עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך...

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה חשבתי לקנות כרטיס מסך לצורכי משחקים כמו HEROES, GTA, CALL OF DUTY

ועוד משחקי פעולה ואסטרטגיה שיוצאים....

החומרה שלי כרגע היא:

ספק FSP400 - 60HCN FAN 12 CM 400W

לוח אם H61MA -E35 B3 MSI

מעבד COREI3 2120 3.3GHZ

תקציב : 300-400 ש"ח, ואני לא מעוניין לשדרג דברים נוספים כדי להגיע לכרטיס מסך אחר, זאת אומרת שצריך להתמודד עם מה שיש כרגע...

אשמח להמלצות, מחנויות KSP ו-TMS

תודה,

גל

פורסם
  • מחבר

רזולוצית מסך 1920X1080 אני חושב... מסך לד 21" של סמסונג

פורסם
  • מחבר

מישהו??

פורסם

המחשב שלך ממש גבולי ולכן אין הרבה אפשריות כך HD 6850 או GTX 550 60 רק תיבדוק מה יש במלאיי ומחיר

פורסם
  • מחבר

300 שקל מעל התקציב שלי... שאתה אומר גבולי למה אתה מתכוון? עד עכשיו בלי משחקים אני כסטודנט נהנה ממנו כל רגע...

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו?

ראיתי שאנשים מנסים למכור פה גם יד שנייה אז לא איכפת לי - בתנאי שיש אחריות....

פורסם

המעבד זה I3 ולכן אין אפשרות לכרטסים ברמה בנונית + שלא הייה צוור בקבוק וצריך להיתפשר וגם הספק גבולי רק 400W החברה של הספק בנוני + לכן אין הרבה אפשריות אם הכרטסים האלה יקרים כך כרטיס מיסדרה יותר נמוכה זה יבוא על חשבון המישחקים צריך להגיעה לפשרה הכי טובה בלי לפגוע יותר מדיי בביצועים של המחשב שלא תחשוב המחשב טוב בשביל הצרכים של סדודנט ולמשחקים ישנים מעבר לזה לא עד שתשקול את כול האפשריות ואז תבחר בהצלחה בקשר ליד שנייה רק מאנשים מוכרים בפרומים ובאתר ורק במחיר של 1/3 פחות לפחות וגם אם אחריות בלי זה לא ממליץ

פורסם

^i3 2120 לא יגביל כרטיס מתקדם.

הבעיה היא לא המעבד, התקציב הוא הזה שמגביל ולכן באמת כדאי לחפש 6850 מיד שנייה.

פורסם

גבולי ??? :kopfpatsch: זה בדיוק המעבד שיש לי עם 4GB RAM ובדיוק קניתי HD6870 וזה עובד פנטסטי על פול הגדרות ורזולוציה הכי גבוהה בMW3 ,CRYSIS2

battlefield 3 ,need for speed hp

לפי דעתי אם זה התקציב אז תחשוב פעמיים אולי לעשות כמה תשלומים ולקחת 6850HD חדש!!

זה משתלם או פשוט לחכות !!

אל תתפתה לקנות כרטיסים מ450-550 ש"ח דוגמת HD6770 הם הרבה פחות חזקים וה6850 לוקח אתם בריצה

הנה לך דוגמה להשוואה בין 6770 ל 6850

http://www.hwcompare.com/5892/radeon-hd-6770-vs-radeon-hd-6850/

פורסם

גם שני GTX680 ב-SLI לא יוגבלו ע"י המעבד.

חפש ביד שנייה, אולי תמצא איזה 6850 בזול. אפשרות אחרת היא להתעלק על מישהו שקונה מחשב ב-TMS ולקנות GTX460 ב-399 ש"ח.

פורסם

^הספק שלו נראה טיפה גבולי בשביל 460

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים