פורסם 2012 באפריל 2713 שנים שלום יש לי מסך מחשב BENQ LED 22 אינץ' שמחובר דרך VGA ויחד איתו מחובר מסך טלויזיה LCD של LG בחיבור DVI TO HDMIכלומר שני המסכים מחוברים לכרטיס מסך (GFORCE 8400 GS)המסך מחשב של בנקיו מרצד ומראה "גלים" (כאילו מצלמים מסך במצלמת וידאו) ההגדרה במחשב היא 60 הרץ וזה הכי גבוהה שניתן.מה אפשר לעשות בכדי לפתור בעיה זו ?
פורסם 2012 באפריל 2813 שנים זה לא קשור ל refresh rate.מכיוון שהמסך חובר בממשק אנאלוגי (קוראים לו d-sub, אגב) הוא חשוף להפרעות. תחבר אותו בDVI ותראה אם המצב משתנה.אם כן אז כדאי שתבדוק את הכבל שלך.
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים מחבר יש לי רק חיבור DVI אחד בכרטיס מסך והשני הוא VGA כן שאני לא יכול לחבר אותו ל DVI יש פתרון לבעיה זו?
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים הייתה לא בעיה דומה, יש לי גם מסך שמחובר בVGA וכשהוא היה על 60H הוא היה מרצד, ברגע ששיניתי אותו ל59H הוא הסתדר..ממליץ לך לנסות גם ואם זה לא עוזר לנסות לשחק עם זה..
פורסם 2012 במאי 213 שנים מחבר למה אני לא מצליח לשנות דרך התוכנה NAVIDIA ?יש עוד דרכים לשנות ל59 הרץ ?
פורסם 2012 במאי 213 שנים כפתור ימני על שולחן העבודה סקריין רסולושיון אוונסן סטינגבאופציות למעלה מוניטורושם יהיה לך הגדרות נדרשות
פורסם 2012 במאי 413 שנים מחבר אצלי זה בעברית ,ואין לי בקליק ימני על שולחן העבודה משהו עם "סטינגס" (או הגדרות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.