עבור לתוכן

AMD תפסיק לעדכן מנהלי התקנים לכרטיסים ישנים

Featured Replies

• תגובות 30
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את הידיעה בעברית תוריד כי מי שכתב אותה לא יודע אנגלית :P

הם מפסיקים את התמיכה ב HD2K עד HD4K, כרטיסים שלא תומכים ב DX11. ל HD5000 ימשיכו להוציא עדכונים.

ה HD4000 יצאו ב 2008 (אולי יש כמה שיצאו ב 2009), את העדכונים יפסיקו אחרי אמצע 2012! על HD2000 ו HD3000 אין בכלל מה לדבר.

בכל מקרה הכרטיסים האלה לא זכו לשום התיחסות בדרייברים החדשים :nixweiss:

פורסם

הבעיה היא שהכרטיסים האלה עדיין מריצים 99% מהמשחקים בהגדרות גבוהות על 1920X1200 כך שזהו צעד מכוון מAMD להכריח צרכנים לקנות כרטיס חדש, גם כשהם לא באמת זקוקים לו.

פורסם

או להשאר עם 12.7/12.6, זה שלא מוציאים יותר דרייברים לא אומר שאי אפשר להשתמש בכרטיס.

חוץ מזה אין כרטיס HD4000 שיכולים להפעיל משחקים חדשים בהגדרות גבוהות על הרזולוציה שציינת.

פורסם

^ הHD4890 שלי לא ממש מסכים אתך.

פורסם

הבעיה היא שהכרטיסים האלה עדיין מריצים 99% מהמשחקים בהגדרות גבוהות על 1920X1200 כך שזהו צעד מכוון מAMD להכריח צרכנים לקנות כרטיס חדש, גם כשהם לא באמת זקוקים לו.

99% מהכרטיסים האלו , באיזה משחקים אתה משחק ? במריו או טטריס ..

עם כל הכבוד הHD6850 שלי בקושי שורד במולטיפלייר של BattleField 3 עם 60FPS ב1280X1024 בHigh , והוא חזק יותר מהHD4890 בכמעט 20% ,ככה שאם זה המצב ..אל תצפה להרבה מסדרה HD4XXX ,הכרטיס היחיד שאולי עוד יריץ משחקים ב1080p בצורה מכובדת יחסית בהשוואה לכרטיסים החדשים הוא הHD4870X2 ,אבל גם ממנו כבר אי אפשר לצפות להרבה עם המשחקים החדשים ..

פורסם

לא קריטי .. יותר משלוש שנים אתם מקבלים עדכונים, זה מספיק לא?

פורסם

או להשאר עם 12.7/12.6, זה שלא מוציאים יותר דרייברים לא אומר שאי אפשר להשתמש בכרטיס.

חוץ מזה אין כרטיס HD4000 שיכולים להפעיל משחקים חדשים בהגדרות גבוהות על הרזולוציה שציינת.

תתפלא. אולי אני לא משחק BF3 אבל את ,ME3, ALAN WAKE, DEAD ISLAND, THE WITCHER 2, LA NOIRE ובטמן ארקהם סיטי שיחקתי בהגדרות הגבוהות ביותר, מקסימום עם התפשרות על הגדרה או שתיים. ואלה רק המשחקים ששיחקתי בזמן האחרון.

עריכה: הבחור עם בטלפילד - צוואר הבקבוק שלך הוא המעבד.

פורסם

נבלות

בטירוף, חוצפה שאין כדוגמתה, ה-4850 היה אחלה כרטיס ועדיין יש להרבה אנשים!

לא קריטי .. יותר משלוש שנים אתם מקבלים עדכונים, זה מספיק לא?

וואלה תאמין לי, פעם שניה שהישראלי שאמור לא להיות פראייר מפתיע אותי ביממה האחרונה ובאותו נושא, החברות האלה עובדות שנים על הנמכת סטנדרטים ומסתבר שזה עובד, מה קרה ל-7 שנים מינימום? למה שהכרטיס שלי לא יתמוך בדיאבלו 4 כשהוא יצא? הרי הוא לא יצטרך יותר מה-4850,אבל ללא עידכון דרייבר הוא כנראה לא יעבוד.

מקווה שנוידיה לא יישרו קו ...

פורסם

וואלה תאמין לי, פעם שניה שהישראלי שאמור לא להיות פראייר מפתיע אותי ביממה האחרונה ובאותו נושא, החברות האלה עובדות שנים על הנמכת סטנדרטים ומסתבר שזה עובד, מה קרה ל-7 שנים מינימום? למה שהכרטיס שלי לא יתמוך בדיאבלו 4 כשהוא יצא? הרי הוא לא יצטרך יותר מה-4850,אבל ללא עידכון דרייבר הוא כנראה לא יעבוד.

מקווה שנוידיה לא יישרו קו ...

זה לא בדיוק פרייאר, פשוט אני לא רואה את עצמי נשאר עם כרטיס מסך יותר משלוש שנים

כרגע אני עם כרטיס מסך מסידרה HD6000

זה פשוט לא פוגע בי, אבל אם זה כן היה. אז כן הייתי מתעצבן

99% מהכרטיסים האלו , באיזה משחקים אתה משחק ? במריו או טטריס ..

עם כל הכבוד הHD6850 שלי בקושי שורד במולטיפלייר של BattleField 3 עם 60FPS ב1280X1024 בHigh , והוא חזק יותר מהHD4890 בכמעט 20% ,ככה שאם זה המצב ..אל תצפה להרבה מסדרה HD4XXX ,הכרטיס היחיד שאולי עוד יריץ משחקים ב1080p בצורה מכובדת יחסית בהשוואה לכרטיסים החדשים הוא הHD4870X2 ,אבל גם ממנו כבר אי אפשר לצפות להרבה עם המשחקים החדשים ..

יכול להיות שהמעבד שלך גורם לזה ולא הכרטיס מסך, חשבת על זה ?

תבדוק ברשת כמה FPS הכרטיס שלך אמור לקבל עם מעבד חזק יותר וככה תידע אם באמת הכרטיס שלך "בקושי שורד"

פורסם

תתפלא. אולי אני לא משחק BF3 אבל את ,ME3, ALAN WAKE, DEAD ISLAND, THE WITCHER 2, LA NOIRE ובטמן ארקהם סיטי שיחקתי בהגדרות הגבוהות ביותר, מקסימום עם התפשרות על הגדרה או שתיים. ואלה רק המשחקים ששיחקתי בזמן האחרון.

עריכה: הבחור עם בטלפילד - צוואר הבקבוק שלך הוא המעבד.

במקום להאשים את המעבד .. עם i7 920 ב3.8GHz אתם יכולים לראות את הביצועים בעצמכם של הכרטיס ,מה לעשות שכרטיסים כמו הHD6850 או הHD7770 שכמעט זהה לו בביצועים פשוט לא סוחבים את המשחק הזה ..ולמרות שכנראה זה אחד המשחקים הכי כבדים ודוג' דיי קיצונית ,זה דוג' טובה כדי להראות ש99% מהכרטיסים מסדרה HD4XXX כבר לא מריצים משחקים כמו שצריך ,אולי עם HD4870X2 תוכלו לשחק בהגדרות גבוהות עם FPS סביר ב1080p ..

bf3_1280_1024.gif

bf3_1920_1200.gif

פורסם

נתחיל מ-GTX570, הכרטיס לא סוחב את המשחק עם 4xAA, תוריד את זה וגם קצת בהגדרות ובלי בעיה המשחק ירוץ לך. אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל אפילו GT240 (יחד עם I5) מצליח להריץ BF3 ברזולוציה שציינת על הגדרות בינוניות גבוהות (מניסיון).

פורסם

בחרת משחק ספציפי עם הגדרות ספציפיות. אתה מתעלם משאר מה שכתבנו לך. אני חושב שבפעם הבאה שאהיה בבית אנסה את BF3 רק בשביל לראות אם המצב שאתה מתאר כזה גרוע.

פורסם

לפי המפרט שלך מופיע E8400 בגלל זה התפתיתי לבדוק

אבל לפי מה שאני רואה, הביצועים שלו ממש חלשים ! לפחות ב BF3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים