עבור לתוכן

צריך ייעוץ בנוגע ללוח אם שהמליצו לי עליו

Featured Replies

פורסם

שלום,

המליצו לי בפורום מפרטים על לוח האם MSI P67A-C43 B3 P67 Chipset ברשותכם כמה שאלות:

1) האם ה OC המובנה (או איך שאמורים להגדיר את זה שבא עם הלוח) של לוח האם הזה עובר את הגבול המותר במעבדי ה IB החדשים של אינטל?

2) האם הלוח תומך בליבה הגרפית המובנית של מעבדי ה IB ?

3) האם הלוח תומך בטכנולוגיית הסמרט ריספונס?

4) האם ניתן להוציא מהלוח הזה חיבור USB3 לפאנל הקדמי של המארז?

5) האם בכלל הלוח הזה נחשב כטוב (בלי לזלזל כמובן בבחור שהציע אותו אני פשוט רוצה חוות דעת נוספת)?

תודה מראש

מישהו

פורסם

תשובות (נשאיר את השאלה הראשונה לסוף):

2. לא, לוחות P67 לא תומכים בליבה הגרפית.

3. לא.

4. כן

5. אני יודע שמוכרים אותו ב RSM ב 330 ש"ח ובמחיר הזה הוא שווה כל שקל

לשאלה הראשונה:

האמת שהיא לא כל כך מובנת, האם התכוונת בשאלתך האם הלוח הזה הוא אוברקלוקר טוב?

OC - זו פעולה שבה אתה ממהיר את מהירות המעבד מעבר למהירות הסטוק שבה הוא עובד.

על מנת לבצע OC למעבדי SB/IB אתה צריך מעבד מסדרה K (כדגומת 2500K/2600K וכו).

פורסם
  • מחבר

בנוגע ל OC באתר של MSI רשום שללוח יש פונקציה של OC מובנית זה לפחות מה שהבנתי עם האנגלית שלי, בכל אופן האם הלוח הזה נחשב לאוברקלוקר טוב?

דבר נוסף

האם תוכל בבקשה להמליץ לי על לוח אחר אשר תומך בליבה הגרפית? פשוט חבל לי שכרטיס המסך "הרציני יותר" שלי יעבוד סתם כאשר אני גולש באינטרנט או משתמש באופיס (אם תוכל תשתדל שהלוח האחר יהיה בעל אפשרות להוצאת USB3 לפאנל הקדמי, חיבור SATA3 או יותר (אני לא מבין בזה אז אני לא יודע אם יש משהו יותר מ 3)

תודה מראש

מישהו

פורסם

הכפתור שאתה מדבר עליו מיועד להדיוטים גמורים בנושא. כל OC ידני יעבור בקלות את התדר של ה-OC האוטומטי.

אתה לא יכול להשתמש בכרטיס המסך למשחקים ובליבה הגרפית ליישומים פשוטים, רק אחד מהם יהיה בשימוש*

*טכנולוגיית virtu של lucid logic הישראלית אמורה כן לאפשר זאת אך היישום בפועל לא מוצלח במיוחד ולא באמת שימושי.

פורסם
  • מחבר

אני מצטער אך לא הצלחתי להבין למה אתה מתכוון

במחשב הנייד של אחותי יש גם ליבה גרפית של המעבד וגם כרטיס מסך והיא יכולה לבחור מי מהם יהיה בשימוש (קונפיגר סוויטשאיבל גרפיקס) - אין מחשבים נייחים עם האפשרות הזו?

נ.ב

כדאי לחסוך עוד קצת ולקנות: ASROCK Z77 EXTREME4 ?

פורסם

במחשבים ניידים יש כל מיני פתרונות היברידיים, ובצדק - חיסכון קל בחשמל מתרגם לזמן סוללה ארוך יותר.

למה אתה צריך לוח כ"כ יקר?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לוח שיוכל לתמוך ברוב ה"שיגעונות" שיעלו לי לראש-

למשל החלפת כרטיס מסך , OC , (כמה שיותר חיבורי USB3 אופציונלי) וכיוצא בכך

תוכל בבקשה להמליץ לי על משהו זול ומשתלם יותר?

פורסם
  • מחבר

הלוח הזה עדיף על המקורי?

תודה רבה

פורסם

מעניין. בכותרת אמנם רשום ga-z77-d3h אבל בפירוט ובקישור ההתייחסות היא ל- ga-z77X-d3h

פורסם

:s05:

פורסם
  • מחבר

והוא נחשב לעדיף? (דרך הגב רשום באתר שלו שהוא תומך בסוויטשאיבל גרפיקס)

בעיקרון האם יש לוח אם באותו מחיר או (בעדיפות עליונה) זול יותר שיתמוך בOC של מערכת המבוססת על IB + HD7850 ?

תודה

פורסם
  • מחבר

סליחה על כך שאני שואל שאלות מוזרות אני פשוט לא מבין בנושא ואני לא רוצה לקנות משהו שלא יספק את צרכי, האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על לוח שיתמוך ב OC (קל עד בינוני) של המעבד (ואולי של הכרטיס מסך) שיהיו לו חיבורי USB3 (גם לחלק הקדמי של המארז) ואם אפשר שיתמוך גם בליבה הגרפית של המעבד וגם בכרטיס המסך, אעדיף כזה שיתמוך גם בסמרט ריספונס (אני קונה IB+ HD7850) במחיר כמה שיותר זול? (אני מוכן להשקיע עליו 400 ש"ח עם סטייה של 50 ש"ח , אבל כמובן אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים