עבור לתוכן

רשת נקרעת בנעלי ריצה

Featured Replies

פורסם

אני נועל נעלי ריצה באופן קבוע (לפחות 5 שנים) אני אוהב שגוף הנעל עשוי מרשת והנעל נושמת.

יש לי בעיה עם כל סוגי הנעליים אחרי כמה חודשים הרשת בצד החיצוני של הנעלים ליד האצבע הקטנה נקרעת, ניסיתי את כל החברות אדידס, אסיקס, נייקי, סאקוני, ניו באלנס, אחרי 3-4 חודשים הרשת נקרעת. קניתי ניו באלנס 2002 שחשבתי שיחזיקו יותר בגלל המחיר (250 דולר) הנעליים מדהימות אבל אחרי 4 חודשים הרשת נקרעה.

מישהו אמר לי שזה בגלל שהנעליים גדולות עלי ולכן כשאני רץ או יושב על הבהונות שאז יש לחץ אדיר על הרשת היא נקרעת.

אני נועל נעליים במידה אמריקאית 9.5 4E שזה בישראל 43 רחב, והנעליים ממש נוחות, נעל במידה 42 תתאים לי אבל ממש צמוד ומוכרים בחנויות אמרו לי שעדיף 43.

יכול להיות שאני צריך אורך או רוחב יותר קטנים בשביל להימנע מקריעה של הרשת? או שנעלי ריצה לא מיועדות לשימוש יומיומי ולכן הן נקרעות?

פורסם

אתה כבד משקל במקרה?

פורסם

לי יש נעליים של אסיקס (gel 1150) ונקרעה לי הרשת בשתי הנעליים, ואני ממש לא שמן. אני לא נראה לי שהמשקל משחק פה תפקיד...

פורסם
  • מחבר

אתה כבד משקל במקרה?

אני שוקל 74 קילו, גובה 177 ס"מ. (BMI 23.6)

לי יש נעליים של אסיקס (gel 1150) ונקרעה לי הרשת בשתי הנעליים, ואני ממש לא שמן. אני לא נראה לי שהמשקל משחק פה תפקיד...

אחרי כמה חודשים הרשת נקרעה? אתה משתמש בהם בשימוש יומיומי או רק לריצה?

פורסם

אכן יש לך עודף משקל במידה ומבנה הגוף שלך אינו אתלטי.

פורסם
  • מחבר

אכן יש לך עודף משקל במידה ומבנה הגוף שלך אינו אתלטי.

זה נשמע לי ממש מוזר ש-BMI 23.6 נחשב כעודף משקל, (מה זה מבנה גוף אתלטי?) בכל אופן אם יש לך המלצה לנעלי ספורט טובות לכבדי משקל :nixweiss: אשמח לשמוע.

פורסם

הייתה לי את אותה הבעיה

יש לך כף רגל רחבה?? אם כן אז יש סידרות מיוחדות לאנשים עם הבעיה הזאת

פורסם
  • מחבר

הייתה לי את אותה הבעיה

יש לך כף רגל רחבה?? אם כן אז יש סידרות מיוחדות לאנשים עם הבעיה הזאת

כן, מידת הרוחב של הנעליים היא 4E (הכי רחב שיש), אבל זה לא קורה מההתחככות של הציפורן ברשת, זה קורה מהלחץ שמופעל על הרשת בעת קיפול של הנעל שהרגל בפנים והמשקל של הגוף עליה. (תנסה לקפל נעליים מכל סוג ביד ותראה שבמקום של הזרת נוצר קימוט, מישהו אמר לי שזה בגלל שהנעל קצת גדולה ולכן יש יותר לחץ על הרשת, זה לא נשמע לי הגיוני.)

פורסם

אני מאמין שפשוט הנעליים האלה לא מיועדות לשימוש יומיומי. לי יש נעלי Asics שאני משתמש בהן רק לריצה והן מחזיקות כבר קצת יותר משנה.

הגיוני שבשימוש יומיומי הבלאי יהיה מהיר יותר.

פורסם

דווקא אפשר...

אני נועל את ה

Asics כמעט כל יום לעבודה

@ross

אני לא מתכוון לאזור של הציפורניים אלא קצת לפני.

חשבת אולי על נעליים בהתאמה אישית?

פורסם
  • מחבר

דווקא אפשר...

אני נועל את ה

Asics כמעט כל יום לעבודה

@ross

אני לא מתכוון לאזור של הציפורניים אלא קצת לפני.

חשבת אולי על נעליים בהתאמה אישית?

איזה דגם של אסיקס יש לך?

מדובר בחיבור החיצוני הקדמי של הרשת, זה משתנה בין הנעליים אבל זה באזור האצבע הקטנה.

יש נעלי ספורט בהתאמה אישית? וגם אם כן, לא יותר זול לקנות ולהחליף כל 4 חודשים? (הנעליים נוחות לי, והסולייה תישחק גם בנעל מותאמת אישית ככה שהיא לא תחזיק לנצח)

פורסם

אתה משחק איתם כדורגל או כדורסל?

פורסם

זה נשמע לי ממש מוזר ש-BMI 23.6 נחשב כעודף משקל, (מה זה מבנה גוף אתלטי?) בכל אופן אם יש לך המלצה לנעלי ספורט טובות לכבדי משקל :nixweiss: אשמח לשמוע.

זה נחשב ״תקין״ מבחינת bmi, אבל הכלי הזה כבר מזמן הוכח כלא יעיל. מבנה גוף אתלטי מתאפיין באחוז שומן נמוך ומסת שריר גבוהה.

אל תבין אותי לא נכון, אתה לא כבד משקל- במידה ויש לך עודף שומן ותוריד אותו זה כמובן יקל על הנעליים (ועל הבריאות שלך, באופן כללי).

אני משתמש בסקוני לריצה והתופעה שלך מוכרת לי, אומנם בטווח זמן ארוך יותר (7-9 חודשים לפחות).

נסה מידה יותר גדולה במידה וזה לא מפריע- יש עכשיו את המבצעים המוזרים של ה30 יום על הנעליים שניתן להחזיר כך שתוכל להתנסות בחינם.

פורסם

הרשת של סקואני כמעט תמיד נקרעת רק הדגמים החדשים יש להם רשת שונה ,הרשת של אסיקס היא הכי עמידה מכל החברות גם הרשת של סדרת הנעלי ריצה של נייק יחסית עמידה הNB גם נקרע כמעט כל הזמן..

פורסם

אני לא מבין איך אתם מצליחים לקרוע את הרשת של הנעליים. היו לי סקוני, אסיקס ועוד, מתחלפות ברגע שאני מרגיש שהבולמים כבר לא מתפקדים (כשנה~), נראות כמו חדשות. כרגע אני עם Asics Kayano 17 כבר חצי שנה~ נראות כאילו הוצאתי אותן מהקרטון. אני רץ מעל ל- 30ק"מ בשבוע ורוכב איתן מעל 50ק"מ בשבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים