פורסם 2012 באפריל 2713 שנים שלום חברים בצעתי שדרוג למחשב (לוח אם כרטיס מסך מעבד וספק כוח) הכל עובד אבל פעמיים קרתה לי תקיעה מוזרה ופעמיים באותו מצב של צפיה ביו טיוב,פתאום המסך נתקע בצבע מוזר ורוד/סגול כזה לא מגיב לשום לחיצה במקלדת או תזוזה של עכבר ודורש ריסט של המחשב,לצערי בשל המצב הזה גם לא הצלחתי להציג לכם תמונת מסך, מבחינת חומרה הכל ניראה תקין כנ'ל מבחינת מעלות חום יש לכם רעיון איך להכווין אותי לפיתרון התקלה??אם יש פרטים מסויימים שאתם צרכים מבחינת המפרט אספק אותם גם כן,אחרי הריסט הכל חוזר לפעול רגיל אבל התקלה הזאת חזרה פעמיים במשך שלושת הימים האחרוניםעדכון: בדקתי ב event viewer ולא מצאתי תקלה כלשהיא בנושא הזה.
פורסם 2012 באפריל 2713 שנים טיפ: תמיד טוב להביא פירוט של המפרט במצבים כאלה.האם התקלה החוזרת הזאת מופיעה רק בYOUTUBE?
פורסם 2012 באפריל 2813 שנים מחבר בבקשה:מעבד: 2500Kכרטיס מסך: GTX 560TI של ג'יגה בייטלוח אם:GA-Z68MX-UD2H-B3 של ג'יגה בייטזיכרון שני כרטיסים כל אחד של 4 ג'יגה של חברת GEIL DDR3 1300NHZוינדוס 7 HOME PREMIUM 64BITספק כוח: 550W של חברת ANTECעד עכשיו התקלה קרתה פעמיים ובשני הפעמים זה קרה תוך כדי צפיה ביוטיב היו כמה לשוניות פתוחות וזה הדבר היחיד שעבד במחשב באותו הזמן.
פורסם 2012 באפריל 2813 שנים 1. אתה/מישהו שאתה מכיר, עשה איזשהו OC לאחד הרכיבים במחשב שלך?2. תריץ בדיקת מאמץ עם OCCT למעבד/זכרונות/כ.מסך, אם הבעיה קיימת אז תריץ את הבדיקות אינדיבידואלי לכל רכיב שבדקת.אם התשובה שלך תהיה שלילית לגבי כל מה שרשמתי, נסה להריץ את סרטים בyoutue בכמה לשוניות במקביל (סרט בכל לשונית) וכמה שיותר לשוניות ב-safe mode.דווח חזרה מה קורה.
פורסם 2012 באפריל 2813 שנים האם לאחר השדרוג מערכת ההפעלה הותקנה מחדש?כמה זמן המחשב עבד תקין (אם בכלל) עד שהתחילה הבעיה הזאת?
פורסם 2012 באפריל 2813 שנים שכחתי לגמרי לציין אם הספק/כ.מסך/מעבד/לוח אם הוחלפו (משאיר אותך בערך רק עם הHDD והזכרונות הישנים שלך)יכול להיות שהותקנה בעבר דרייברים שונים לחלוטין לכ.מסך/לוח אם? אני ממליץ להשתמש בDriver Sweeper ולנקות את המחשב מכל הדרייברים גם של הלוח אם הקיים/הקודם ולנסות להתקינם מחדש.
פורסם 2012 באפריל 2813 שנים מחבר גם הזכרונות הם חדשים הדבר היחיד שלא הוחלף זה מארז הארד דיסק ומסך.לא בוצע שום OC המחשב הורכב לפני כשבוע.איך אני מבצע בדיקת מאמץ?לאחר השדרוג בוצע פורמט מלא והתקנה נקיה של וינדוס 7 (דיסק אורגינל)הייתה לי בעיה של קריסת דרייבר של הכרטיס מסך (הדרייבר שהיה בדיסק) מה שבצעתי זה הסרה של הדרייבר והתקנה של דרייבר חדש מאתר NVIDEIA מאז הבעיה הזאת לא חזרה בה.מעבר לכך המחשב עובד תקין גם כשאני מריץ משחקים כבדים שום בעיה.
פורסם 2012 באפריל 2813 שנים האם זה קורה לך רק בדפדפן ספציפי? אם לא כמה דפדפנים נסית כדי לראות אם הבעיה חוזרת על עצמה?בהנחה שלא שנסית, תבדוק בchrome(מעודכן) אם גם שם זה קורה לך...
פורסם 2012 באפריל 2813 שנים מחבר אני גולש בפייר פוקס כך שזה קרה לי שם פעיים אנסה לבדוק באקספלורר 9 אם זה קורה לי
פורסם 2012 באפריל 2813 שנים אכן רעיון טוב.אם זה קורה בדפדפן נוסף הייתי בודק את הHD בתוכנת בדיקה של היצרן.
פורסם 2012 באפריל 2813 שנים מחבר חברים זה קרה גם באקספלורר שמתי לב שזה קורה כשאני מנסה לעביר קדימה את הסרטון.זה המידע שהופיע בEVENT The previous system shutdown at 12:03:08 AM on 4/30/2012 was unexpected. ועוד שגיעה קריטיתThe system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.לצערי אין הרבה מידע פה מה שווה לנסות?
פורסם 2012 באפריל 2813 שנים תנסה לעשות בדיקת מאמץ לכ.מסך שלך.אני ממליץ בחום על 3DMark Vantage/11 שנמצאים להורדה פה באתר.נסה (כמו שאני אמרתי מקודם) להוריד chrome מעודכן ולבדוק את זה עליו לפני בדיקת המאמץ.
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים מחבר חברים הייתי כבר אופטמי אך השמחה הייתה מוקדמת בנסיון השלישי התקלה קרתה גם בכרום,כרגע אריץ את בדיקת המאמץ ואעדכן אותכם בתוצאות
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים מחבר טוב אז קודם כל הבדיקה של הכרטיס מסך נראית תקינה.http://3dmark.com/3dm11/3302064;jsessionid=uevakoth2z3gic4anksmj7ah הנה התוצאות תקנו אותי אם אני טועה,חשוב לי להדגיש הבעיה מתרחשת רק ביוטיוב ורק כשמרצים סרטונים קדימה כאשר יש עוד מספר סרטונים פתוחים ככל הנירא גם קורה כשמדובר בסרטון באיכות HD.לגבי בדיקת הארד דיסק כיצד לבדוק זאת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.