עבור לתוכן

בזק תשתית 20MB , איזה מודם/ראוטר כדי לקחת בבזק סטור ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אגב משהו שלא ממש חשבתי עליו

חיוב-זיכוי מה זה אומר מבחינת אחריות על תקינות המכשיר ?

זה כמו עם המודמים הרגילים ? שיש תקלה מחליפים בתקין/חדש או שזה אחרת ?

פורסם

לי היה את הנטגיר עם הקשוחה האחרונה, לא היה כל שיפור. בנתיים השיפור הופיע רק אצל משתמש אחד כאן בפורום, השאר מדווחים על אותה בעיה, אז לא הייתי בונה על קבלת מכשיר תקין.

לגבי לקחת ראוטר בחיוב-זיכוי (אם אתה לא חושב שתעזוב את בזק בשנתיים הבאות) או לחכות למודם בהשאלה, אני הייתי בוחר בכל מקרה במודם בהשאלה, מסיבה שיש עליו "אחריות שלא נגמרת" אם הוא מתקלקל, אתה מקבל חילופי בכל מצב. עם הראוטר ברגע שתגמר לך האחריות, תצטרך לשלם עוד 10ש"ח (כמדומני) בחודש כדי שישאר באחריות או לוותר על אחריות מתמשכת ואז ברגע שהוא הולך, הוא הלך...

מבחינה טכנית, מודם עדיף, אתה יכול להצמיד לו ראוטר ב- 250ש"ח~ שיהיה הרבה יותר טוב מהראוטרים הפגומים של בזק.

פורסם
  • מחבר

טוב , לקחתי את המודם/נתב D-LINK DSL-6740U

רושם ראשוני (וואו זה טס !!!)

עכשיו לגבי שימוש ברשת אלחוטית ,

אמ יש למישהו איזה אתר מדריך איך לסדר אותו כBRIDGE כדי שאני אוכל להשתמש בראוטר הפרטי שלי של TPLINK ?

פורסם

רושם ראשוני (וואו זה טס !!!)

אמ יש למישהו איזה אתר מדריך איך לסדר אותו כBRIDGE כדי שאני אוכל להשתמש בראוטר הפרטי שלי של TPLINK ?

אז אתה ממליץ להחליף את הנטגיר ??

אני מתכנן להשתמש בDLNA ובשיתוף סרטים (בתקווה HD) על הרשת..

פורסם
  • מחבר

אין לי ולא היה לי NETGEAR אבל לא התחשק לי לעשות ניסוי , לגבי האם להחליף לא יודע להגיד לא התנסתי בNETGEAR מעולם .. אבל ממה שעולה מהרשת הוא בעיתי , גם המוכרת בבזק-סטור ידעה להגיד לי שיש ביקוש יותר גדול לD-LINK .

פורסם

תקרא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=527962.msg4506449#msg4506449

פורסם
  • מחבר

תודה , עכשיו הוא מוגדר כBRIDGE אבל המהירות שאני מקבל מגוחכת 1Mb ...

הבעיה היא בראוטר שלי שלא מתאים לעבודה עם הVDSL ? או שאין קשר ?

הבעיה נפתרה לאחר עדכון FIRMWARE לTPLINK .. תודה על הלינק למדריך !

עכשיו עובד מעולה גם באלחוטי !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים