עבור לתוכן

שאלות על איכות הTVOUT של GFX 5200 ו readeon 9200

Featured Replies

פורסם

צריך לקנות כרטיס מסך בסביבות ה500 ש"ח (כלומר, אחד מהכרטיסים שבכותרת), ומה שחשוב לי הוא לדעת איך איכות הTVOUT של שני הכרטיסים האלה - עד כמה היא מושפעת מהפרעות מגנטיות, עד כמה כל אחד מהכרטיסים יודע להתמודד עם DUALVIEW (מבחינת עומס מעבד), האם הם מוציאים סיגנל לטלויזיה בfullscreen או שיש את השולים השחורים המעצבנים? (דרך אגב - אם הGFX נותן תצוגה עם שוליים שחורים, האם TVTOOL יודע להפוך אותו לFULLSCREEN?)

פורסם

גם אני מתלבט

אם כבר קנית אז תגיד לי מה התוצאות

פורסם

ככל שידוע לי איכות הטיויאוט של כרטיסי רדאון הרבה יותר טובה משזאת של כרטיסי נבידיה.

פורסם
  • מחבר

יש למישהו תשובות חלקיות אפילו? לפחות לגבי העניין של הfullscreen מול תצוגה עם שוליים שחורים?

פורסם

אין בכלל מה להתלבט או לחשבו או לבדוק לעומק (לצורך העניין)

ATI מתמחים כבר שנים בכל מה שקשור ליציאות טלויזיה ולכרטיסי טלויזיה בכרטיסי מסך !

הם הכי טובים בזה היו הכי טובים וימשיכו להיות הכי טובים ב TV OUT יש להם את הפילטרים הטובים ביותר

למה בכלל להשוות לכל כרטיס של NVIDIA אחר ??

בקיצור רק ATI בקטע הזה במיוחד ובכלל (כל דבר נראה טוב יותר על כרטיס מבית ATI כיום במיוחד משחקים הכל נראה יפה יותר מבחינת CONTRASTE...תמונה...וכו)

חבל שאנשים עוד עושים התלבטויות בין אם לקנות NVIDIA או ATI שהרי התשובה ברורה כשמש

רק יתרונות על המתחרה השניה יש לחברה הזאת !

אנשים תקועים בשנתיים..4...שעברו

תפנימו איי טי איי היום על הגל .NVIDIA עשתה את שלה מבחינתי לפחות

(במיוחד שאני משתמש כבד של סרטים דרך יציאת הטלויזיה וכבלים איכותיים במיוחד)

פורסם
  • מחבר

asdasdasd - התגובה שלך לא עוזרת לאף אחד.

לא ענית אפילו על שאלה אחת שלי, רק עשית פרסומת.

יש למישהו אחר תגובה נורמלית?

פורסם

תראה, איכות הTV_OUT לא תמיד משתקפת על הטלויזיה עקב היכולות שלא טמונות הטלויזיה כמו: הפרדת צבעים גבוהה, דיוק , גאומטריה, חדות (יחסית) וכו'.. אז האיכות הTV_OUT לא הכי משנה.

לגביי השוליים, יש לך כיוונים אפילו בדרייברים של הכרטיס כמו: למטה,למעלה,שמאלה וימינה. ואפילו את אפשרות הZOOM אם הטלויזיה לא מראה על כל שטח התצוגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים