פורסם 2012 באפריל 3013 שנים \windows\system32\drivers\lsi_fc.sys \Windows\system32\DRIVERS\q12300.sys status: 0xc00000e9 info: Windows failed to load because a critical system driver is missingכאשר אני מתקין את הווינדוס הוא רושם לי את אחת הבעיות הנ"ל כל פעם משהו אחר . התקנתי ווינדוס עשרות פעמים ופעם ראשונה שאני נתקל בבבעיה כזאת אודה לכם אם תנחו אותי מה לעשות
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים מחבר התקנתי מדוק והחלפתי סידי והחלפתי כונן וזה קורה רק בווינדוס 7 אקס פי נותן חלק
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים רגע, האם לקחת דיסק התקנהאחר לגמרי, או ששפחת לדוקמאותו דיסק התקנה שנתן שגיאות ?
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים מחבר מכמה גרסאות של ווינדוס כמה דיסקי התקנה וכמה דוקים התחרפנתי כבר בחיים לא קרה לי דבר כזה
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים מכמה גרסאות של ווינדוס כמה דיסקי התקנה וכמה דוקים התחרפנתי כבר בחיים לא קרה לי דבר כזה טוב. אז תבדוק זיכרון, אפשר בתור התחלה מדיסק ההתקנה, אבל רצוי לבצע עם MEMTEST. תן לו 3 - 4 שעות לפחות, או לחילופין תחליף את הזכרונות ( זמנית ) או תנסה להתקין עם סטיק אחד ( בהנחה שיש 2 לפחות ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.