עבור לתוכן

המלצה לגוף קירור ל4850

Featured Replies

פורסם

כן.

רק נקודה תפוחה טיפה.

• תגובות 61
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ככה זה טוב ? או גם זה הרבה מידי :pissed:

http://www.f astup.c o.il/images/7218082.jpg רווחים להוריד :lol:

פשש איזה שיפור אמאלה :yelclap:

http://www.f astup.c o.il/images/7976873.jpg

אגב זה כבר על 80 :hat:

פורסם

נראה טוב, אני מקווה שזו לא שכבה דקה (אחרת זה לא מספיק).

פורסם
  • מחבר

מה אתה רציני מה ניראה טוב זה על 80 בלי מאמץ מה טוב בזה? מה שיפור בזה 0:

פורסם

מעניין למה... אולי בגלל שהמאוורר של הכרטיס לא עובד (הוא על 9%). אמרנו לך לבטל את ה-V.

פורסם
  • מחבר

נו ומה עשיתי חח בטלתי תוי בגלל שאמרתם אתה לא רואה בתמונה..זה אתם אמרתם לי להוריד אותו אז הורדתי :lol:

פורסם

את ה-V העליון.

בטל את הוי מה-Enable Graphics OverDrive.

פורסם
  • מחבר

בוטל..ומה לגבי הוי שלמטה של המאוור איך זה צריך להיות בוי בלי וי על כמה אחוז?

אני רואה שזה לא משפיע אחרי שמורידי תוי מover אז זה לא משנה!

מאוור על 29 אחוז והוא על 81 טמפ לא יודע מה ניסגא עם הכרטיס הזה חח.

אני ישדרג בקרוב ל6870 או 50 וזהו נימאס לי מימנו

פורסם

בלי וי, ואם זה עדיין נשאר לך על 9% יש פה משהו חשוד.

אולי ביוס דפוק. של איזה יצרנית הכרטיס?

פורסם

הוקדמתי... ;)

פורסם

תעלה ידנית ל-100% (בשביל לבדוק). זה לא בסדר.

פורסם
  • מחבר

שמתי על 100 זה ב53 54 יותר ניתקע על 54 לא יורד יותר מ53 ! שהוא על 100 אחוז סיבוב מאווררררררררר!!

כן ברור שמשהו לא בסדר הקירור של הכרטיס מסך על הפנים זה לא חדש זה ידוע!

ומה הקטע שיש לי 2 כרטיסי מסך 4850 אחד של גיגבייט ואחד של ספיקלד חח איך שלא קוראים להם! ובשניהם זה אותו דבר!

נ.ב כרטיס אחד במחשב לא 2 !

פורסם

פותח דיון יקר,

מצטער להודיע לך שת'כלס סתם שגעו אותך פה. זה הטמפ' הסבירה של הכרטיס הזה במידה והקירור שעליו הוא קירור רפרנס של AMD.

לפני יותר משלוש שנים, גם אני רכשתי את הכרטיס הנ"ל וגם אני הופתעתי (לרעה) מהטמפ' אליה הוא מגיע. (כ- 80c במנוחה ובאזור ה 90c במאמץ)

שלחתי פניה ל ATI בנושא וקבלתי מהם תגובה שהכל תקין ושהוא בנוי להתמודד גם עם טמפ' גבוהות בהרבה.

הרבה משתמשים פה בפורום פקפקו בתשובה והרימו גבה, אך ערכתי קצת מחקר ברשת והגעתי ללא מעט כתבות וביקורות שגם הן הצביעו שזוהי פשוט טמפ' העבודה הטבעית של הכרטיס הזה.

אפשר לטעון הרבה דברים - למשל שהגוף קירור של הכרטיס קטן מידי להתמודדות עם פליטת החום של הכרטיס או לטעון שמהירות המאוורר של הכרטיס איטית מידי ביחס לטמפ' (הוא לא מתחיל להסתובב בכלל לפני שהטמפ' מגיעה לכ-72c) אבל בשורה התחתונה ככה תכננו את הכרטיס! אתה יכול להמשיך להלחם בנסיון לקרר אותו, אבל זו מלחמה חסרת הגיון. זה כמו שמישהו ינסה להתקין מערכות קירור למנוע של הרכב שלו בגלל שנראה לו שחום מנוע של כ- 100c זה גבוה והיה עדיף שהוא יהיה קריר יותר באזור ה 60c - שזו כמובן שטות גמורה.

בזמנו, לפני כמה שנים החלפתי לו משחה טרמית ל- AS5 לצורך תחזוקה (וגם קצת סקרנות) ונחש מה קרה? בדיוק - כלום. אותה טמפ'.

יש לי גם גוף קירור Zalman VF900cu שהיה לי מכרטיס מסך קודם, ניסיתי איזה פעם להרכיב אותו והוא אכן הוריד את הטמפ' בכמה עשרות אחוזים (לא זוכר מספר מדויק) אבל הביצועים של הכרטיס נשארו זהים לחלוטין מן הסתם. לאחר כמה שעות הורדתי אותו כשהבנתי שגוף הקירור החליפי לא נותן מענה לקירור ווסתי המתח וזכרונות הלוהטים (לוהטים = נגעת - קבלת כוויה.) מה שרק יצר סיכון גבוה יותר להריסת הכרטיס.

כלומר, קררתי את המעבד (שלא ממש מפריע לו הטמפ' הגבוהה) אך גרעתי בקירור הווסתים והזכרונות (הרגישים מאד לטמפ' גבוהה).

בקיצור ולסיכום,

עזוב את הכרטיס שלך. 80 מעלות זה הגיוני ותקין עבורו. אני יכול להבטיח לך אחרי יותר משלוש שנים (סיימתי בנתיים תואר ראשון בהנדסת מכונות! חח) שהוא עובד אצלי מעולה בטמפ' הזו וגבוהה ממנה בעשרות רבות של משחקים ותוכנות CAD שהבעיה היא לא מהכרטיס מסך.

חפש את הפתרון לבעיה שלך במקום אחר.

אם אתה מחפש לעשות לו OC וכו', אז זו אכן יכולה להיות מגבלה. אבל מצד שני, מי רוצה לעשות OC לכרטיס מסך ענטיקה שכבר אבד עליו הקלח? עדיף להוציא כסף על קנית כרטיס חדש מאשר להשקיע בפתרונות קירור - סתם לעשות כוסות רוח למת ולהשיג בזה כלום.

אגב, זה הדיון המקורי הלוהט מאוגוסט 2008. *בעיקר חשובה ההודעה הראשונה והאחרונה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352007.0

אם יהיו לך עוד שאלות , אל תהסס לשאול.

בהצלחה. שא ברכה.

פורסם

המאוורר שלו גמור, הוא לא מגיע לו ל-100% שמגדירים אותו. זה נכון שזה כרטיס חם, אבל להגיע ל-100 מעלות זה מוגזם (אחרי החלפת משחה וניקויי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים