עבור לתוכן

התלבטות עמוקה בין שני סוגי רמקולים למחשב!!!

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני מתכוון לרכוש רמקולים למחשב ,

ואני מתלבט בין שני הדגמים, אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד... אם אתם ממלצים על דגם אחר באותו התקציב אשמח מאוד לשמוע.

תודה 21728938.jpg

פורסם

יש לך את ה-JBL באופיס דיפו בקניון חולון פועלים להדגמה. נשמעים נחמד קח בחשבון שהאקוסטיקה שם טובה יותר מהחדר שלך כנראה.

את הדגם השני לא שמעתי.

פורסם

מה השיקולים שלך בבחירה? מה הצרכים והתנאים?

פורסם
  • מחבר

רמקולים למחשב .....מחפש משהו איכותי בצלילים הנמוכים וגם בגבוהים

כבר הייתי מוכן לקנות את הJBL , עד שפתאור ראיתיי את הלוגיטק האלו עם 5.1 ובאותו תקציב אז רציתי לדעת אם איכותיים מספיק כמו הJBL או שהם לא שווים.

פורסם

"למחשב" זה יפה. האם מדובר במוסיקה? משחקים? סרטים?

פורסם
  • מחבר

גיל, יותר מוזיקה וסרטים...אני אוהב לשמוע צליל נקי מה אתה חושב שעדיף?

פורסם

אני חושב שבכל זאת כדאי לך להתמדק ברמקולים בתצורה של 2.1

מה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

400 בערך

פורסם
  • מחבר

אז על מה ללכת בסוף חברים?! :s05:

פורסם

אחי אתה צריך לשמוע בעצמך יש כאלה אוהבים בס יש כאלה מעדיפים שהגבוהים יהיו בולטים יש כאלה אוהבים צליל עם נפח שממלא את החדר ובתקציב כמו שלך קח בחשבון שיהיו הרבה פשרות. אבל שוב לדעתי ה-JBL נשמעים נחמד אבל אין לי נסיון עם עוד רמקולים בתקציב נמוך יחסית.

מה שאני יכול להגיד לך כמעט בוודאות. מערכת 5.1 שעולה כמו 2.1 תשמע פחות טוב מאותה מערכת 2.1. לא קשה להבין את זה.

בהצלחה.

פורסם

יש לי את הלוג'יטק כבר שנים רבות (דגם מוקדם יותר כמובן) ואני מבסוט עד הגג. משתמש בו כ-2.1 כי לא ממש מצאתי שימוש ל5.1.

על פניו ה-JBL אמורים להיות לא פחות טובים אבל אותם אני לא מכיר.

ביקורות ברשת מאד אוהבות את ה5.1 ואת ה-JBL.

פורסם

אני חושב שאתה לא באמת יכול להשוות בין 2.1 ל 5.1.

אם השימושים הם בעיקר מוסיקה וקצת סרטים ה JBL יהיו מצויינים מיניסיון אישי JBL זה מןתג שבדגמים הזולים שלו (באופן יחסי) מקבלים תמורה מלאה למחיר.

לוג'יטק רמקולים גם טובים אבל מותאמים יותר למשחקים וסרטים ופחות מוסיקה.

לא שאי אפשר זה פשוט שרוב הזמן אתה תשמע רק מהרמקולי הסטריאו והסאב כלומר רוב הזמן 3 רמקולים לא בשימוש במידה ואתה שומע מוסיקה, רואה סרטים ומשחק משחקים.

בלי קשר בהרבה סיקורים על הלוג'יטק אומרים שהדור הקודם של הרמקולים האלה היו יותר טובים כמעט מכל הבחינות.

אני אמליץ לך על JBL מניסיון הרמקולים שלהם מחזיקים יותר זמן, יש לי בבית זוג רצפתיים שמחזיקים כבר 20 שנה בערך ואיפלו לא מזייפים.

פורסם

אתה לא יכול להשוות בין-

רצפתיים לרמקולי מחשב

רמקול שיוצר לפני 2 עשורים לרמקול עכשווי

רמקולים יקרים לזולים.

פורסם

חוץ מזה שזה לא נכון ש-3 רמקולים לא יהיו בשימוש.

אני שומע מוזיקה לרוב ואני משתמש בכל הרמקולים וזה נשמע הרבה יותר טוב ככה לדעתי

פורסם

a הבנתי אותך.

התכוונתי שמניסיון קודם שלי עם הרמקולים שלהם התרשמתי לטובה ואני בטוח שהם לא יאכזבו.

בלי קשר ראית אולי מיקרולאב בתקציב שלך ? הם גם מצויינים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים