פורסם 2004 בינואר 321 שנים התקנתי רגיל מדיסק של בוט וזה נתקע בשלב הזה....לא עובר אותוניסיתי כמה עותקים שונים של אקס פי אבל לא עזר...מה יכול להיות הבעיה? ( זה מחשב שלא היה עליו אקס פי ..)אחרי שדרוג... שהוחלף לוח אם מעבד וכ.מסך ..
פורסם 2004 בינואר 321 שנים עשית בוט מהסידי או שהתקנת מדוס ?אם אתה מתקין מדוס תפעיל SMARTDRV קודם או שזה יקח שעות. גם אם זה מהסידי יש איזה שני מצבים במהלך ההתקנה שהמחשב נראה תקוע אבלל ממשיך אחרי כמה דקות אז אתה בטוח שהוא באמת תקוע ?
פורסם 2004 בינואר 321 שנים עשית בוט מהסידי או שהתקנת מדוס ?אם אתה מתקין מדוס תפעיל SMARTDRV קודם או שזה יקח שעות. גם אם זה מהסידי יש איזה שני מצבים במהלך ההתקנה שהמחשב נראה תקוע אבלל ממשיך אחרי כמה דקות אז אתה בטוח שהוא באמת תקוע ?סליחה שאני מתערב,לעשות כך?cd i386\smartdrv???
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר אני מפעיל מבוט...(סי די)זה מחשב לא חדש זה מורכב משתי מחשבים ישנים...ונתתי לו יותר מ 20 שעות..
פורסם 2004 בינואר 321 שנים ravid - תפתח תראד משלך אל תשתלט על זהBar_B_q - בטוח שהדיסק תקין? נסית אותו על מחשב אחר? נסה להריץ בדיקה לזיכרון (memtest86) ולהרדיסק (תמצא תוכנה באתר הייצרן)
פורסם 2004 בינואר 421 שנים אם זה מדיסק בוט אין שום קשר לsmartdrive.לפי הנסיון שלי יש סיכוי לא רע שהבעיה נעוצה בחומרה, בד"כ בזכרונות, כשהתקנה של XP נתקעת בשלב קריאת הקבצים.במיוחד אם ניסית מספר דיסקים שונים (כך שהבעיה לא קשורה לCD).אם יש לך יותר משני סטיקים של זכרון במחשב, נסה להוציא אחד מהם ואז להתקין.אם לא עובד אז כמובן לנסות אותו דבר עם הזיכרון השני.
פורסם 2004 בינואר 921 שנים איזה מעבד יש לך וכמה זיכרון ram ? יכול להיות שהמחשב שלך לא מתאים להתקנת win xp .
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים נוסף לזיכרון תקול יכולה מאוד להיות בעיה של חיבור לא נכון של ההרד דיסק והכונני CD וCDRW במידה ויש לך. תבדוק שהגימפור נכון בהרד דיסק לי זה גרם לבעיה כמו שלך שחלונות XP התחיל להתקין ונתקע אחרי כמה דקות. אם זה לא עוזר זה בעית חומרה כמו כרטיס קול אפילו כרטיס רשת עלול לעשות בעיות נסה להוציא את כל החומרה חוץ מסטיק אחד של זיכרון כרטיס מסך מקלדת ועכבר ותבדוק מה קורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.