פורסם 2012 במאי 113 שנים שלום יש לי שני כרטיסי מסךEVGA GTX 580TIכאשר המחשב במאמץ (משחק) אז אחרי כמה שניות המסך נהפך ללבן אבל המשחק ממשיך לרוץ מה לעשות?
פורסם 2012 במאי 113 שנים מחבר 1.לבדוק אם זאת בעיית דרייברים2.לבדוק אם זאת בעיית חומרהאיך אפשר לבדוק חומרה (נראה על פניו שהכל עובד מאוורים כל כרטיס בנפרד עובד)
פורסם 2012 במאי 113 שנים תמחק את הדרייבר וגם את השאריות, תבדוק את הכרטיסים במחשב אחר או שתבדוק כל כרטיס בנפרד. זו יכולה להיות גם בעיה במסך.
פורסם 2012 במאי 513 שנים תבדוק כרטיסיי מסך אחרים במחשב הזה. אם הבעיה תחזור הבעיה במחשב.באיזה חלק בדיוק? יעזור אם תפרט קצת.אני יעשה לך סדר. אם זה עובד על מחשב אחר, אתה יכול לשלול שזו בעיה בכרטיס מסך, אבל בבדיקה תשתמש באותם הכבלים בדיוק.
פורסם 2012 במאי 613 שנים מחבר באיזה חלק בדיוק? יעזור אם תפרט קצת.אני יעשה לך סדר. אם זה עובד על מחשב אחר, אתה יכול לשלול שזו בעיה בכרטיס מסך, אבל בבדיקה תשתמש באותם הכבלים בדיוק.כאשר המחשב במאמץ המסך הופך ללבן אבל המחשב ממשיך לעבוד כאשר אני יוצא מהמשחק (מצב מאמץ) הכל חוזר להיות רגיל עשיתי בדיקה כזאת:1-ניתוק SLI הכל עובד2- בדקתי כל כרטיס בנפרד הכל עובד3- בדקתי את הסוקטיים הכל עובד יכול להיות שזה בא מ ה H.D.D?
פורסם 2012 במאי 713 שנים מחבר המפרט שלי Asus Maximus IV Extreme EVGA GTX 560TI שני כרטיסים ספק: corsair 1200w
פורסם 2012 במאי 713 שנים מחבר במאמץ של המעבד או הכרטיס מסך?במאמץ בכרטסי המסך אבל רק כאשר יש SLIכאשר מחובר רק כרטיס אחד אז הכל בסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.