עבור לתוכן

צריך בבקשה המלצה לטלוויזיה 60 אינץ'

Featured Replies

פורסם

המחיר לא רלוונטי

פורסם

לא ציינת את הדרישות שלך מהטלוויזיה.

- PLASMA/LCD/LED?

- יהיו אורות חזקים איפה שתהיה מוצבת הטלוויזיה? (יכול לגרום להשתקפויות מעצבנות)

לאיזה איכות של תוכן מיועדת הטלוויזיה? (SD/HD)

פורסם
  • מחבר

אני לא כלכך מבין בזה.. הייתי שמח אם הייתה מסביר לי ודרך אגב הטלוויזיה הולכת להיות בסלון(לא הולכים להיות אורות, אשמח לדעת מה זה משנה) , אשמח להסבר והמלצה, תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

אם תוכל בבקשה רק לומר לי מה עדיף לי LED או פלזמה 60 אינץ לסלון

פורסם

הי, בכלליות ובקצרה מסכי LED הינם המסכים בטכנולוגיה הטובה והמתקדמת ביותר, המורכבים מהרבה נורות LED קטנות הפזורות לאורך המסך. טכנולוגיית פלזמה מתבססת על גז ותאורת הלוגן. מסכים אלו זולים יותר ממסכי LED ומציגים איכות תמונה טובה, אך החסרון בהם הוא כי המסך מבריק ומחזיר אור ולכן לא ממולץ להציבם בחדרים מוארים. אופן כללי מרבית מסכי הפלזמה זולים יותר ממסכי LED, מעבר לכך השאלה אם אתה מעוניין בדגמים המתקדמים של טלווזיות חכמות (עם אפשרות גלישה באינטרנט, אפליקציות, רשתות חברתיות וכו') או בטלוויזיית תלת- מימד. אלו מעלים את המחיר כמובן והשאלה אם אתה מעוניין בדגמים מתקדמים כאלו או שאין לך צורך בחידושים הללו. בכל אופן, בגודל "60 מומלץ מאוד ללכת על מסך שהוא Full HD ולא HD Ready. אם תוכל להריב על השימושים והצרכים שלך אוכל לנסות להיות יותר מדויק.

מקווה שעזרתי,

אורי נציג קבוצת חי

פורסם

שלום,

אינני חולק על דעתם של המגיבים מעלי - אבל אני יכול לתרום לך מנסיוני האישי.

יש לי מזה כבר כשנה טלויזיה פלאזמה של סמסונג (50 אינטש HD READY http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757607 ) אני יכול להגיד שאני מרוצה מאוד - הן מאיכות התמונה והן מהמחיר שעלתה לי (בזמנו בסביבות 3600 שח כולל התקנה על קיר גבס).

לעניין ההשתקפות - אכן - זה טיפה מציק לפעמים - אבל שום דבר שוילון פשוט לא יכול לפתור - המה גם שאני בד"כ רואה טלויזיה בערב או בלילה כך שזה די לא מפריע לי.

לגבי הרזולוציה - לדידי HD READY יותר ממספק - כי להשיג תכנים של 1080 זה תעבורה גדולה מאוד - ואני אישית כמעט ולא רואה את ההבדל.

שתתחדש בעזרת השם - כל טוב,

גבריאל

פורסם

לעניין ההשתקפות - אכן - זה טיפה מציק לפעמים - אבל שום דבר שוילון פשוט לא יכול לפתור - המה גם שאני בד"כ רואה טלויזיה בערב או בלילה כך שזה די לא מפריע לי.

יש לנו 2 מנורות חזקות שמאירות את הסלון אם היינו בוחרים בפלזמה ההשתקפויות היו בלתי נסבלות (ב-CRT הקודמת זה מאוד בלט לעין)

לא נתחיל לעשות שינויים בבית בגלל טלוויזיה.

פורסם
  • מחבר

שלום,

אינני חולק על דעתם של המגיבים מעלי - אבל אני יכול לתרום לך מנסיוני האישי.

יש לי מזה כבר כשנה טלויזיה פלאזמה של סמסונג (50 אינטש HD READY http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757607 ) אני יכול להגיד שאני מרוצה מאוד - הן מאיכות התמונה והן מהמחיר שעלתה לי (בזמנו בסביבות 3600 שח כולל התקנה על קיר גבס).

לגבי הרזולוציה - לדידי HD READY יותר ממספק - כי להשיג תכנים של 1080 זה תעבורה גדולה מאוד - ואני אישית כמעט ולא רואה את ההבדל.

שתתחדש בעזרת השם - כל טוב,

גבריאל

תודה רבה על המידע, אני צריך מסך לד 60 אינץ , התקציב הוא בסביבות 10 אלף ש"ח , יש לך משהו להמליץ? - המטרה היא רק לצפות בטלוויזיה בלי משהו מעבר

פורסם
  • מחבר

??

פורסם

שמע, אם תלך לזאפ ותבחר טלויזיות LED 60 אינצ תקבל את התוצאה הזו:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4004=848693,2688507,4840,51760,2498903,171331&db4091=1403303&orderby=price

מה שאומר שיש רק דגם אחד 60 אינצ' שמתאים לתקציב שלך, אז לא הייתי אומר שיש כאן מגוון להמליץ עליו...

רק נשאר לך לעשות חיפוש קצר לראות אם יש חוות דעת על הדגם הזה, האם הוא טוב או לא.

פורסם

אם אין לך מקור אור ישיר על הטלוויזיה תלך על פלאזמה.

גם תמונה איכותית יותר וגם יותר סיכוי להשיג משהו נורמאלי, במיוחד אתה צופה בשידורים רגילים

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795734

איכות תמונה מצויינת, תומך בכל דבר ואחותו.

באיזה מרחק אתה צפוי לשבת מהמסך? (אולי לרדת ל55")

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע בידיוק כמה המרחק אבל אני צריך 60 אינץ בוודאות, ויש מנורה מעל הטלווזיה, אני לא רוצה להסתכן, אז אפשר גם LED עד 12500 גג, יש הצעה?

פורסם

המלצה שלי - לך לחנות המתמחה במוצרים כאלו - עדיף עם תצוגה במקום - אין מראה עיניים טוב ממשמע אוזניים (וממפרט).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים