פורסם 2012 באפריל 2913 שנים שלום לכולם שמתי לב מאז שאני התקנתיUTORRENT על המחשב אז כשאני מפעיל אותו ומוריד דברים דרכו אז האינטרנט תקוע לא עולה שום דף וזה מחרפן אותי אני זוכר שזה היה קורה כשהיה לי 1MB רוחב פס אבל היום יש לי 30MB וזה לא אמור לקרות גם כשהיה 12MB אז האינטרנט עבד פיקס אז מה הבעיהתודה
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים כנראה התוכנה משתמשת במספר חיבורים גבוה מדי, מה שגורם לעומס על הנתב שלך.תוריד את מספר החיבורים.
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים מחבר אין עדיין לא מבין את זה שהיה לי 12MB הייתי עושה חלוקת רוחב פס לכל הטורנטים שלי גבוהה ועכשיו אפילו לאחד לא אני באמת חייב עזרה תגידו לי מה לעשות אולי צריך לדבר עם החברה לא יודע רק פתרון לבעיה הזאתואפילו הפעלתי במקביל EMULE והאינטרנט רץ משהו פה דפוק
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים יש לך ראוטר?אם כן תכנס להגדרות של ה FIREWALL בראוטר ותבדוק ש IP Flood Detection מבוטל.
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים מחבר היה סימון על זה ביטלתי את הסימון של הIP FLOOD...אבל לצערי עדיין אותה בעיהיש לי את הHOTBOX אולי זה יעזור לכם בפתרון הבעיה
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים ה Hotbox בעייתי מאוד כנתב.לדעתי כדאי שתגדיר אותו כמודם בלבד, ותחבר אליו נתב עצמאי.
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים בעיה ידועה ש ESET גורם לתקיעה ,חפש לזה פתרונות בגוגל זה משהו בפיירוואל שם ,גם לי היתה את אותה בעיה אבל לבסוף פשוט עברתי לנורטון.בשביל הספורט אתה יכול לנתק אותו ולבדוק האם הבעיה מסתדרת.
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים מחבר וואי אני לא מאמין מחקתי את הESET התקנתי משהו חדש והאינטרנט טססס איזה אושר תודהההההההה כמו בימים הטוביםאפשר לנעול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.