לקחת עבירה.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר TheHunterתודה על התשובה, אבל אני לא חושב שהבנת אותי נכון,אני מדבר על מצב שבו נשאר פחות מ 24 שניות לסיום המשחק,ואני בפיגור קטן, המחשב ינסה לבזבז את הזמן,אז אני אנסה לבצע עבירה על מנת לעצור את השעון.השאלה היא איך אני עושה את העבירה הזאת במכווןתודה
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אין דרך שאני מכיר... אני יודע רק לעשות עליהם עבירות כשהם עולים לסל, פשוט לנסות לגנוב.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים יש לך ב cofiguration של הקונטרולר שלך אפשרות לבחור מקש לפעולה שנקראית Playcalling. כשאתה לוחץ עליו בהגנה זה עושה עבירה מכוונת וכשאתה בהתקפה זה לוקח טיימאאוט. קאפיש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.