עבור לתוכן

מחפש אוזניות כפתור נוחות +מיקרופון שיתאימו לפלאפון LG

Featured Replies

פורסם

יש לכם אולי המלצה על דגם של אוזניות כפתור אבל שיש להם מיקרופון(כדי לדבר כמו דיבורית) ?

של סנסייזר או AKG

תקציב :100-150 שקל

תודה :)

פורסם

איזה חיבור יש בטלפון בשביל אוזניות ?

אוזניות כפתור הם לא האוזניות הכי נוחות שיש בעיקר לזמן ממושך, אוליי התכוונת ל IN EAR ?

לגביי איכות זה לא רק תלוי באוזניות אלא גם בפלאפון, אם החיבור לא איכותי דיו האיכות גם של האוזניות הכי טובות בעולם ישמעו על הפנים.

מעבר לזה אני בספק כמה אוזניות כפתור אוכותיות ישנן בשוק לו דוווקא בתקציב שהצעת.

רוב האוזניות ישמעו צליל כמעת זהה כך שזה לא משנה אם הם ממותגות או לא.

פורסם
  • מחבר

החיבור בפלאפון הוא ג'ק של 3.5 מ"מ

לא התכוונתי לאוזניות כפתור לא IN EAR

גם באוזניות כפתור יש כאלה שיש מסביב גומי כזה,יש את האלו עם הספוג,ויש את אלו שבלי כלום שזה הכי גרוע.

אני פשוט לא מכיר ממש דגמים אז אני מחפש המלצה למשהו

אין צורך שיהיו באיכות צליל ממש.

הם לא בשבילי..הם בשביל הפלאפון של אימי,הם ישמשו כדיבורית אישית+שמיעה של הרצאות לכן חייב שיהיה לם מיקרופון איתם.

בקשר לאיכות צריכות שיהיה להם איכות בכוונה לאיכות חומרים(שלא ישברו או יפתח להם הפלסטיק והדרייבר ייצא מהנפילה הראשונה...

בקשר לאיכות הצליל..שוב ..לא קריטי! ;)(אם זה היה בשבילי זה היה חשוב אבל יש אנשים שלא ממש מעריכים צליל טוב ;) )

פורסם

אם כך תוכל לגשת לחנות הקרובה לביתך ולקנות אוזניות ההבדל בין האיכות בתקציב הזה לא משנה כל כך אפילו אוזניות של אייפון הלבנות האלה יהיו בסדר.

אין צורך לשלם עך מותג כשההבדל אינו קריטי גם מבחינת חומר וגם מבחינת צליל.

100 שח יביאו את התמורה שאתה מבקש.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מוכן לחרוג ב-15 שקלים יש לך את אלה:

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13685

הם ניראות טוב אבל אתה יודע אולי עם יש להם כפתור שאפשר לענות לשיחות?

(זה גם משהו שחשוב שיהיה ושכחתי לציין...)

פורסם

האוזניות מותאמות לאייפון אז אני מניח שיש כפתור כזה (האמצעי של המיקרופון). הכי הרבה תשאל את המוכרים. זה נמכר בלא מעט חנויות בארץ.

פורסם
  • מחבר

אם קונים בKSP כמו שאתה יודע חשוב לדעת שבאמת המוצר עם האופציות שרציתה

כי אם אני ישאל לא בטוח שאני יקבל תשובה...

ראיתי שיש שם כפתור להגביר ולהנמיך..האמצעי לא הבנתי עם זה הכפתור או שזה סתם חלק מהפלסטיק

פורסם

ראיתי בעוד חנויות כמו מחסני חשמל, כלי זמר, גם באג מוכרים אוזניות של AKG אולי יש להם גם את הדגם הזה.

לא חסר איפה לשאול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים